اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بررسی یک تکنیک علمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بررسی یک تکنیک علمی

سلام
    شما تا به حال به این آنتن های جدید دقت کردید که بصورت گردون کار میکنند نکته ای که خیلی فکر منو به اون مشغول کرد این بود که تغذیه موتور گردون آنتن برای چپ گرد راست گرد وهمچنین تغذیه دو عدد led و همچنین سیگنال های دریافتی از آنتن همه و همه تنها با یک کابل کواکسیال انجام می گیرد .از دوستان عزیزی که در این مورد اطلاعات کافی و کاملی در اختیار دارند لطف کنند در این تاپیک قرار دهند

پاسخ : بررسی یک تکنیک علمی

حافظ جان سلام ببین درس فهمیدم
    شما می گین که بدون منبع چه جوری این روشن شدن LED ها و چرخش آنتن اتفاق می افته درسته ؟؟ :eek:
    اگه اینه من یه باب جالبی رو براتون باز کنم .
    من روی تگ های RFID که کار می کردم برام جالب بود که چه جوریه که بدون منبع این آیسی های rfid کار می کنن ؟!!!!
    (البته این آیسی هایی که میگم از نوع بدون منبعشه)
    بعد که واردش شدم دیدم اینا یه آنتن داخلی دارن که با دریافت سیگنال و القای اون در سیم پیچ یه جریان تولید می شه که ازش برای روشن کردن ترانزیستوری به کار می ره که عامل روشن شدن آیسی میشه . حالا شاید اینجام اینجوری باشه :nerd:
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

حسام الدین عزیز از راهنمایی شما بسیار متشکرم
      البته مطلبی را که شما فرمودید برای سیم کارت های تلفن همراه و LNB رله های مخابراتی صدق میکند ولی دامنه ولتاژ مخابراتی تا یک حدودی مجاز میباشد
      وتا آنجایی که بنده اطلاع دارم بالاتر از 6ولت ممکن است خطرناک باشد حال چگونه در این نوع از آنتن های موتور گیربکس با توجه با دامنه رادیویی کار میکند قابل بررسی است.

دیدگاه

دوست عزیز در پایین یه منبع تغذیه هست که ولتاژ از طریق کابل بالا میره و مدار رو تغذیه میکنه و سیگنال روی همین ولتاژ سوار میشه و به پایین منتقل میشه و این دو با یه فیلتر ساده از هم ایزوله میشن
        مدار پیچیده ای نیست!!!!!!
        محک

دیدگاه

سلام دوست عزیز لطفا یک مدار عملی در این تاپیک قرار دهید

دیدگاه

جوابش ساده هست. کافیه سیگنال DC و AC توسط فیلتر از هم جدا بشن. مثل خط تلفن. گوشی تلفن توسط DC خط روشن میشه و شما می تونید با اون صحبت کنید. از همین ولتاژ DC برای تغذیه تقویت کننده ها و رپیتر های بین مراکز تلفن استفاده میشه. وگرنه باید برای هر رپیتر یک جفت سیم تغذیه هم از مرکز می گرفتن.
            دلا یاران سه قسمند ار بدانی
            زبانی اند و نانی اند و جانی
            به نانی نان بده از در برانش
            محبت کن به یاران زبانی
            و لیکن یار جانی را به دست آر
            به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X