اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی ماژول فرستنده با برد بیش از 6 کیلومتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی ماژول فرستنده با برد بیش از 6 کیلومتر

نوشته اصلی توسط سمیراا
    فقط یادم رفت بگم که من با مدل هیتاچی PF0030 کار کردم خیلی هم خوب جواب داد . :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

با سلام

ضمن تشکر در دیتا شیت شماتیک گذاشته بنظر شما بیشتر از آنچه اینجا می بینیم لازم دارد میشه با شماتیک توضیح بدهید

من چند جا هم دیدم که برای Jammer از آنها استفاده کردند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Shapour-Ardebil
        با سلام

ضمن تشکر در دیتا شیت شماتیک گذاشته بنظر شما بیشتر از آنچه اینجا می بینیم لازم دارد میشه با شماتیک توضیح بدهید

من چند جا هم دیدم که برای Jammer از آنها استفاده کردند

خوب دیتا شیتش را کامل دانلود کن و موارد ذکر شده در اونو بخون خودت متوجه میشی
        در مورد این شماتیک هم گفتم از نت گرفتی باید خودت بری دنبال ساختش من تا الان از نقشه های استفاده شده تو نت استفاده نکردم و نمیتونم در این مورد توضیح بدم ولی در کل همون دیتا شیت را بخونی 99 درصد کارت راه میافته
        مگه این که زیاد با مدارات rf کار نکرده باشی .این مدارات که گذاشتی چیزی نیست که بدرد شما بخوره هیچی توش رعایت نشده .
        بعدش هم حتما هنگام ساخت فرستنده به فکر ساخت گیرنده هم باش .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
          سلام
          راستش چند وقت پیش یه کنترل از راه دور برای یه نفر ساختم که بردش 20 کیلومتر شد با فرکانش 480 مگاهرتز بود بدون انتن تا 10 کیلومتر فضای باز را میداد و تو فضای بسته بدون انتن 5 کیلومتر را قشنگ میداد تا 10 تا رله را هم کنترل میکرد
          حالا دارم یه نوع طراحی میکنم که 100 کیلومتر برد داره ولی هزینش تا الان زیاد شده .... :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
          سلام
          آیا براتون امکان داره که نحوه ی ساختشو آموزش بدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cyber68
            سلام
            آیا براتون امکان داره که نحوه ی ساختشو آموزش بدین؟
            سلام
            بسیار شرمنده چون بعضی موارد را اصلا نمیشه که هیچ . چون هم جنبه خصوصی داره و نمیشود در انجمن ذکر گردد و هم این که این گونه موارد و پروژه ها بسیار پیچیده میباشد و در یک انجمن یا چندین پست نمگنجد لذا بعلت این که اصلا وقت امدن به انجمن را ندارم ممکن است که به سرانجام نرسد یا بسیار طول بکشد . و بد قولی شود . پس شرمنده :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
              سلام
              بسیار شرمنده چون بعضی موارد را اصلا نمیشه که هیچ . چون هم جنبه خصوصی داره و نمیشود در انجمن ذکر گردد و هم این که این گونه موارد و پروژه ها بسیار پیچیده میباشد و در یک انجمن یا چندین پست نمگنجد لذا بعلت این که اصلا وقت امدن به انجمن را ندارم ممکن است که به سرانجام نرسد یا بسیار طول بکشد . و بد قولی شود . پس شرمنده :nerd: :nerd:
              باشه
              دستتون درد نکنه

دیدگاه

با سلام

در عکس بالا از دو عدد میکرو استریپ استفاده کرده
                (مایکرو استریپ به مداراتی گفته میشه که بر مبنای القائات جریان دو سطح بر همدیگه ساخته میشه و از نظر ظاهری شبیه فیبر مدار چاپی هست که دو یا چند لایه داره و میان در دو سطح هادی یک لایه دی الکتریک قرار می گیره. از این آنتنها مثلا در سیستمهای GPS استفاده میشه.)

کد:
                (Z1 = Z2 = 50 Ohm (Microstrip line
                کسی میداند که چطوری میشه ساخت و یا از کجا میشه بصورت آماده خرید ؟؟؟؟

دیدگاه

الان اگه یه ماژول RF مثل DRF7020D20 بگیرین( که باید آنتنش 50 اهم باشه) بعدش یه ایزولاتور بزارین که امپدانس ورودی و خروجیش 50 اهم باشه و تلفاتش هم مثلا 20 دی بی و بعدش یه تقویت کننده بزارین که 7 وات باشه و اونم امپدانس ورودی و خروجیش 50 اهم باشه و بعدشیه آنتن 50 اهم بارین باز هم مشکلی وجود خواهد داشت؟
                  فرکانس کاری همه رو هم مثلا 433 مگ بگیریم
                  دیگه چه چیزی رو باید رعایت کنیم؟
                  اگه به فرض، تقویت کننده مچ نشه با ماژول، به علت وجود ایزولاتور باز هم ماژول نمی سوزه

دیدگاه

سلام به همه مهندسین
                    برای افزایش توان خروجی ماژول فرستنده ask چه ماژولی پیشنهاد میدین تا حده 5 یا 7 وات ...... همچین چیزی شدنیه؟

اگه شدنیه ...... لطفا اسم ماژول همراه با نحوه اتصال پایه های مآژول پیشنهدیتون به فرستنده ask رو بگین...... که میدونین فرستنده ask سه تا پایه بیشتر ندهار تغزیه زمین و پایه دیتا ...... البته ماژول فرستنده من تو فرکانس 433 مگاهرتز کار میکنه.....
                    تورو خدا واسه این سوال من وقت بزارین... من اطلاعاتم خیلی کمه..... و غیر خدا و شما کسیو ندارم....
                    ممنون

دیدگاه

شما گفتی ما هم قراره باور کنیم . حتما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X