اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دریافت امواج خارج از محدوده رادیویی با رادیو خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دریافت امواج خارج از محدوده رادیویی با رادیو خانگی

سلام ببخشید من میخواستم امواج کمتراز 88مگاهرتز و کمی بالاتر از108ماهرتز را را با رادیو معمولی خانگی در یافت کنم.کسی هست که بتونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟ :question:میخواستم ببینم مثلا با تغیر در سلف ها نمی شود این کار را انجام داد؟من از شما تقا ضای کمک دارم.

یا تشکر
    هیچ چیز خراب نیست...حتی ساعت از کار افتاده ی روی دیوار نیز در روز 2بار ساعت را درست نشان میدهد. توماس ادیسون

پاسخ : دریافت امواج خارج از محدوده رادیویی با رادیو خانگی

یه فایل PDF گرفتم که نحوه تبدیل یک رادیوی معمولی به گیرنده باند ناوبری هواپیما رو توضیح داده که خیلی جالبه.مکالمه بین برج مراقبت و هواپیماهای عبوری رو تا فواصل دور میشه دریافت کرد .فرکانس کاری این باند حول و هوش 110 تا 120 مگاهرتزه که میشه همونی که شما میخواهید البته در این فایل از تبدیل رادیو به گیرنده زیر 88MHZ چیزی نیومده اما فکر کنم با استفاده از همون روش افزایش رنج گیرنده میشه اینکار رو هم انجام داد.با پلودش مشکل دارم سعی میکنم اصلش رو پ کنم اما اگر نشه توضیحاتش رو با فرمت عکس پ میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhp_1375
      سلام ببخشید من میخواستم امواج کمتراز 88مگاهرتز و کمی بالاتر از108ماهرتز را را با رادیو معمولی خانگی در یافت کنم.کسی هست که بتونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟ :question:میخواستم ببینم مثلا با تغیر در سلف ها نمی شود این کار را انجام داد؟من از شما تقا ضای کمک دارم.
      یا تشکر
      تا حدودی میشه
      دو فاکتور رو باید در نظر بگیرین فرکانس و نوع مدولاسیون.
      برای تغییر فرکانس باید فیلتر های میان گذر قسمت RF رادیو و همچنین مقادیر مدار تانک اسیلاتور محلی رو تغییر داد البته این تغییرات تا حدی امکان پذیر هست مثلا نمیتونین یک گیرنده fm خونگی رو با تغییر سلف و خازنها د مدار فیلتر RF و مدار تانک اسیلاتور به فرکانی 225 مگ برد ولی میتونین مثلا اونو به 144 مگ ببرین البته حساسیت اون کم میشه و صد البته نیاز به فرکانس متر و اسیلاتور RF جهت تست و تنظیم مدار خواهید داشت .

مساله بعدی نوع مدولاسیونه فرکانس FM خونگی بصورت WBFM ( مدولاسیون FM باند پهن ) هست و پهنای باندی حدود چند صد کیلو هرتز رو اشغال میکنه بنابراین فیلترIF اون هم همین پهنای باند رو داره شاید شما بتونین با چنین پهنای باندی بتونین سیگنال NBFM (مدولاسیون FM باند باریک ) رو بشنوین اما صدا ضعیفه و همچنین جداد سازی بین کانالهای مجاور خوب نخواهد بود .
      وضعیت بدتر وقتی پیش میاد که بخواین با FM خونگی سیگنال AM رو دریافت کنین در این حالت بجز سکوت و حذف فش در گیرنده و انحراف یا روشن شدن نشانگر دریافت سیگنال چیز دیگه ای نخواهید داشت .

دیدگاه

عزیزم داخل تیونر گیرنده دو بخش وجود داره یکی لوکال اوسیلاتور دیگری فیلتر ورودی شما باید طوری سیم پیچ ها رو تغییر بدی که هر دو بخش به یک اندازه بالا یا پایین بره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X