اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کامل فرستنده FM با برد 800 متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت کامل فرستنده FM با برد 800 متر

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    سلام بر دوستان
    جناب while 1 یک سئوال درمورد انتن داشتم!!! با توجه به اینکه طول انتن(سیم) 175 سانتی متر هست!!! برای گرفتن برد بیشتر باید چه کار کرد!!! توی عکسی که توی صفحه ی اول گذاشتید!! سیم ها جمع شده بودند!!! ایا باید سیم را کاملا باز کنیم!!! خیلی فضا میگیره سیم!! نزدیک 2متر هست!!! خلاصه چاره کارش چطوری هست؟؟
    سپاس
    برای حداکثر برد باید طول آنتن همونی باشه که گفتم و کاملا صاف و بشه. شما میتونی طول آنتن را کم کنی اگه اینقدر برد مد نظرت نیس!!
    Weakness of attitude becomes weakness of character
    Albert Einstein

دیدگاه

سلام
      این فرستنده روی جه محدوده ای از باند فرکانسی fm‏ صدا رو میفرسته حالا اکه ما بجای میکروفون بخوایم خروجی هدفون ‏mp3 رو بهش وصل کنیم اون آهنک رو توی رادیو بخش میکنه یا نه?منظورم اینه که مثل aux‏ کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Farshid.Parvari
        سلام
        این فرستنده روی جه محدوده ای از باند فرکانسی fm‏ صدا رو میفرسته حالا اکه ما بجای میکروفون بخوایم خروجی هدفون ‏mp3 رو بهش وصل کنیم اون آهنک رو توی رادیو بخش میکنه یا نه?منظورم اینه که مثل aux‏ کنه.
        شما با خازن تریمر میتونی بین 90 تا 100 مگاهرتز فرکانس را عوض کنی.
        اگه بخواهی به شکل aux استفاده کنی، مقاومت 68 کیلو را حذف کن و کانال L و R را با دوتا مقاومت 1 کیلو وصل کن بجای میروفن
        Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ;(while(1
          شما با خازن تریمر میتونی بین 90 تا 100 مگاهرتز فرکانس را عوض کنی.
          اگه بخواهی به شکل aux استفاده کنی، مقاومت 68 کیلو را حذف کن و کانال L و R را با دوتا مقاومت 1 کیلو وصل کن بجای میروفن
          ممنون انشاالله امروز قطعاتش رو برم بخرم وقتی ساختمش خبرش رو بهت میدم راستی از سیمی که توی لامب کم مصرف دور هسته فریته میشه برای سلف این مدار استفاده کرد?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Farshid.Parvari
            ممنون انشاالله امروز قطعاتش رو برم بخرم وقتی ساختمش خبرش رو بهت میدم راستی از سیمی که توی لامب کم مصرف دور هسته فریته میشه برای سلف این مدار استفاده کرد?
            سلام. فک کنم یه مقدار سیمش نازک باشه!! سعی کن سیمت 0.5 باشه.
            راسی من یه مقدار pcb را تغییر دادم. از قبلی بهتره. فقط یه جامپر داره و پولیگونش بهتره. خازن تریمر هم داره. از این استفاده کن:
            http://www.4shared.com/file/D1QmwFY6/4_online.html
            Albert Einstein

دیدگاه

من تا حالا این جور مدارهارو کار نکردم ولی علاقه دارم یکیشو بسازم
              آنتنش یه سیم معمولی هست؟؟ خازن تریمرش چطور کار میکنه ؟؟ شما از کجا میفهمین رو چه فرکانسی تنظیم کردین ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                من تا حالا این جور مدارهارو کار نکردم ولی علاقه دارم یکیشو بسازم
                آنتنش یه سیم معمولی هست؟؟ خازن تریمرش چطور کار میکنه ؟؟ شما از کجا میفهمین رو چه فرکانسی تنظیم کردین ؟؟
                بله آنتن سیم معمولیه، خازن قسمت تیون جمع خازن تریمر و خازن 39 نانو هست. با تغییر خازن تیون فرکانس رزونانس مدار تیون عوض میشه.
                راحترین راه اینه که با یه رادیو چک کنین چون اگه بخواهید از روش محاسباتی فرکانس را بدست بیارین باید خیلی موارد را در نظر داشته باشین
                Albert Einstein

دیدگاه

آقا من این مدار رو بستم ولی بجای خازن 39 پیکو خازن 33 پیکو گذاشتم و بجای خازن تریمر یک خازن 4.7 پیکو گذاشتم اما اصلا تو هیچ فرکانسی کار نمیکنه. حداقل یه صدایی هم ازش در نمیاد امیدوار بشیم :biggrin:. مشکل کجاست ؟؟
                  البته من رو برد بورد بستم مدارو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                    آقا من این مدار رو بستم ولی بجای خازن 39 پیکو خازن 33 پیکو گذاشتم و بجای خازن تریمر یک خازن 4.7 پیکو گذاشتم اما اصلا تو هیچ فرکانسی کار نمیکنه. حداقل یه صدایی هم ازش در نمیاد امیدوار بشیم :biggrin:. مشکل کجاست ؟؟
                    البته من رو برد بورد بستم مدارو
                    برد برد شما صفحه فلزی زیرش داره؟
                    وقتی مدار را روشن و خاموش میکنید هیچ صدای نویز مانندی در رادیو شنیده نمیشه؟
                    بدون خازن تریمر امتحان کردین؟
                    سیم پیچتونا همون طور که گفتم پیچیدین؟(اگه عکس بزارید بهتره)
                    Albert Einstein

دیدگاه

بوردم صفحه فلزی نداره زیرش. نه صدای نویز نداره. بجای خازن تریمر یک بار خازن 10 پیکو گذاشتم یک بار 4.7 پیکو اما هیچ کدوم جواب نداد. ممکنه از میکروفون باشه ؟؟ چون اول که می خواستم مدار رو روشن کنم اشتباهی میکروفونو تو مثبت و منفی گذاشته بودم. ممکنه یک وقت میکروفون سوخته باشه ؟؟ چون تا به حال با میکروفون کار نکردم میگم. حتی یک مدار بدون تقویت کننده ساده از اینترنت پیدا کردم اونم کار نکرد. رادیو رو هم با رادیوی موبایلم تست می کنم. تو این مدار من صدای واضحی میشنوم یا نه خش خش داره ؟؟
                      سیم پیچ رو هم همون طور که گفتید پیچیدم. یک بار با سیم پیچ امتحان کردم یک بار هم با یک سلف 0.1 هانری.
                      چه اتفاقی ممکنه بیفته که ابن مدار کار نکنه ؟؟
                      اینم لینک عکس از مدارم که البته یک مدار فرستنده سادس که با 2N3904 درستش کردم که از سایت http://www.buildcircuit.com/simple-s...m-transmitter/ گرفتم.
                      لینک عکس :
                      http://www.4shared.com/rar/Bk4UMXID/img.html?
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                        بوردم صفحه فلزی نداره زیرش. نه صدای نویز نداره. بجای خازن تریمر یک بار خازن 10 پیکو گذاشتم یک بار 4.7 پیکو اما هیچ کدوم جواب نداد. ممکنه از میکروفون باشه ؟؟ چون اول که می خواستم مدار رو روشن کنم اشتباهی میکروفونو تو مثبت و منفی گذاشته بودم. ممکنه یک وقت میکروفون سوخته باشه ؟؟ چون تا به حال با میکروفون کار نکردم میگم. حتی یک مدار بدون تقویت کننده ساده از اینترنت پیدا کردم اونم کار نکرد. رادیو رو هم با رادیوی موبایلم تست می کنم. تو این مدار من صدای واضحی میشنوم یا نه خش خش داره ؟؟
                        سیم پیچ رو هم همون طور که گفتید پیچیدم. یک بار با سیم پیچ امتحان کردم یک بار هم با یک سلف 0.1 هانری.
                        چه اتفاقی ممکنه بیفته که ابن مدار کار نکنه ؟؟
                        اینم لینک عکس از مدارم که البته یک مدار فرستنده سادس که با 2N3904 درستش کردم که از سایت http://www.buildcircuit.com/simple-s...m-transmitter/ گرفتم.
                        لینک عکس :
                        http://www.4shared.com/rar/Bk4UMXID/img.html?
                        ممنون
                        بدون صفحه فلزی زیر برد بورد جواب گفتن از این فرستنده تقریبا غیر ممکنه!!! شما حتما یه صفحه فلزی زیر برد بورد بزار و به زمین وصلش کن. و یا روی برد چاپی ببند.
                        برای امتحان کردن مدارت هم از یه رادیو آنالوگ معمولی (که پیچ تنظیم دارن) استفاده کنی بهتره چون رادیوی موبایل دیجیتال هست و فقط به ایستگاه هایی که edr و مشخصه دیجیتالی دارن جوابگو هستن. البته به روش دستی میشه با رادیو موبایل هم کار کرد ولی اول باید فرکانس فرستنده را دقیق بدونی.
                        اگه میکروفن را برعکس بزنی تو این مدار نمیسوزه.
                        اون فرستنده ای که لینکشا گذاشتین خوب نیست. مشکل زیاد داره
                        سلفی که باید بپیچید در هد نانو هانری هست شما چطور 0.1 هانری گداشتین؟؟!!؟!
                        Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rectifier►
                          بدون صفحه فلزی زیر برد بورد جواب گفتن از این فرستنده تقریبا غیر ممکنه!!! شما حتما یه صفحه فلزی زیر برد بورد بزار و به زمین وصلش کن. و یا روی برد چاپی ببند.
                          برای امتحان کردن مدارت هم از یه رادیو آنالوگ معمولی (که پیچ تنظیم دارن) استفاده کنی بهتره چون رادیوی موبایل دیجیتال هست و فقط به ایستگاه هایی که edr و مشخصه دیجیتالی دارن جوابگو هستن. البته به روش دستی میشه با رادیو موبایل هم کار کرد ولی اول باید فرکانس فرستنده را دقیق بدونی.
                          اگه میکروفن را برعکس بزنی تو این مدار نمیسوزه.
                          اون فرستنده ای که لینکشا گذاشتین خوب نیست. مشکل زیاد داره
                          سلفی که باید بپیچید در هد نانو هانری هست شما چطور 0.1 هانری گداشتین؟؟!!؟!
                          سلفو منظورم 0.1 میکرو هانری بود. دقیقا همینی که توی همون سایت آورده. اگه اول رو فیبر سوراخدار مدارو درست کنم جواب میده ؟؟ بعد پی سی بی بزنم براش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                            سلفو منظورم 0.1 میکرو هانری بود. دقیقا همینی که توی همون سایت آورده. اگه اول رو فیبر سوراخدار مدارو درست کنم جواب میده ؟؟ بعد پی سی بی بزنم براش
                            روی برد سوراخ هم میشه جواب گرفت. فقط دقت کنید که اندازه بردتون زیاد بزگ نشه. حداکثر 4 در 5 بشه.
                            سلف آماده خوب نیست و کارایی مدار کم میشه.
                            Albert Einstein

دیدگاه

مدارو روی فیبر سوراخدار درست کردم. تو بعضی فرکانسها وقتی آنتن رادیو رو نزدیک آنتن مدارم میکنم نویز میفته رو رادیو اما هنوز هم نتونستم صدایی بشنوم. البته با رادیو دستی امتحان نکردم. البته بگم چون خازن 39 پیکو گیرم نیومد خازن 33 پیکو گذاشتم که امیدوارم تاثیری تو جواب نگرفتنم نذاشته باشه. ممکنه از میکروفونم باشه ؟؟
                              بعد یه سوال.. این خازن تریمر رو دو سر کناریشو وصل کردم با مولتی متر که میگیرم دو سرش با هم کانتکت دارن :eek:. این موضوع مشکلی نداره ؟؟
                              این عکس مدارم :
                              http://navidh.persiangig.com/DSC_0233.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                                مدارو روی فیبر سوراخدار درست کردم. تو بعضی فرکانسها وقتی آنتن رادیو رو نزدیک آنتن مدارم میکنم نویز میفته رو رادیو اما هنوز هم نتونستم صدایی بشنوم. البته با رادیو دستی امتحان نکردم. البته بگم چون خازن 39 پیکو گیرم نیومد خازن 33 پیکو گذاشتم که امیدوارم تاثیری تو جواب نگرفتنم نذاشته باشه. ممکنه از میکروفونم باشه ؟؟
                                بعد یه سوال.. این خازن تریمر رو دو سر کناریشو وصل کردم با مولتی متر که میگیرم دو سرش با هم کانتکت دارن :eek:. این موضوع مشکلی نداره ؟؟
                                این عکس مدارم :
                                http://navidh.persiangig.com/DSC_0233.jpg
                                اگر میکروفن مشکل داشته باشه یک خود کریر از رادیو باید دریافت بشه(باند بدون صدا)
                                خازن تریمر یکی از پایه هاش وسطی و یکی کناری. بدون اون هم میشه و بودنش الزامی نیست.
                                اندازه حلقه های سلفت کوچیکه. یه مقدار بزگتر بگیر و باید سلف و ترانزیستور دوم و خازن 39 پیکو کنار هم باشن تا نوسان کنن.
                                رادیو آنالوگ هم مهمه
                                Albert Einstein

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X