سلام دوستان . میتونین یه مدار مثال بزنین که در فرکانسی خاص مثلا w=w0 شکل موج ورودی رو با 90 درجه اختلاف فاز در خروجی نمایش بده ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مثال برای مداری که بتونه ورودی رو 90 درجه اختلاف فاز بده ؟
Collapse
X
-
پاسخ : مثال برای مداری که بتونه ورودی رو 90 درجه اختلاف فاز بده ؟
خوب میتونی از یه مدار انتگرال گیر با op amp استفاده کنی فکر کنم به کارت بیاد.دقیقا 90 درجه اختلاف فاز میده,علتشم اینه که در مدار انتگرال گیر ولتاژ خورجی همون ولتاژ دوسر خازن هست(در خازن ولتاز 90 درجه اختلاف افز داره).فقط باید مقادیر خازن و مقاومت ورودی رو متناسب با فرکانس ورودی انتخاب کنی تا شکل موجت در خورجی درست بدست بیاد.درضمن برا اینکه فرکانس خاصی رو اختلاف فاز بده میتونی از فیلترهای فعال هم کمک بگیری.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط eghiخوب میتونی از یه مدار انتگرال گیر با op amp استفاده کنی فکر کنم به کارت بیاد.دقیقا 90 درجه اختلاف فاز میده,علتشم اینه که در مدار انتگرال گیر ولتاژ خورجی همون ولتاژ دوسر خازن هست(در خازن ولتاز 90 درجه اختلاف افز داره).فقط باید مقادیر خازن و مقاومت ورودی رو متناسب با فرکانس ورودی انتخاب کنی تا شکل موجت در خورجی درست بدست بیاد.درضمن برا اینکه فرکانس خاصی رو اختلاف فاز بده میتونی از فیلترهای فعال هم کمک بگیری.
دیدگاه
-
خواهش.خوب op amp هم از ترانزیستور تشکیل شده دیگه.شما میتونی همون مدار داخلی op amp, خودت پیاده کنی و خروجیشو با همون خازن و مقاومت شبیه مدار po amp فیدبک بدی.اینطوری از IC هم استفاده نمیشه.اگه منظورت همین باشه!. اگه بگی میخوای چیکار کنی شاید بیشتر بتونم کمکت کنم.درس مدارمجتمع خطی که زیاد پاس کردی دیگه.همش همونه :smile:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Hamid Reza.Tدوست من
میتونی بگی برای چه کاری میخوای؟
این چیزی که شما میخوای بهش میگن Phase Shifter
من برای اینکه برات شماتیک و مقدار المان ها رو بذارم باید بدونم فرکانس کاری و امپدانس منبع و بار چقدرهoo: متاسفانه یا خوشبختانه مدار مجتمع هم دارم تازه پاس میکنم . اگر منبع خوبی تو طراحی مدارات آنالوگ دارید بهم معرفی کنید . :redface: پیشاپیش سپاس
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط xerxes_66دوستان کسی نیست یه مدار معمولی بدون آی سی یا پ امپ بده برای شیفت فاز ؟ حداقل یه منبعی معرفی کنین !! :cry2:
یه لینک براتون میذارم. خیلی مفیده. حتما ببینید
http://www.microwaves101.com/encyclopedia/phaseshifters_HPLP.cfm
دیدگاه
دیدگاه