اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال 20 حالت بااستفاده از ASK

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال 20 حالت بااستفاده از ASK

سلام دوستان چند هفته هست که تصمیم دارم با استفاده از فرستنده گیرنده های ASK ، بیست نوع دیتا رو ارسال کنم ولی نمیشه :cry2:
    پروژه از این قراره که هفتا کلید دارم که در 20 حالت فشرده میشند و میکرو اونارو با ماژول میفرسته و گیرنده میگیره و میده به یه میکروی دیگه که میکرو بسته به این 20 حالت کار های مختلفی انجام میده.
    هر کاری به ذهنم رسید انجام دادم اینه که دیگه دست به دامن شما شدم ممنون میشم کمکم کنید.
    مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
    یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

پاسخ : ارسال 20 حالت بااستفاده از ASK

سلام
    لطف کنید اگه این کار امکان پذیر نیست بگید که من به روش های دیگه رجوع کنم و اگر شدنی هست یا فکر میکنید که میشه منو از راهنمایی ها و پیشنهاداتتون محروم نفرمایید. با تشکر.
    مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
    یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X