اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیسی کد سوئیچ خودرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیسی کد سوئیچ خودرو

سلام دوستان عزیز
    من یک سوئیچ پراید رو باز کردم داخل اون یک قطعه آیسی هست بنام pcf 7935 که به هیچ جا متصل نیست
    جالبه وقتی که ماشین رو میخای استارت بزنی بدون اون روشن نمیشه میخام بدونم کسی هست که با این آیسی کار کرده ؟؟

پاسخ : آیسی کد سوئیچ خودرو

باید یه چیزی مثل RF id ها باشه. که به هیچ جایی وصل نیست اما وجودش مهمه. کلید L90 همین طوره. البته من نتونستم درِ بدنه ی کلید رو باز کنم اما وقتی بدون اون استارت می زنی، استارت نمی خوره.
    اگه می تونی یه عکس ازش بذارین.

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط javadraya
    اگه می تونی یه عکس ازش بذارین.
    این عکس رو از تو اینترنت پیدا کردم. همینه؟

اضافه شده در تاریخ :
    شما خودت در این مورد هیچ گشتی تو اینترنت نزدی؟
    من اینا رو پیدا کردم. جالبه:
    این در مورد خود آی سیه : http://wdl.persiangig.com/pages/down...%20PCF7935.pdf
    این یکی در مورد سازمان حافظه اش : http://wdl.persiangig.com/pages/down...df/PCF7935.pdf

حالا باید بگردیم دنبال مدارهایی که شاید لازم داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadraya
      شما خودت در این مورد هیچ گشتی تو اینترنت نزدی؟
      من اینا رو پیدا کردم. جالبه:
      این در مورد خود آی سیه : http://wdl.persiangig.com/pages/down...%20PCF7935.pdf
      این یکی در مورد سازمان حافظه اش : http://wdl.persiangig.com/pages/down...df/PCF7935.pdf

حالا باید بگردیم دنبال مدارهایی که شاید لازم داره.
      سلام چرا خودشه
      منم گشتم این ها رو پیدا کردم ولی از توش چیزه خاصی در نمیاد
      من میخام بدونم چطور باید پروپروگرامش کرد اصلا چطور روشن میشه ارتباط میده بدون تغذیه
      احتمالا تو مایه های همون rfid این هاست
      باید بفهمم چیه

دیدگاه

سلام
        این چیپ در سویچ ماشینهایی که سیستم ضد سرقت دارند استفاده شده . دور مغزی سویچ یک ترانسپوندر نصب و متصل به برد icu میباشد . وقتی سویچ وارد مغزی سویچ میشود کد سویچ توسط icu خوانده شده و به ecu ماشین ارسال میشود ، در صورت صحیح بودن کد فرمان جرقه و سایر فرمانها جهت روشن شدن خودرو ارسال میشود ، در غیر این صورت خودرو استارت میخورد ولی روشن نمیشود .
        این چیپ در واقع یه چیپ rfid میباشد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_j
          سلام
          این چیپ در سویچ ماشینهایی که سیستم ضد سرقت دارند استفاده شده . دور مغزی سویچ یک ترانسپوندر نصب و متصل به برد icu میباشد . وقتی سویچ وارد مغزی سویچ میشود کد سویچ توسط icu خوانده شده و به ecu ماشین ارسال میشود ، در صورت صحیح بودن کد فرمان جرقه و سایر فرمانها جهت روشن شدن خودرو ارسال میشود ، در غیر این صورت خودرو استارت میخورد ولی روشن نمیشود .
          توی بازار هست که مثلش رو بخریم؟
          در مورد پروگرام کردنش چی؟ ترانسپوندرش چه مدارایی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_j
            سلام
            باسلام ارتباط اون با سوییچ دستی چی هست؟؟
            من این چیپست رو بدون سوییچ تو دستم گرفتم یعنی از تو قابش جدا کردم و باز هم کار میکرد ولی وقتی از فاصله دور میگرفتمش جواب نمیداد
            احتمالا rfid هست
            چطور برنامه ریزی میشه؟/؟
            آیا با icu??

دیدگاه

خوب همونطور که از اسمش پیداست عملکرد هر قسمتی از اتومبیل که باعث حرکت خودرو میشه رو از کار میندازه ! و برخلاف قبلی خبری از سنسور و آلارم نیست .
              نواحی حفاظت شده عبارتند از :
              - موتور استارت
              - سیستم سوخت رسانی
              - سیستم جرقه

وقتی که خودرو بوسیله ریموت قفل میشه ، یکسری رله مدارهای الکترونیکی که به منظور عملکرد خودرو بکار میرن رو از مدار خارج می کنن .با این کار عملا موتور دیگه روشن نمیشه و کارهایی مثل هل دادن و اتصال کوتاه پایه های سویچ و غیره کاملا بی تاثیره !
              در سیستم ایموبلایزر الکترونیکی یک سیگنال کد دار برای بلوکه کردن یا آزاد کردن مدارات راه انداز سیستم از ریموت به واحد مرکزی فرستاده میشه و این سیگنالها توسط الگوریتمهای سیستم دیکد میشه .
              برای غیر فعال کردن سیستم ایموبلایزر 2 چیز مورد نیازه :
              1 - سویچ از لحاظ فیزیکی با سویچ اصلی خودرو مطابقت داشته باشه
              2 - کدی که ریموت می فرسته با کد ذخیره شده در واحد مرکزی یکسان باشه .

غیر فعال شدن سیستم ایموبلایزر زمانی اتفاق می افته که یک اتصال القایی بین سویچ و سیستم برقرار بشه و در صورتی که هرکدام از موارد فوق محقق نشه خودرو بکار نمی افته .
              در بعضی سیستمهای پیشرفته تر ، این کد امنیتی بعد از هربار فقل و باز شدن سیستم عوض شده و با ریموت سینک میشه .
              لازم به ذکره که از همین سیگنال کد دار برای سیستم قفل مرکزی استفاده میشه و در واقع قفل مرکزی تحت کنترل ایموبلایزر در میاد
              [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
              1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
              2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
              3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemihossein33
                خوب همونطور که از اسمش پیداست عملکرد هر قسمتی از اتومبیل که باعث حرکت خودرو میشه رو از کار میندازه ! و برخلاف قبلی خبری از سنسور و آلارم نیست .
                نواحی حفاظت شده عبارتند از :
                - موتور استارت
                - سیستم سوخت رسانی
                - سیستم جرقه

وقتی که خودرو بوسیله ریموت قفل میشه ، یکسری رله مدارهای الکترونیکی که به منظور عملکرد خودرو بکار میرن رو از مدار خارج می کنن .با این کار عملا موتور دیگه روشن نمیشه و کارهایی مثل هل دادن و اتصال کوتاه پایه های سویچ و غیره کاملا بی تاثیره !
                در سیستم ایموبلایزر الکترونیکی یک سیگنال کد دار برای بلوکه کردن یا آزاد کردن مدارات راه انداز سیستم از ریموت به واحد مرکزی فرستاده میشه و این سیگنالها توسط الگوریتمهای سیستم دیکد میشه .
                برای غیر فعال کردن سیستم ایموبلایزر 2 چیز مورد نیازه :
                1 - سویچ از لحاظ فیزیکی با سویچ اصلی خودرو مطابقت داشته باشه
                2 - کدی که ریموت می فرسته با کد ذخیره شده در واحد مرکزی یکسان باشه .

غیر فعال شدن سیستم ایموبلایزر زمانی اتفاق می افته که یک اتصال القایی بین سویچ و سیستم برقرار بشه و در صورتی که هرکدام از موارد فوق محقق نشه خودرو بکار نمی افته .
                در بعضی سیستمهای پیشرفته تر ، این کد امنیتی بعد از هربار فقل و باز شدن سیستم عوض شده و با ریموت سینک میشه .
                لازم به ذکره که از همین سیگنال کد دار برای سیستم قفل مرکزی استفاده میشه و در واقع قفل مرکزی تحت کنترل ایموبلایزر در میاد
                بسیار عالی
                این تراشه انرژی و تغذیه اش رو از سیگنالی که دریافت میکنه میگره و با همون کد خودش رو ارسال میکنه
                فقط این که چطور پروگرام میشه مهمه

؟

اضافه شده در تاریخ :
                سلام دوستان برای پروگرام کردن این آی سی به چه شکلیه؟؟

دیدگاه

شرمنده چند روزی بود سرگرم امتحاناتم بودم ، این تراشه یه چیست RFID که با پروگرمرهای زیر پروگرم میشه
                  و

[img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
                  3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

پروگرامری که نشون دادید به چه صورت عمل میکنه؟؟؟
                    آیا تراشه رو روش میزران؟
                    من یک مدل پروگرامرشو دیدم که ایرانی هم بود
                    یک طرفش به لپتاپ وصل میشد طرف دیگه به دیاگ ماشین و بعد از اون طریق به آیسی کد میداد

دیدگاه

درسته تیبا ، این چپست با مدار ایموبلایز خود ماشین پروگرم میشه
                      یه خاطره از همین چیپست
                      سال پیش دقیقا شب عید ماشین خاموش شد بعد هر کاری کردیم نتونستیم ماشینو روشن کنیم یعنی ماشین استارت میخورد ولی روشن نمی شد
                      هر کاری کردیم ماشین روشن نشد ، تو اون هشت روز تقریبا یه 800 هزار تومنی خرج ماشین کردیم هر قطعه الکترونیکی ماشینو عوض کردیم ولی ماشین روشن نشد که نشد روز نهم یه تعمیر کار آوردیمو سینه ماشینو کملا باز کرد و مشکل ماشینو پیدا نکرد ، خلاصه موقع جمع کردن سینه ماشین تعمیر کار دید که وقتی سوئیچ ماشینو باز میکنه عقربه باک بنزین کم و زیاد میشه بعد برمیگرد به حالت اصلی خودش خلاصه این تعمیر کار فهمید که مشکل ماشین از قطعی تغذیه مدار ایموبلایز ماشین بود
                      این بود خاطره بد من از این چیپست که عیدمو خراب کرد

دیدگاه

شما منظورت ار ایموبلایزر همون سیستم قفل مرکزی هست؟؟
                        آخه سیستم کد دهی این تراشه باECU هست
                        در واقع قفل ماشین با اینکه ماشین روشن بشه از طریق اون چیپست دوتا مقوله جدا گانه است
                        قبول دارید؟؟

دیدگاه

سیستمی که این چیپست کار میکنه اسمش ایموبلایزی
                          حرف شما درسته

دیدگاه

خب پس احتمالا ماشین شما مشکلی داشته که مربوط به خوندن سریال چیپست و ارسال به ECU بوده

دیدگاه

این چیپها فقط یک بار قابل پروگرام شدن هستند و به راحتی از طریق دستگاه دیاگ قابل تعریف یا پروگرام شدن اند .
                              بله تو بازار هست ، ساژم زیمنس و . . .
                              هر ماشینی چیپ مختص به ecu خودش دارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X