اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت فرستنده های fm broadcast 88-108mhz

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت فرستنده های fm broadcast 88-108mhz

سلام ببخشید من این مدار رو درست کردم :redface:
    http://electronics-diy.com/8w-broadband-fm-rf-amplifier.php
    خروجی یه FM Player که به فندکی ماشین میخوره رو به ورودی این مدار میدم هیچ کاری نمیکنه!!!
    یعنی توان ورودی تو خروجی کم تر میشه و خارج میشه ترانزیستوره هم که اصلاً گرم نمیشه انگار اصلاً مداره مشکل داره ....
    میشه یه نگاه بهش بندازین؟ :smile:
    مـَــ ـن وَقـــ ـتــ ـے مـَ ـــرد شـُـ ــدَمـــ کــﮧ پــُـ ـره دَرد شـُـ ــدَم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soroushs24
      سلام ببخشید من این مدار رو درست کردم :redface:
      http://electronics-diy.com/8w-broadband-fm-rf-amplifier.php
      خروجی یه FM Player که به فندکی ماشین میخوره رو به ورودی این مدار میدم هیچ کاری نمیکنه!!!
      یعنی توان ورودی تو خروجی کم تر میشه و خارج میشه ترانزیستوره هم که اصلاً گرم نمیشه انگار اصلاً مداره مشکل داره ....
      میشه یه نگاه بهش بندازین؟ :smile:
      اولا برای راه اندازی مدار باید حداقل 500 میلی وات قدرت بهش تزریق کرد !! خروجی اف ام فندکی در زیر 10 میلی وات هست.
      نحوه اتصال همین 500 میلی ورودی و اتصال خروجی به انتن حساب کتاب داره سانت به سانت سیم تاثیر گذار هست !! و برای تنظیم و راه اندازی داشتن اسکوپ و وات متر ..... جزء ملزومات ضروری همچین مداراتی هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali4258
        اولا برای راه اندازی مدار باید حداقل 500 میلی وات قدرت بهش تزریق کرد !! خروجی اف ام فندکی در زیر 10 میلی وات هست.
        نحوه اتصال همین 500 میلی ورودی و اتصال خروجی به انتن حساب کتاب داره سانت به سانت سیم تاثیر گذار هست !! و برای تنظیم و راه اندازی داشتن اسکوپ و وات متر ..... جزء ملزومات ضروری همچین مداراتی هست.
        داداش ما تازه کاریم :biggrin:
        یه مداری میذار 10 میلی وات رو 500 میلی وات کنه :redface:
        سیم کواکسیال استفاده کردم RG59
        آنتن هم که یه آنتن دی پل 1.42 متری استفاده کردم تو پشت بودم خونمون بالا ترین نقطه اش :redface: :biggrin:
        داداش درمورد اسیلوسکوپ 100مگاهرتزیشو دارم ولی وات متر ندارم نمیشه درستش کرد؟ :cry:
        مـَــ ـن وَقـــ ـتــ ـے مـَ ـــرد شـُـ ــدَمـــ کــﮧ پــُـ ـره دَرد شـُـ ــدَم

دیدگاه

دوستان ببخشید من منظور تاپیک رو متوجه نشدم
          یعنی با یه مدار قدرت یه فرستنده اف ام رو افزایش میدید؟

دیدگاه

2sc2630 رو خریدم ۲۰۰ تومان داداش ما زده ۵۷۰ تومان!!!
            جدیدترین ویرایش توسط mohamadhappyshop; ۱۹:۱۹ ۱۳۹۸/۱۱/۰۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X