اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

وصل نرگی سوکت مخابراتی 6 پین به سیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

وصل نرگی سوکت مخابراتی 6 پین به سیم

با سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان عزیز
    یه سوال داشتم ازتون
    من یک سوکت مخابراتی 6 پین گرفتم که باید قسمت نرگی اون رو لحیم کنم ولی لحیم کاری اون خیلی نامنظم در میاد و خیلی ظاهر جالی نداره.قسمت مادگی اون که یک چار مخصوص داره و خوب هم از آب در میاد.کسی می دونه که آیا برای وصل کردن نرگی اون به سیم هم چاری وجود داره یا اینکه روش خاصی داره که از ظاهر نامناسب در بیاد.چون می خوام تمیز دربیاد.
    ممنون میشم هر کی منو کمک کنه
    انشالله جبران کنم :sad:

پاسخ : وصل نرگی سوکت مخابراتی 6 پین به سیم

نوک سیمها رو 2 میلیمتر لخت کن سپس نوک سیمها رو به روغن لحیم اغشته و قلع اندود کن سپس حالا تو سوراخ هر پین مقداری کمی لحیم بریز البته سیم لحیم اغشته به روغن باشه حالا تک تک سیمها روی پین بزار و با اشاره نوک هویه وارد پین کن البته وارنیش هم میتونی استفاده کنی

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسخ شما
      فقط یه مساله می مونه اینکه پین های نرگی که من دارم هیچ طرفشون سوراخ ندارن و هر دو طرفشون به صورت نوک تیزند.شما نرگی های خاصی میشناسید؟
      اگه میشناسید باید از کجا بگیرم و اسمشون رو چی بگم به فروشنده؟
      چون مساله اساسی دیگه اینه که چون اونهایی که من دارم اگر لجیم هم بشن باز محکم نیستند و من معمولا با چسب یک دو سه می چسبونم که سفت بشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asgharasghar
        خیلی ممنون از پاسخ شما
        فقط یه مساله می مونه اینکه پین های نرگی که من دارم هیچ طرفشون سوراخ ندارن و هر دو طرفشون به صورت نوک تیزند.شما نرگی های خاصی میشناسید؟
        اگه میشناسید باید از کجا بگیرم و اسمشون رو چی بگم به فروشنده؟
        چون مساله اساسی دیگه اینه که چون اونهایی که من دارم اگر لجیم هم بشن باز محکم نیستند و من معمولا با چسب یک دو سه می چسبونم که سفت بشن
        این سوکت مال چه دستگاهی است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X