میخام یه رله رو توی فاصله 15 متری قطع و وصل کنم بدون سیم. مدار آماده جمع و جور هست؟ :rolleyes:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
دکمه بیسیم داریم؟
Collapse
X
-
پاسخ : دکمه بیسیم داریم؟
نوشته اصلی توسط arvinfxمیخام یه رله رو توی فاصله 15 متری قطع و وصل کنم بدون سیم. مدار آماده جمع و جور هست؟ :rolleyes:
یه مدل زنگ بیسیم هم دیدم. یه شستی داره که نصب میشه جلوی در و یه گیرنده که زنگ بهش وصله. میتونی زنگش رو دستکاری کنی و به جاش رله بذاری.خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)
-
توی این تاپیک یه مدار ساده با دوتا آی سی و دوتا ماژول گذاشتم، اگه تا آخرشو (2 صفحه بیشتر نیس) بخونی فک کنم به دردت بخوره:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84863.0انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!
دیدگاه
-
منم الان با این مشکل رو به رو شدم یه ریموت خیلی خیلی ساده می خوام که با زدن یه شستی یه فن رو پشت بوم روشن شه و با یک شستی دیگه خاموش ولی مداراتی که هست همشون بیش از حد بزرگ و پیچ در پیچن نمی دونم دوستمون arvinfx به نتیجه رسیدن ، اگه به نتیجه رسیدن مارو هم راهنمایی کنن :rolleyes:خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.[hr]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امین غفاریمنم الان با این مشکل رو به رو شدم یه ریموت خیلی خیلی ساده می خوام که با زدن یه شستی یه فن رو پشت بوم روشن شه و با یک شستی دیگه خاموش ولی مداراتی که هست همشون بیش از حد بزرگ و پیچ در پیچن نمی دونم دوستمون arvinfx به نتیجه رسیدن ، اگه به نتیجه رسیدن مارو هم راهنمایی کنن :rolleyes:
دیدگاه
دیدگاه