اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع و وصل دو رله با کاربرد یک ماژول فرستنده و گیرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قطع و وصل دو رله با کاربرد یک ماژول فرستنده و گیرنده

سلام
    من میخوام در یه محیط کاملا صنعتی که پر از فلز و کانتینر هست فقط دوتا رله را بصورت بی سیم تا فاصله 700 متری قطع و وصل کنم . لطفا پیشنهاد بدین از کدوم ماژول های فرستنده و گیرنده استفاده کنم ... :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

پاسخ : قطع و وصل دو رله با کاربرد یک ماژول فرستنده و گیرنده

کم دردسرترین ماژول از لحاظ نویز فقط NRF24L01+PA به همراه آنتن برد 1100 متر تایوانی

قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

سلام شما که میخوای تویه محیط صنعتی با موانع فلز از امواج استفاده کنی نباید فرکانس ماژول در حد 2.4 گیگ باشه ( مثل ماژول معرفی شده در بالا ) بلکه باید فرکانسو کم کنی مثلا از ماژولهای سری 433 مگاهرتز استفاده کنی مثلRfm12bp که بر روی خودش ترانزیستور تقویت سیگنالی رو داره که تا 500 میلی وات رو ارائه ومسافت 700 به بالا رو (کیلومتری) پوشش میده
      یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_22
        داداش شما چیزی به عنوان درس مخابرات خوندی یا اصلا شنیدی که همچین نظری لطف فرمودید.. :question:
        :eek: :eek:
        البته تا یه حدی درست گفتن . چون فرکانس بالا در محیط پر از فلز توان خودش را از دست میده به علت انعکاس و برخورد با مانع فلزی . ولی از لحاظ نویز پدیری شما درست میفرمایین هر پی فرکانس بالاتر میره خواصیت نویز پذیریش کم میشه و اصلاعاتش را کامل و بدون مشکل حمل میکنه . ولی من بعلت این که فقط میخوام دوتا رله را فقط قطع و وصل کنم پس برام فقط برد سیستم مهمه نه چیز دیگه .

دیدگاه

در پاسخ به جواب شما باید بگم شما یه مدم wireless را ببر تو اون محیط ببین چظور کار میکنه اگه اون مدمه ارتباط اش خراب شد حرف شما صحیح...
          :read: :read:
          قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
            البته تا یه حدی درست گفتن . چون فرکانس بالا در محیط پر از فلز توان خودش را از دست میده به علت انعکاس و برخورد با مانع فلزی . ولی از لحاظ نویز پدیری شما درست میفرمایین هر پی فرکانس بالاتر میره خواصیت نویز پذیریش کم میشه و اصلاعاتش را کامل و بدون مشکل حمل میکنه . ولی من بعلت این که فقط میخوام دوتا رله را فقط قطع و وصل کنم پس برام فقط برد سیستم مهمه نه چیز دیگه .
            سلام بله کاملا درسته از اونجا که ما هدفمون فقط قطع و وصل یک رله هستش نیازی به فرکانس های بالا وپهنای باند آنچنانی نداریم فقط عبور از موانع وقدرت و وات خروجیPA ماژولمون مهمه که این ماژول فراهم میکنه ( در ضمن تلفن های بیسیمی سنوا 258 نیو پلاس برد بالاو بیسیم های برد بالا که در محیط کارگاهی و کارخانه ها بزرگ با موانع بسیاراستفاده میشوند فرکانس 340تا 450 مگاهرتز کار میکنند)
            یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X