اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت رادیو با رنج بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت رادیو با رنج بالا

نوشته اصلی توسط rezabagheri
    عزیز من چرا داغ می کنی؟
    فکر کنم یه قصه بگم بهتره

یه زمانی بعد از پایان دوره دانشگاه و بعد سربازی رفتم تو کار تعمیرات تلفن کم کم سرو کله تلفنهای برد بالای سناو پیدا شد پیدا شدن اون تلفنها باعث شد که یه عده بفهمن که میشه به برد بالاتری نسبت به برد 200 300 متری تلفنهای بی سیم دست پیدا کرد سناو هم یه کاتالوگ بیرون داده بود طرف میومد مغازه دوستمون میگفت این بیسیم 600 کیلومتری رو میخوام حالا مگه حالیش میشد که برد free to air رو نوشته 600 کیلومتر و عمرا برد اون بیسیم ها از 60 70 کیلومتر بالا تر نمیره بگذریم که شایعات عجیب و غریب هم اومده بود که فلان تلفن بیسیم با برد شگفت انگیز مثلا فلان اومده حالا کوتاه هم نمیاد که اشتباه کرده

حالا همین قضیه در مورد گیرنده های all band اومده یه عده فهمیدن که همچین چیزی وجود داره اشتها شون سر به فلک میزنه میگن من فلان چیز رو میخوام

اطلاعات مخابراتی من نسبت به شما صفره
    من هم همچین اطلاعات زیادی ندارم

حالا به نظر خودتون من الان چیکار کنم؟
    هر جا تو هر سایتی که می رم یا فیلم اموزشی دانلود می کنم میگن پیشنیاز این اموزشا کتابای مدار1 مدار2 الکترونیک 1و........
    مقدمات الکترونیک و مخابرات رو یاد بگیرین هر کاری رو باید از پایه یاد گرفت

اگه شما یکم ساده تر صحبت کنی با اطلاعات نسبتا صفر هم میشه نتیجه گرفت
    ساده تر از این نمیشه مدارهای مخابراتی باتری و لامپ چراغ نیست

اگه رنج این مداری که گذاشتی 88تا108 که اصلا بدرد نمی خوره من می خوام رنج بیشتر یا کمتر از این رو بگیرم
    باید هم اصلا بدرد نخوره چون فقط شما بدنبال نتیجه هستین و اصول کار رو دنبال نمیکنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
      فکر کنم یه قصه بگم بهتره

یه زمانی بعد از پایان دوره دانشگاه و بعد سربازی رفتم تو کار تعمیرات تلفن کم کم سرو کله تلفنهای برد بالای سناو پیدا شد پیدا شدن اون تلفنها باعث شد که یه عده بفهمن که میشه به برد بالاتری نسبت به برد 200 300 متری تلفنهای بی سیم دست پیدا کرد سناو هم یه کاتالوگ بیرون داده بود طرف میومد مغازه دوستمون میگفت این بیسیم 600 کیلومتری رو میخوام حالا مگه حالیش میشد که برد free to air رو نوشته 600 کیلومتر و عمرا برد اون بیسیم ها از 60 70 کیلومتر بالا تر نمیره بگذریم که شایعات عجیب و غریب هم اومده بود که فلان تلفن بیسیم با برد شگفت انگیز مثلا فلان اومده حالا کوتاه هم نمیاد که اشتباه کرده

حالا همین قضیه در مورد گیرنده های all band اومده یه عده فهمیدن که همچین چیزی وجود داره اشتها شون سر به فلک میزنه میگن من فلان چیز رو میخوام

من هم همچین اطلاعات زیادی ندارم

مقدمات الکترونیک و مخابرات رو یاد بگیرین هر کاری رو باید از پایه یاد گرفت

ساده تر از این نمیشه مدارهای مخابراتی باتری و لامپ چراغ نیست

باید هم اصلا بدرد نخوره چون فقط شما بدنبال نتیجه هستین و اصول کار رو دنبال نمیکنین
      من الان دنبال یادگیری مخابرات نیستم فقط مدار می خوام
      یکی از دوستان گفته بود که با دستکاری کارت تی وی میشه رنج های بالا تر یا پایین تر از رادیو های معمولی رو گرفت شما اون روش بلدی؟

دیدگاه

اقایون
        پست خوابیده هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
        لطفا بحث رو به نتیجه برسونین
        من دو تا مدار برای اینکار پیدا کردم می خواستم بپرسم ایا عملی هست یانه؟

دیدگاه

اقایون
          پست خوابیده هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
          لطفا بحث رو به نتیجه برسونین
          من دو تا مدار برای اینکار پیدا کردم می خواستم بپرسم ایا عملی هست یانه؟

عملی هم که باشه بدرد طرح مورد نظر شما نمیخوره
          شما باید سطح معلومات خود رو بالاتر ببرید تا لاقل با محدوده های فرکانسی قابل استفاده اشنایی پیدا بکنید

طول انتن 3 هرتز برابر است با ده ها کیلومتر و 3 گیگا طول چند میلیمتری
          پایین ترین فرکاس رادیویی قابل استفاده در ارتباطات از 3000 هرتز باند VLF شروع میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali4258
            عملی هم که باشه بدرد طرح مورد نظر شما نمیخوره
            شما باید سطح معلومات خود رو بالاتر ببرید تا لاقل با محدوده های فرکانسی قابل استفاده اشنایی پیدا بکنید

طول انتن 3 هرتز برابر است با ده ها کیلومتر و 3 گیگا طول چند میلیمتری
            پایین ترین فرکاس رادیویی قابل استفاده در ارتباطات از 3000 هرتز باند VLF شروع میشه
            می دونم همه حرفای شمارو قبول دارم
            حالا شما خودت مداری چیزی در این رابطه نداری؟
            چون من می خوام این مدار رو سرهم بندی کنم نمی خوام که طراحیش کنم!!!

دیدگاه

بابا کسایی که تا حالا شنود بیسیم کردن یا از این رادیو ها ساختن بیان همون مدار شو به ما و دو ستان تقدیم کنن

دیدگاه

http://py2ohh.w2c.com.br/trx/2mrx/2mrx.htm

http://f6feo.homebuilder.free.fr/RX_LA1185.html

تقدیم به شما با ta7358 که با تغییراتی فرکانس دریافتی رو از 88-108 مگ به 144 الی 146 مگ بردند

پانوشت : برای ترجمه از مترجم گوگل استفاده کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezabagheri نمایش پست ها
                  من الان دنبال یادگیری مخابرات نیستم فقط مدار می خوام
                  یکی از دوستان گفته بود که با دستکاری کارت تی وی میشه رنج های بالا تر یا پایین تر از رادیو های معمولی رو گرفت شما اون روش بلدی؟
                  من خیلی سال پیش، یه گیرنده fm معمولی را دستکاری کردم و راحت بالای 108 را گرفتم، اون موقع مکالمات باند فرودگاه را میگرفتم.
                  پایینتر از 88 هم گرفتم که تاکسی بی سیم بوده اما اینکه از 3 مگاهرتز تا رنج زیاد را نمیشه و اساساً تو فرکانسهای مختلف، اگر چیزی باشه، مودولاسیون هم فرق میکنه و کلی بحثهای فنی داره.
                  البته الان که تاریخ پست را دیدم خنده ام گرفت. به هر حال بفرستم سبب شادی دوستان بشم.

دیدگاه

سلام من چطوری میتونم رادیو رو به یک شنود کننده بیسیم تبدیل کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X