اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار فرستنده 4 کانال رادیویی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار فرستنده 4 کانال رادیویی

دوستان و مهندسان عزیز سوال من از شما این هست که آیا در این مدار میشود دو یا چند کلید رو با هم روشن کرد و فرستاد و آیا اگر 3کانال را با هم بفرستیم در مدار گیرنده هم با هم دریافت میشود.؟
    میخوام اگه بشه با یه دیکدر و انکدر در گیرنده و فرستنده 4 کانال رو به 16 کانال افزایش بدم؟ میشه همچین کاری با این مدار کرد؟
    اگه نمیشه یه مدار معرفی کنید

برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

پاسخ : مدار فرستنده 4 کانال رادیویی

نوشته اصلی توسط ellateman
    دوستان و مهندسان عزیز سوال من از شما این هست که آیا در این مدار میشود دو یا چند کلید رو با هم روشن کرد و فرستاد و آیا اگر 3کانال را با هم بفرستیم در مدار گیرنده هم با هم دریافت میشود.؟
    میخوام اگه بشه با یه دیکدر و انکدر در گیرنده و فرستنده 4 کانال رو به 16 کانال افزایش بدم؟ میشه همچین کاری با این مدار کرد؟
    اگه نمیشه یه مدار معرفی کنید

با سلام،
    باید بگم که من این مدارو چند سال پیش ساختم و به خوبی ازش جواب گرفتم، باید بگم که اگه چندتا کلیدو همزمان باهم فشار بدی، توی گیرنده هم همون خروجی ها با هم فعال میشن، ولی اگه مثلا کلید اول رو بزنی و بعد دستتو روش نگه داری، دیگه نمیتونی کانال های دیگه رو کنترل کنی، در هر زمان فقط یکی از کانالها قابل کنترل هست، مگر اینکه کلیدهارو بصورت همزمان فشار بدی.
    من اون مدارو الآنم دارمش، اگه بخوای برات عکس میذارم
    ولی به نظرم بهترین راه و کم هزینه ترین راه، استفاده از یک میکروی mega8 هست، که هم راه اندازیش آسونه، هم کارت حرفه ای از آب درمیاد، و هم محدودیتی در مورد تعداد کانال و همزمان کنترل کردن کانال ها نداره و خیلی عالی هست.
    موفق باشی
    انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
      با سلام،
      باید بگم که من این مدارو چند سال پیش ساختم و به خوبی ازش جواب گرفتم، باید بگم که اگه چندتا کلیدو همزمان باهم فشار بدی، توی گیرنده هم همون خروجی ها با هم فعال میشن، ولی اگه مثلا کلید اول رو بزنی و بعد دستتو روش نگه داری، دیگه نمیتونی کانال های دیگه رو کنترل کنی، در هر زمان فقط یکی از کانالها قابل کنترل هست، مگر اینکه کلیدهارو بصورت همزمان فشار بدی.
      من اون مدارو الآنم دارمش، اگه بخوای برات عکس میذارم
      ولی به نظرم بهترین راه و کم هزینه ترین راه، استفاده از یک میکروی mega8 هست، که هم راه اندازیش آسونه، هم کارت حرفه ای از آب درمیاد، و هم محدودیتی در مورد تعداد کانال و همزمان کنترل کردن کانال ها نداره و خیلی عالی هست.
      موفق باشی
      اگه نقشه شماتیک با میکرو رو بذاری ممنون میشم
      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

اگه نقشه شماتیک با میکرو رو بذاری ممنون میشم
        خیلی سادست، اینم شماتیکش، بقیش برنامه نویسیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
          خیلی سادست، اینم شماتیکش، بقیش برنامه نویسیه.
          با تشکر ازت. میتونی بهم بگی اون بلوک ASK چیه؟ مدار فرستنده هست یا فقط یک ماژول است؟
          یک سوال دیگه اینکه دیتا از طریق یک پین ارسال میشه یا از طریق یک پورت؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار فرستنده 4 کانال رادیویی

با تشکر ازت. میتونی بهم بگی اون بلوک ASK چیه؟ مدار فرستنده هست یا فقط یک ماژول است؟
            یک سوال دیگه اینکه دیتا از طریق یک پین ارسال میشه یا از طریق یک پورت؟
            توی مدار فرستنده، پین TX میکرو به پایه ی data ماژول فرستنده وصل میشه.
            توی مدار گیرنده، پین RX میکرو به پایه ی data ماژول گیرنده وصل میشه.
            RX , TX دوتا پایه ی انتقال اطلاعات از طریق UART هستن و کار با اونها بسیار سادست.
            بلوک ASK عکس بالایی، ماژول فرستنده هست و پایینی ماژول گیرنده.

لینک خرید ماژول فرستنده:
            http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...xd-rf-315.html
            لینک خرید ماژول گیرنده:
            http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...xd-rf-315.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X