راه سختش اینه که به ازای هر فرکانسی یک فیلتر میان گذر طراحی کنی و خروجی اونا رو به یک پمپ بدی که در صورت وجود اون فرکانس خروجیش اشباع بشه.
راه راحت ترش اینه که یک مدار انتگرال گیر بذاری سر راه سیگنالت. در این حالت به ازای هر فرکانس سطح ولتاژ خروجیت یک مقدار خاصی میشه . ولی من مدار
انتگرال گیرو بلد نیستم. اگه دوستان بلد هستند لطفا این قسمت رو راهنمایی کنند. اگه خواستی فیلتر طراحی کنی به من بگو برات طراحی کنم. اما ساختنش
خیلی مصیبته.
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
خب شما مشخصات سیگنالت رو بده تا من برات فیلترهاشو طراحی کنم. منظور از مشخصات فرکانس هایی هست که به ازای هر سمبلت تعریف شده اند.
محبت کن به یاران زبانی
این برای 12 کیلو
http://i32.tinypic.com/e6oye1.jpg
این هم برای 15 کیلو
http://i27.tinypic.com/5dm629.jpg
ببین من مطمثن نیستم که سلف هاش رو بشه تهیه کرد. احتمالا باید با درجات بالاتری طراحی کرد تا قابل ساخت بشه. معنیش اینه که چند طبقه میشه و تعداد المان هاش خیلی زیاد میشه.
هنوز هم مصر هستی که از این روش طراحی کنی ؟
محبت کن به یاران زبانی
دستت درد نکنه ولی فکر کنم نه سلف و نه خازنش پیدا بشه :biggrin: :sad: .
من میآخوام اینو به بهترین روش و سادهآترین روش درست کنم. :biggrin:
پس بازم کمک میآخوام
من اطلاعاتم در مورد فیلترها خیلی کمه. اگه روش طراحی فیلترهای قبلب رو بگی ممنون میآشم. با فیلتر دیجیتال هم موافقم فقط لطف کن یه توضیحی هم بده.
موفق باشید
حالا راه حل شما اینه که از PLL استفاده کنید.یعنی یه VCO که در فرکانس مرکزی FSK اصطلاحا Lock میشه، بقیه مدار دیگه یه Phase comparator ساده است که فاز ورودی رو با VCO مقایسه میکنه ،اگر فاز تغییراتش سریعتر بود یه خروجی میده ،اگر کمتر بود خروجی متضادش رو میده . معولا در مقایسه کننده فاز میتونید ،حالت Active low یا Active high استفاده کنید. یعنی دست شماست که فرکانس بالاتر نشون دهنده یک باشه یا صفر.
میشه این قسمت رو بیشتر توضیح بدید ؟
محبت کن به یاران زبانی
بخاطر توضیح کامل و دقیق جناب Electronic Wizard بسیار سپاسگزارم. نگران نهضت تولید علم هم نباشید. چون با این پاسخ صدها جرقه در ذهن من زده شد که هر کدام به مثابه یک سئوال هست. ( الان دارم تو 4FSK و 8FSK سیر می کنم)
پی نوشت :
**مشکل خیلی از دانشجویان ایرانی اینه که مطالب 50 سال پیش رو بهشون بطور ناقص یاد داده اند. به طوری که یک مهندس مخابرات هنوز در ساختن یک اسیلاتور هم مشکل داره. در صورتی که اگه همون مطالب قدیمی رو درست آموزش می دادن الان یک مهندس می تونست با سیب زمینی رادیو بسازه.( سیب زمینی هم دیود هست هم باطری هم خازن و هم میشه باهاش آتش روشن کرد )**
محبت کن به یاران زبانی
سلام بر عزیزان
به جای اینکه وقتتو بزاری و مطالب بالا رو بخونی خوب حواستو جمع کن ببین چی نوشتم برات (فطیر):
معادل کلیه مدارهای کت و کلفت و گری گوری این صفحه از یه آی سی XR 2211 برای تبدیل fsk به پالس و از یک آی سی XR 2206 برای تبدیل پالس به fsk با فرکانس و دامنه دلخواه استفاده بکن.
دیتا شیتش هم تو سایت WWW.Exar.com موجوده قیمتش هم 2000 تومانه. تمام
اگه سئوال دیگه ای داشتی بهم بگو زاپاس
آدم باید اصول رو یاد بگیره ، بعد میتونه برای راحت تر کردن کارش از آی سیها ،ماجولها ،کامپیوتر و غیره کمک بگیره
با گفته شما کاملن موافقم و منظور بنده از طرح این سوال رفع مشکل خودم ( و احتمالن دیگر دوستان ) بصورت پایه بود.
حالا اگه من از ic lm 565 استفاده بکنم و یه pll درست کنم خروجیشو چیکار باید یکنم.
من فقط خواستم اون پست اولم رو تصحیح کنم. اون مدار مشتقگیر هست. نه انتگرال گیر. بالاخره تونستم اون طوری که می خوام طراحیش کنم. ولی هنوز به درد کار عملی نمی خوره.
محبت کن به یاران زبانی
دیدگاه