اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مداری برای جایگزینی ماژول های رادیویی ASK

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مداری برای جایگزینی ماژول های رادیویی ASK

دوستان خسته نباشید گشتم نبود گفتم اونکه میخواد بگرده پیدا کنه!!! :cry2:
    ماژول های ask که فرستنده و گیرندش تو بازاره و یه جفتش تقریبا 7 تا 8 تومن میفته و برای خیلی از کارها مناسبه و درمداراتی مثل کنتل از راه دور ریموت کنترل و... کاربرد خوبی داره ولی الان من دنبال یه چیز دیگه هستم :NO:
    میخوام با چند تا قطعه مثل سلف و خازن و ترانزیستو یه فرستنده بسازم که هم ارزونتر باشه و هم آموزشی و کاربردی باشه هرچند که ساخت مدارات مخابراتی عمر نوح وصبر ایوب میخواد از دوستان میخوام درمورد فرکانس کاری ماژول های ask و نحوه کار و نحوه ساخت مداری که بشه جایگزینش کرد یه توضیح بدن
    ممنون از همه دوستان انجمن eca
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

پاسخ : مداری برای جایگزینی ماژول های رادیویی ASK

بعید می دونم مقرون به صرفه باشه!

دیدگاه

ممنون مهندس ولی توی کتاب بخت آور یا نقشه های مشابه فقط با چندتا خازن و سلف و یه ترانزیستور میشه یه فرستنده ساخت و شما از چه نظر میگید بصرفه نیست؟

دیدگاه

در واقع بستگی هم داره.
        اگه تو خونه خرت و پرت داری و می خوای خودت بسازی و یاد بگیر خب خوبه ولی بازم وقتی حساب میکنی می بینی تقریبا پول خرج این کارا با خرید یه دونه نو و تمییزش تقریبا برابر در میاد. بازار قطعات هم که نگو
        یه دقیقه میره بالا یه دقیقه میره پایین. بعضی بچه ها میگن کسی الان تو بازار معامله نمیکنه. خدا به خیر کنه.

دیدگاه

خوب درست میگید الان من میخوام یه مدار فرستنده و گیرنده مثل ماژول های بازاری بسازم باید از چه نوع ترانزیستوری استفاده کنم چه نوع سیم پیچی باشه ماژول تو چه محدوده فرکانسی کار میکنه واز اینها ......
          من یه چیزی دارم میخوام بسازمش اگه جواب بگیرم قرار نیست یکی دوتا باشه میخوام بسازمش برای تولید!!!! میخوام بدونم میصرفه بجای ماژول مداری جاش بذارم(احتمالش زیاده که بصرفه)! برای همین میخوام

دیدگاه

پاسخ : مداری برای جایگزینی ماژول های رادیوی&#

از آی سی های PT در جلد 5 آقای بخت آور هست که مدار رادیویی هم داره اگه نداری برات اسکن کنم اگه هم داری از روش درست کن
            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

یک زمانی تولید کننده های داخلی دزدگیر مدار گیرنده ریموت کنترل رو روی برد اصلی می ساختند که بعد ها از ماژولهای ASK بازار استفاده کردند .
              شاید الان با توجه به افزایش قیمت این ماژولها ساخت اونا بصرفه بیاد ولی ساخت مدار RF درد سر خاص خودشو داره بخصوص اینکه قطعات توی بازار یکدست نیستند و قطعات خاص RF هم توی بازار نیست ( خیلی لوکسه )
              شما یک سری ترانزیستور و خازن و ... می خرین یک سری ریموت میسازین نسبتا هم بد درنمیاد
              توی سری بعدی که قطعات میخرین میبینین دیگه اون برد سری قبل رو نداره

دیدگاه

ممنون از همه دوستان حق باشماست
                برم این کتاب آقای بخت آورو پیدا کنم ببینم چیزی داره

دیدگاه

دوستان توی دیتاشیت خود پی تی ها هم برای ارسال از یه ترانزیستور و سلف و خازن تریمر استفاده شده روشی هست بشه خازن و ساف رو بصورت آماده نصب کنی مثلا سلف 3.3 میکرو بجای سلف مدار و مثلا خازن 22 پیکو بجای خازن تریمر که ساخت مدار آسونتر و راحتر بشه و بعد ساخت نیاز به تنظیم نباشه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                    دوستان توی دیتاشیت خود پی تی ها هم برای ارسال از یه ترانزیستور و سلف و خازن تریمر استفاده شده روشی هست بشه خازن و ساف رو بصورت آماده نصب کنی مثلا سلف 3.3 میکرو بجای سلف مدار و مثلا خازن 22 پیکو بجای خازن تریمر که ساخت مدار آسونتر و راحتر بشه و بعد ساخت نیاز به تنظیم نباشه؟؟؟
                    سلف را روی PCB دربیار و بده یه شرکت به تعداد زیاد برات تولید کنه و تریمر را هم با سعی و خطا یه خازن جایگزینش کن
                    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

این که میگم مدارای مخابراتی دردسر زیاد داره برای اینه فکر کنم ساخت همچین مداری یه هفنه کامل وقت میخواد اونم اگه به جواب برسی
                      توی کتاب آقای بخت آور گفته بودن با یه bf199 و چندتا سلف و خازن میشه دیتا pt2262 رو فرستاد روی باند uhf قابل پیگیری در موج fm برای اطمینان از عملکرد
                      حالا میگم
                      1.آیا ماژول های ask هم توی این باند کار میکنند؟
                      2.ساخت مداری برپایه سلف و خازن و ترانزیستور بعنوان فرستنده و گیرنده اصولیه که بشه 24 ساعته مورد استفاده قرار بگیره و ثبات داشته باشه؟
                      3. میشه پهنای باند ارسالی رو بیشتر کرد که اگر فرستنده و گیرنده به هردلیلی مثل سردی هوا رطوبت گرما کمی ظرفیت و مقدار قطعات تغییر کنه و فرکانس ارسال و دریافت عوض بشه از باند خارج نشن
                      4.این قطعات قراره یه دیتایی رو بفرستن یا یه فرکانسی رو؟ اگه فرکانس میفرستن معنی واقعی کدبندی چطوری رو فرکانس اعمال میشه؟ اگه دیتا میفرستن مهم اینه که گیرنده و فرستنده تو یا فرکانس باشند که دیتای همو بخونند درست میگم؟؟
                      بازم ممنون از همه دوستان

دیدگاه

روش کار نکردم
                        اما اگر میخواستم درست کنم تمام ریموتهای معمولی را میخریدم باز میکردم و مدارش را میدیدم
                        بیشتر ریموتهائی که کد لرن نیستند مدار معمولی زیاد دارن

همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
                        کانت

دیدگاه

ساده ترین فرستنده ای که تا حالا دیدم این بوده:

http://sci-toys.com/scitoys/scitoys/radio/am_transmitter.html

کسی می تونه راجبش یه توضیحی بده؟
                          مخصوصا این نوع اوسیلاتورها و اون ترانسفورمر

دیدگاه

سلام
                            من با ماژول ASK چندتا مدار ساختم و جواب گرفتم اونم تو فاصله حدودا 200تا 250 متری .
                            اینو خودم بشخصه تجربه کردم و به شما هم میگیم

بهترین فرستنده اینه:::
                            http://s1.picofile.com/file/7646209458/1111.gif
                            بردش حدودا تو فضای ازاد و مستقیم 200 تا 250 رو جواب میده ولی بشرط اینکه**

بشرط اینکه گیرندش عالی باشه .گیرندهای که من استفاده کردم برای دزدگیر موتور سیکلت بود.3تا دزدگیر یکی از دوستان بهم داد و گیرندشو برای مدارم استفاده کردم و بصورت عالی و بابرد 200 تا 250 هم جواب گرفتم ولی حدودا 3-4 ماه پیش چند تا گیرنده از بازار خریدم و از همون مدار قبل و ریموت کنترل قبل استفاده کردم ولی تا 5 متر هم جواب نمیداد :angry: تمام قطعاتی رو که برای اون چند تا قبل استفاده کرده بودم هم برای مدار جدید استنفاده کردم ولی تا 5 متر بیشتر جواب نگرفتم که فقط فقط از گیرنده بود

پس سعی کن گیرنده خوب بگیری
                            یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

ممنون دوکی جون الان بحث سر اینه که چطوری بیام یه ماژولو ask رایج بازاری رو که قیمتش کم کم داره میره بالارو شبیه سازی کنیم که ارزونتر بیفته و کیفیتشم خوب باشه
                              چند تاسوال کرده بودم کسی نبود؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X