سلام میخواستم یک vco به کمک 555 طراحی کنم که ولتاژ خروجی اش 20 ولت باشه و فرکانس خروجی اش بین 2 تا 3 کیلو متغیر باشه.
لطفا کمک کنید؟سریع جوابشو میخوام باید شنبه تحویل بدم.
سلام میخواستم یک vco به کمک 555 طراحی کنم که ولتاژ خروجی اش 20 ولت باشه و فرکانس خروجی اش بین 2 تا 3 کیلو متغیر باشه.
سلام با یه سرچ خیلی ساده کلی مطلب می تونید در مورد نحوه ی طراحی VCO با LM555 پیدا کنید ، یک عکس از Dual VCO with 555
همین الان تو یه تاپیک بحثی درباره علم یا عمل داره میشه
بعد دوستان میان میگن نه بابا عیب از ما نیست سیستم آموزشی عیب داره
خب راست هم میگن !!!!
سلام آقای ADMIN ، منظورتون دقیقا چیه ؟ الان موضوعی که شما اینجا مطرح کردی ربطی که به سوالی که دوستمون آقای jessy داشت ؟
سلام آقای ADMIN ، منظورتون دقیقا چیه ؟ الان موضوعی که شما اینجا مطرح کردی ربطی که به سوالی که دوستمون آقای jessy داشت ؟
سلام
به دل نگیرید ولی به لحن سوال هم توجه کنید
نوشته اصلی توسط jessy
یکی میاد مشکلی که براش پیش اومده مطرح میکنه یکی هم میاد دستور میده براش کاری انجام بدیم
یکی میاد مشکلی که براش پیش اومده مطرح میکنه یکی هم میاد دستور میده براش کاری انجام بدیم
من اصلا هدفم دستور دادن نبود فقط میخواستم راهنمایی بشم.شاید باید در مورد نحوه ی نوشتنم دقت بیشتری میکردم.
در هر صورت در مورد لحن نوشتنم عدر خواهی میکنم.
من اصلا هدفم دستور دادن نبود فقط میخواستم راهنمایی بشم.شاید باید در مورد نحوه ی نوشتنم دقت بیشتری میکردم.
در هر صورت در مورد لحن نوشتنم عدر خواهی میکنم.
دیدگاه