اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مثال برای مداری که بتونه ورودی رو 90 درجه اختلاف فاز بده ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مثال برای مداری که بتونه ورودی رو 90 درجه اختلاف فاز بده ؟

سلام دوستان . میتونین یه مدار مثال بزنین که در فرکانسی خاص مثلا w=w0 شکل موج ورودی رو با 90 درجه اختلاف فاز در خروجی نمایش بده ؟

پاسخ : مثال برای مداری که بتونه ورودی رو 90 درجه اختلاف فاز بده ؟

لطفا جواب بدین . از خروجی ترانزیستور میشه 180 درجه اختلاف فاز گرفت با ورودی . من 90 درجه میخام ....

دیدگاه

1.اینکه شکل موج ورودیت چیه؟
      2.میخوای از میکرو استفاده کنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eghi
        1.اینکه شکل موج ورودیت چیه؟
        2.میخوای از میکرو استفاده کنی؟
        1- مثلا سینوس
        2- اصلا . میخوام از المان های ساده باشه. سلف و خازن و ...

دیدگاه

خوب میتونی از یه مدار انتگرال گیر با op amp استفاده کنی فکر کنم به کارت بیاد.دقیقا 90 درجه اختلاف فاز میده,علتشم اینه که در مدار انتگرال گیر ولتاژ خورجی همون ولتاژ دوسر خازن هست(در خازن ولتاز 90 درجه اختلاف افز داره).فقط باید مقادیر خازن و مقاومت ورودی رو متناسب با فرکانس ورودی انتخاب کنی تا شکل موجت در خورجی درست بدست بیاد.درضمن برا اینکه فرکانس خاصی رو اختلاف فاز بده میتونی از فیلترهای فعال هم کمک بگیری.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eghi
            خوب میتونی از یه مدار انتگرال گیر با op amp استفاده کنی فکر کنم به کارت بیاد.دقیقا 90 درجه اختلاف فاز میده,علتشم اینه که در مدار انتگرال گیر ولتاژ خورجی همون ولتاژ دوسر خازن هست(در خازن ولتاز 90 درجه اختلاف افز داره).فقط باید مقادیر خازن و مقاومت ورودی رو متناسب با فرکانس ورودی انتخاب کنی تا شکل موجت در خورجی درست بدست بیاد.درضمن برا اینکه فرکانس خاصی رو اختلاف فاز بده میتونی از فیلترهای فعال هم کمک بگیری.
            ممنون دوست من . راستش من دنبال این بودم بدون پ امپ اختلاف فاز رو بسازم. چطور میشه با ترانزیستور و المان های سلف و خازن این کارو کرد . تو حالت عادی ترانزیستور 180 درجه اختلاف فاز رو تو کلکتور میده درسته ؟ من 90 درجشو میخوام.

دیدگاه

خواهش.خوب op amp هم از ترانزیستور تشکیل شده دیگه.شما میتونی همون مدار داخلی op amp, خودت پیاده کنی و خروجیشو با همون خازن و مقاومت شبیه مدار po amp فیدبک بدی.اینطوری از IC هم استفاده نمیشه.اگه منظورت همین باشه!. اگه بگی میخوای چیکار کنی شاید بیشتر بتونم کمکت کنم.درس مدارمجتمع خطی که زیاد پاس کردی دیگه.همش همونه :smile:

دیدگاه

دوست من
                میتونی بگی برای چه کاری میخوای؟
                این چیزی که شما میخوای بهش میگن Phase Shifter
                من برای اینکه برات شماتیک و مقدار المان ها رو بذارم باید بدونم فرکانس کاری و امپدانس منبع و بار چقدره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid Reza.T
                  دوست من
                  میتونی بگی برای چه کاری میخوای؟
                  این چیزی که شما میخوای بهش میگن Phase Shifter
                  من برای اینکه برات شماتیک و مقدار المان ها رو بذارم باید بدونم فرکانس کاری و امپدانس منبع و بار چقدره
                  حقیقت ما یه استاد مخابرات داریم برگشت ازمون راجع به طراحی مداری که خروجی رو 90 درجه اختلاف فاز بده پرسید . منم هرچی فکرکردم نفهمیدم چطوری میشه . oo: متاسفانه یا خوشبختانه مدار مجتمع هم دارم تازه پاس میکنم . اگر منبع خوبی تو طراحی مدارات آنالوگ دارید بهم معرفی کنید . :redface: پیشاپیش سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xerxes_66
                    دوستان کسی نیست یه مدار معمولی بدون آی سی یا پ امپ بده برای شیفت فاز ؟ حداقل یه منبعی معرفی کنین !! :cry2:
                    سلام
                    یه لینک براتون میذارم. خیلی مفیده. حتما ببینید
                    http://www.microwaves101.com/encyclopedia/phaseshifters_HPLP.cfm

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X