سلام ، من یه میکرو دارم که هر ثانیه اطلاعاتی رو به لپ تاپ میفرسته ، حالا می خوام بین لپ تاپ و میکرو فاصله باشه ، یعنی وایرلس (بلوتوث) همون اطلاعات رو بفرستم روی لپ تاپ ، یعنی میکرو فقط فرستنده ست نه گیرنده ، و مهم تر از همه ایتها اینکه وقتم خیلی خیلی کمه ! می خوام بدونم ماژول یا .. آماده ای هست که بدون اینترفیس آن چنانی و کد نویسی فقط پشت سر هم اطلاعات روی usb رو ارسال کنه؟ ممنون فقط یه روز وقت دارم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
usb به بلوتوث
Collapse
X
-
پاسخ : usb به بلوتوث
نوشته اصلی توسط hakebسلام ، من یه میکرو دارم که هر ثانیه اطلاعاتی رو به لپ تاپ میفرسته ، حالا می خوام بین لپ تاپ و میکرو فاصله باشه ، یعنی وایرلس (بلوتوث) همون اطلاعات رو بفرستم روی لپ تاپ ، یعنی میکرو فقط فرستنده ست نه گیرنده ، و مهم تر از همه ایتها اینکه وقتم خیلی خیلی کمه ! می خوام بدونم ماژول یا .. آماده ای هست که بدون اینترفیس آن چنانی و کد نویسی فقط پشت سر هم اطلاعات روی usb رو ارسال کنه؟ ممنون فقط یه روز وقت دارم
آموزش راه اندازی اون توی مجله شماره 13 ECA اومده، و نحوه اتصال به کامپیوتر رو گفته. توی این تاپیک هم بصورت عملی آموزش داده:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84664.0
قیمت ماژول هم حدود 18500 هست و جزو ارزونترین ماژول هاست :agree:
موفق باشین.انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!
دیدگاه