سلام دوستان من دنبال مدا ر یا ماژول برای یافتن منبع سیگنال یا ردیاب جی پی اسی هستم اصلا این فیلمها که یک ردیاب مخیلی کوچیک روی ماشین میزنن و به راهتی ردیابیش میکنن تو بازار موجوده یا نه برای پیدا کردن منبع سیگنال رادیویی چه طور آیا مداری سراغ دارید یا چیزی تو بازار هست؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ماژول ردیاب یا ماژل پیدا کردن منبع سیگنال
Collapse
X
-
پاسخ : ماژول ردیاب یا ماژل پیدا کردن منبع سیگنال
نوشته اصلی توسط sajad greatسلام دوستان من دنبال مدا ر یا ماژول برای یافتن منبع سیگنال یا ردیاب جی پی اسی هستم اصلا این فیلمها که یک ردیاب مخیلی کوچیک روی ماشین میزنن و به راهتی ردیابیش میکنن تو بازار موجوده یا نه برای پیدا کردن منبع سیگنال رادیویی چه طور آیا مداری سراغ دارید یا چیزی تو بازار هست؟خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
"دکتر علی شریعتی"
-
ردیاب ها دو نوعند.
ردیاب هایی که سیم تغذیه دارند.این مدل ها بیشتر برای نصب روی خودرو و موتور سیکلت استفاده میشن.
و ردیاب های که سیم تغذیه ندارند. که واسه ردیابی افراد سالمند،بچه ها و حیوانات خانگی و ... استفاده میشن .
بعضی از مدل های نوع دوم هستند که آهنربا دارند و میشه به خودرو و .. چسبوندشون
دیدگاه
-
مسئله انرژی چیزیه که کلاً از قلم میافته. همچین ماژولی هست که اطلاعات مختصات و چیزای دیگه رو یه راست می فرسته رو اینترنت. امــــــا، توی فیلما نمی گن که مصرف برق این ماژول چقدره. شما تصور کن یه موبایل داری که LCD نداره ولی دائم GPSش روشنه و اطلاعات رو می فرسته به GPRS. مصرف باتریش خیلی زیاده. در بهترین حالت به نصف روز کار می کنه:
http://www.google.com/#q=personal+tracker
بیایید با Google آشتی کنیم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد رستمیمسئله انرژی چیزیه که کلاً از قلم میافته. همچین ماژولی هست که اطلاعات مختصات و چیزای دیگه رو یه راست می فرسته رو اینترنت. امــــــا، توی فیلما نمی گن که مصرف برق این ماژول چقدره. شما تصور کن یه موبایل داری که LCD نداره ولی دائم GPSش روشنه و اطلاعات رو می فرسته به GPRS. مصرف باتریش خیلی زیاده. در بهترین حالت به نصف روز کار می کنه:
http://www.google.com/#q=personal+tracker
یه نمونه بود که نمی دونم تو بازار هست یا نه، بیشتر از نصف روز جواب می داد.راستش زمان دقیق نگرفته بودم اما فکر کنم حدود یه روز بود.
دیدگاه
-
ضمن تشکر از مطالبی که گذاشتید در مورد ردیابی منبع سیگنال چطور اطلاعاتی ندارید ،آخه واقعا نمیدونم چطور میتونند منبع سیگنال رو پیدا کنند تو بعضی از فیلمهای پلیسی حتما دیدی فرکانس یک بیسیم یادوربین بیسیم رو پیدا میکنند برام سواله که این نوع مدارات چطور کار میکنند؟خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
"دکتر علی شریعتی"
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sajad greatضمن تشکر از مطالبی که گذاشتید در مورد ردیابی منبع سیگنال چطور اطلاعاتی ندارید ،آخه واقعا نمیدونم چطور میتونند منبع سیگنال رو پیدا کنند تو بعضی از فیلمهای پلیسی حتما دیدی فرکانس یک بیسیم یادوربین بیسیم رو پیدا میکنند برام سواله که این نوع مدارات چطور کار میکنند؟
http://shop.aftabrayaneh.com/Communications/Radio_wireless/Digital_Frequency_Counter_Gy560.htmlاگر از تاپیکی بدتون میاد...
اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
...بگین که
[glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]
دیدگاه
-
دوست گرامی
اساس تمام این دستگاهها مانند گوشی های تلفن همراه میباشد ...
بر این اساس یک گیرنده تمام مدت در حالت غیر فعال منتظر تماس باقی مانده ( که قاعدتا مصرف انرژی چندانی نخواهد داشت ) و با دریافت یک SMS مختصات محل را با کمک GPS به شماره ای که در آن برنامه ریزی شده است SMS مینماید .
نمونه هایی که برای دزدگیر اتومبیل و ردیابی حیوانات خانگی و اشخاص سالمند مورد استفاده قرار میگیرد به کمک این فن آوری با یک بار شارژ معمولا یک هفته فعال میمانند
ظاهرا قرار بوده است از این تکنولوژی در سطح گستردهای برای الصاق شماره نامرئی به اتومبیلها استنفاده گردد که در آن صورت هر لحظه مکان خوددرو ( در صورت قرار نداشتن در نقطه کور GPS و ارتباطات رادیویی ) قابل شناسایی میباشد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط emitorبر این اساس یک گیرنده تمام مدت در حالت غیر فعال منتظر تماس باقی مانده ( که قاعدتا مصرف انرژی چندانی نخواهد داشت ) و با دریافت یک SMS مختصات محل را با کمک GPS به شماره ای که در آن برنامه ریزی شده است SMS مینماید .بیایید با Google آشتی کنیم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط emitorدوست گرامی
اساس تمام این دستگاهها مانند گوشی های تلفن همراه میباشد ...
بر این اساس یک گیرنده تمام مدت در حالت غیر فعال منتظر تماس باقی مانده ( که قاعدتا مصرف انرژی چندانی نخواهد داشت ) و با دریافت یک SMS مختصات محل را با کمک GPS به شماره ای که در آن برنامه ریزی شده است SMS مینماید .
نمونه هایی که برای دزدگیر اتومبیل و ردیابی حیوانات خانگی و اشخاص سالمند مورد استفاده قرار میگیرد به کمک این فن آوری با یک بار شارژ معمولا یک هفته فعال میمانند
ظاهرا قرار بوده است از این تکنولوژی در سطح گستردهای برای الصاق شماره نامرئی به اتومبیلها استنفاده گردد که در آن صورت هر لحظه مکان خوددرو ( در صورت قرار نداشتن در نقطه کور GPS و ارتباطات رادیویی ) قابل شناسایی میباشدخداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.[hr]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد رستمیاساساً GPS چیزی نیست که آماده باشه و شما هر وقت دلت بخواد ازش داده مختصات رو بگیری! GPS اگه روشن بشه و با ماهواره ها در ارتباط باشه مثه بنــز جریان می کشه و باتری رو می خوره تا خاموش بشه..
GPS چیزی جز یک گیرنده امواح الکترومانیتیک و یا به قول خودمان رادیو نمیباشد با این تفاوت که تنها طول موجهایی کاملا استاندارد را که ماهواره های جهت یابی ارسال میکنند دریافت مینماید و دقیقا هم میتوان هر زمان لازم بود با فعال کردن مدول GPS ( یا روشن کردن رادیو ) اطلاعات مورد نظر را دریافت نمود
در مورد محدودیتها نیز ضرورت وجود حداقل 4 ماهواره در افق دید گیرنده سبب میگردد تنها در صورت اختلال در یکی از کانالهای دریافتی ( مثل پارازیت و ... ) امر جهت یابی دچار اختلال گردیده و یا دچار خطاهای قابل ملاحظه گردد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط emitorدوست عزیزم
GPS چیزی جز یک گیرنده امواح الکترومانیتیک و یا به قول خودمان رادیو نمیباشد با این تفاوت که تنها طول موجهایی کاملا استاندارد را که ماهواره های جهت یابی ارسال میکنند دریافت مینماید و دقیقا هم میتوان هر زمان لازم بود با فعال کردن مدول GPS ( یا روشن کردن رادیو ) اطلاعات مورد نظر را دریافت نمود
در مورد محدودیتها نیز ضرورت وجود حداقل 4 ماهواره در افق دید گیرنده سبب میگردد تنها در صورت اختلال در یکی از کانالهای دریافتی ( مثل پارازیت و ... ) امر جهت یابی دچار اختلال گردیده و یا دچار خطاهای قابل ملاحظه گردد
صحبت شما درسته، منتها در مورد پیچیدگی این دستگاه بعضی چیزا رو دست کم گرفتید. گیرنده GPS انقد خفنه و محاسبات داره که به سادگی قابل ساخت نیست. اصلاً به سادگی رادیو FM نیست!
من تجربه خودم رو در مورد مصرف جریان GPS گفتم. اگر تا بحال با ماژولهای GPS کار کرده باشید حتماً مصرف جریانش رو متوجه شدید.بیایید با Google آشتی کنیم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد رستمیدوست عزیز،
صحبت شما درسته، منتها در مورد پیچیدگی این دستگاه بعضی چیزا رو دست کم گرفتید. گیرنده GPS انقد خفنه و محاسبات داره که به سادگی قابل ساخت نیست. اصلاً به سادگی رادیو FM نیست!
من تجربه خودم رو در مورد مصرف جریان GPS گفتم. اگر تا بحال با ماژولهای GPS کار کرده باشید حتماً مصرف جریانش رو متوجه شدید.
شاید نمیتوانم منظورم را خوب بیان کنم ...
امروزه در صدها وسیله از گوشی های تلفن همراه تا دوربین های دیجیتال و .... از مدولهای GPS استفاده شده و عمر باتری قابل توجهی هم دارند ...
ممکنه بفرمایید GPS همیشه فعال نیست ... بنده هم همین را عرض کردم ... در سیستمهای ردیاب نیز GPS همیشه فعال نیست و فقط وقتی درخواستی برای ارسال مختصات دریافت نماید برای مدت کوتاهی مورد استفاده قرار میگیرد
دیدگاه
دیدگاه