سلام دوستان .اگه به جای آیفون بی سیم قرار باشه یه( گوشی) تلفن بی سیم بسازیم(مثل گوشی تلفن هایی که تو بازار هست و میشه تو محیط خونه یا کار به صورت بی سیم ازش استفاده کرد ) بازم باید از گیرنده - فرستنده FM استفاده کنیم ؟؟؟ آخه یه چیزی که تو ذهنمه اینه که اونوقت مکالمات تلفنی از رو موج رادیوی FM تا فاصله چند متر قابل شنیدنه که نباید اینگونه باشه .! پس تکلیف کار چیه ؟ اصلا این تلفن های تو بازار روی چه رنج فرکانسی کار می کنن ؟
سلام دوست عزیز . من جوابمو درست نگرفتم . میشه بیشتر توضیح بدی . یعنی می گی فرستنده گیرنده رو بخرم ؟؟؟!!! نسازم ؟؟!! (قیمتش چقدریه ؟)آیا به غیر از این مدارهایی که گفتین چیز دیگه ای هم هست که تو تاپیک بزارین(900 Meg گه گفتین ).
خواهش می کنم یکی از دوستان به سوالم جواب بدن . من سوالمو یک بار دیگ می گم :
اگه به جای آیفون بی سیم قرار باشه یه( گوشی) تلفن بی سیم بسازیم(مثل گوشی تلفن هایی که تو بازار هست و میشه تو محیط خونه یا کار به صورت بی سیم ازش استفاده کرد ) بازم باید از گیرنده - فرستنده FM استفاده کنیم ؟؟؟ آخه یه چیزی که تو ذهنمه اینه که اونوقت مکالمات تلفنی از رو موج رادیوی FM تا فاصله چند متر قابل شنیدنه که نباید اینگونه باشه .! پس تکلیف کار چیه ؟ اصلا این تلفن های تو بازار روی چه رنج فرکانسی کار می کنن ؟
لطفا اگه مدار آماده ای دارین که برای این کاره ( گوشی تلفن بی سیم) توی این تاپیک بزارین .
با تشکر .
خواهش می کنم یکی از دوستان به سوالم جواب بدن . من سوالمو یک بار دیگ می گم :
اگه به جای آیفون بی سیم قرار باشه یه( گوشی) تلفن بی سیم بسازیم(مثل گوشی تلفن هایی که تو بازار هست و میشه تو محیط خونه یا کار به صورت بی سیم ازش استفاده کرد ) بازم باید از گیرنده - فرستنده FM استفاده کنیم ؟؟؟ آخه یه چیزی که تو ذهنمه اینه که اونوقت مکالمات تلفنی از رو موج رادیوی FM تا فاصله چند متر قابل شنیدنه که نباید اینگونه باشه .! پس تکلیف کار چیه ؟ اصلا این تلفن های تو بازار روی چه رنج فرکانسی کار می کنن ؟
لطفا اگه مدار آماده ای دارین که برای این کاره ( گوشی تلفن بی سیم) توی این تاپیک بزارین .
با تشکر .
دیدگاه