اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرستنده گیرنده صوت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرستنده گیرنده صوت

سلام
    من میخاستم یه مدار فرستنده گیرنده صوت درست کنم(برد تا 100 متر)
    کسی اطلاعاتی در این مورد داره؟؟؟؟

پاسخ : فرستنده گیرنده صوت

http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/rf/rf.html

این هم مداری که خیلی وقت پیش خودم بستم نقشش مال من نیست
    فقط مودیفای شده توسط .

http://www.ariyana.eu/DATA/FM100MHZ.JPG

دیدگاه

برای گیرنده میتونید از ic به شماره ka2297 یا tda7000 استفاده کنید

دیدگاه

مرسی
        میدونین میخام یه آیفون بی سیم درست کنم
        اطلاعات مخابراتیمم ضعیفه :angry: :angry: :cry2: :cry2:
        میتونین بیشتر کمکم کنین؟؟؟
        بازم ممنون :applause: :applause:

دیدگاه

شما باید از هر کدوم فرستنده و گیرنده دو تا درست کنید دیگه

اون نقشه که لینکش بالا هست بوبین 7 دور سیم 7. روی هسته عایق به قطر 6 میلیمتر و طول 16 میلیمتر

دیدگاه

سلام دوستان .اگه به جای آیفون بی سیم قرار باشه یه( گوشی) تلفن بی سیم بسازیم(مثل گوشی تلفن هایی که تو بازار هست و میشه تو محیط خونه یا کار به صورت بی سیم ازش استفاده کرد ) بازم باید از گیرنده - فرستنده FM استفاده کنیم ؟؟؟ آخه یه چیزی که تو ذهنمه اینه که اونوقت مکالمات تلفنی از رو موج رادیوی FM تا فاصله چند متر قابل شنیدنه که نباید اینگونه باشه .! پس تکلیف کار چیه ؟ اصلا این تلفن های تو بازار روی چه رنج فرکانسی کار می کنن ؟

دیدگاه

سلام
              اکثرشون نوشته 900 مگ ولی وقتی میخری میبینی 49 مگ میباشد
              البته مدلهای المانی شامل این که نوشتم نمیشه :nice:

دیدگاه

سلام دوست عزیز . من جوابمو درست نگرفتم . میشه بیشتر توضیح بدی . یعنی می گی فرستنده گیرنده رو بخرم ؟؟؟!!! نسازم ؟؟!! (قیمتش چقدریه ؟)آیا به غیر از این مدارهایی که گفتین چیز دیگه ای هم هست که تو تاپیک بزارین(900 Meg گه گفتین ).

دیدگاه

خواهش می کنم یکی از دوستان به سوالم جواب بدن . من سوالمو یک بار دیگ می گم :
                  اگه به جای آیفون بی سیم قرار باشه یه( گوشی) تلفن بی سیم بسازیم(مثل گوشی تلفن هایی که تو بازار هست و میشه تو محیط خونه یا کار به صورت بی سیم ازش استفاده کرد ) بازم باید از گیرنده - فرستنده FM استفاده کنیم ؟؟؟ آخه یه چیزی که تو ذهنمه اینه که اونوقت مکالمات تلفنی از رو موج رادیوی FM تا فاصله چند متر قابل شنیدنه که نباید اینگونه باشه .! پس تکلیف کار چیه ؟ اصلا این تلفن های تو بازار روی چه رنج فرکانسی کار می کنن ؟

لطفا اگه مدار آماده ای دارین که برای این کاره ( گوشی تلفن بی سیم) توی این تاپیک بزارین .
                  با تشکر .

دیدگاه

خواهش می کنم یکی از دوستان به سوالم جواب بدن . من سوالمو یک بار دیگ می گم :
                    اگه به جای آیفون بی سیم قرار باشه یه( گوشی) تلفن بی سیم بسازیم(مثل گوشی تلفن هایی که تو بازار هست و میشه تو محیط خونه یا کار به صورت بی سیم ازش استفاده کرد ) بازم باید از گیرنده - فرستنده FM استفاده کنیم ؟؟؟ آخه یه چیزی که تو ذهنمه اینه که اونوقت مکالمات تلفنی از رو موج رادیوی FM تا فاصله چند متر قابل شنیدنه که نباید اینگونه باشه .! پس تکلیف کار چیه ؟ اصلا این تلفن های تو بازار روی چه رنج فرکانسی کار می کنن ؟

لطفا اگه مدار آماده ای دارین که برای این کاره ( گوشی تلفن بی سیم) توی این تاپیک بزارین .
                    با تشکر .

دیدگاه

اگر میخواهید صدا روی رادیوی اف ام نیفته خوب یکم مدارشو دستکاری کنید تا فرکانسش تغییر کنه oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X