اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت ریموت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی و ساخت ریموت

با سلام
    من میخوام یک ریموت کنترلر رو طراجی و بسازم(هم فرستنده و هم گیرنده رو بسازم) اگه کسی جزوه؛کتاب و سایتی سراغ داره (ترجیحا فارسی) معرفی کنه
    با نشکر :nerd:

پاسخ : طراحی و ساخت ریموت

چه نوع ریموتی؟
    رادیو؟ مادون قرمز؟...؟
    چه بردی داشته باشه؟
    1سانت؟ 10 سانت؟ 100 متر؟ با بیشتر؟!
    تا جایی که من میدونم طراحی ریموت رادیو کار خیلی مشکلیه. احتیاج به محاسبات زیاد و پیچیده ای داره (البته مثل اینکه این محاسبات رو میشه با یه سری نرم افزار انجام داد ولی به هر حال کار سختیه)
    میشه بگید اصل پروژتون چیه تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن

دیدگاه

کاری که قرار است انجام بده اینه که گیرنده سیگنالی که دریافت میکنه رو به میکرو بده و میکرو بقیه کارو انجام بده.من در رابطه با ریموت تازه کار هستم و اطلاعی در مورد انواع آن ندارم.اگه امکان داره تو این زمینه راهنماییم کنید.در ضمن برای شروع دنبال راحتترین و ساده ترین راه هستم.با تشکر

دیدگاه

ساده ترین راه استفاده از ماژول رادیو هست
        ماژول RF یا ماژول HMT/HMR
        کار کردن باهاشون راحته ولی یه مساله ای هست!! این که اگه از این ماژول ها استفاده کنی دیگه مدار فرستنده یا گیرنده رو طراحی نکردی. بلکه فقط اطلاعاتی رو برای ارسال آماده می کنی و به ماژول فرستنده می دی. اون برات به شکل امواج رادیویی ارسالشون میکنه.و طرف دیگه اطلاعات دریافتی از ماژول گیرنده رو با میکرو پردازش می کنی.
        اینجوری میتونی یه ریموت بسازی.
        پیشنهاد من استفاده از HMT/HMR هستش
        (البته این رو هم اضافه کنم که ریموت رو میتونی با فرستنده گیرنده ی IR هم بسازی اما فاصله ی ارسال اطلاعات کمتر میشه و نویز پذیری هم زیادتر. اما هزینه ی کمتری داره)

دیدگاه

سلام
          ماژولRF رو ار کجا میشه تهیه کرد.در ضمن من هدفم ساخت ریموت هست و لطف کنین روش ساخت ریموت باگیرنده و فرستنده IR رو توضیح بدین و اینکه چه قطعاتی نیاز داره.با تشکر

دیدگاه

اگه تهران هستی میتونی از خیابون جمهوری، پل حافظ تهیه کنی. اونجا چنتا پاساژ هست که یجورایی مرکز قطعات الکترونیکه. بعضی مغازه ها هستن که کارشون ماژوله.
            اگه HMT/HMR بخوای راحت پیدا میشه. HMT برای ارسال اطلاعات و HMR برای دریافت استفاده میشه. ماژول HMTR هم هست که هردوتا کارو میتونه انجام بده ولی خب قیمتش بیشتره.
            اونجوری که توو دیتاشیتش نوشته، اگه 1 متر بالاتر از سطح زمین قرار بگیره و در فضای باز، بسته به فرکانسش بین 220 تا 330 متر قابلیت ارسال و دریافت داره.
            کارکردن باهاشم خیلی راحته. از طریق ارتباط سریال USART با میکرو خیلی خیلی راحت ارتباط میگیره. برنامه نویسیشم اصلا کاری نداره. اگه هدفت طراحی نیست به نظر من این گزینه ی خوبیه. البته ماژولای رادیویی ارزون تری هم وجود داره.
            لینک دیتاشیت HMTR
            http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...Sg&cad=rja

اما در مورد IR
            IR رو میتونی به طور خیلی خیلی معمولی و ساده راه اندازی کنی و ازش به عنوان یه ریموت دو سه سانتی متری استفاده کنی!
            البته نوعی از گیرنده های IR هستن که تا چند متر رو ساپورت میکنن و فرکانسی کار می کنن. (شبیه گیرنده ی تلوزیون) که معمولا ازشون تووی بعضی لیگ های مسابقات رباتیک و یا برای یه سری از ریموت های IR استفاده میشه. (این گیرنده ها 3 پایه هستن)
            اما اگه بخوای در حد همون یکی دو سانتی استفاده کنی میتونی از یه مدار ساده ای مثل این استفاده کنی:

البته باید خدمتت عرض کنم که با تغییر مقدار مقاومت R2 میتونی حساسیت گیرنده رو تغییر بدی.
            این رو هم اضافه کنم که دوست عزیز این چیزایی که گفتم در حد اطلاعات ناقص خودمه و الزاما صحت کامل ندارن ولی خود بنده استفاده کردم و نیازم برطرف شده.
            بازم اگه سوالی هست من درخدمتم

دیدگاه

سلام دوست عزیز بابت راهنمایی دستتت درد نکنه،فعلا میرم دنبال تهیه قطعاتش اگه سوالی داشتم خدمتت عرض میکنم.
              با تشکر

دیدگاه

با سلام لطفا ازمایش شمارنده 0تا99 با استفاده از ای سی 7490 بصورت پروژه ای یا گزارش کار ارسال کنید با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X