با سلام. طرح یک گیرنده fm رو می خواستم که در فرکانس 130 تا 145 مگاهرتز کار کنه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
کسی نبود؟؟؟؟؟/ :sad:
انصافا یک پروژه جالب دارم. این قسمتش شده پاشنه آشیل.
کسی بتونه ممنون میشم. :smile:
... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
با سلام : من یه وقتی با آی سی TA2003P یا شایدم AT2003P بود این مدار را بستم
چیه میخوای تلفن بیسم ها رو شنود کنی یا ییسیم پلیسا را ؟
ممنون میشم اگر بتونید یک طرح عملی بهم بدید.
یک پروژه باحالتر دارم که انشاءالله جواب بگیرم همش رو به اشتراک میذارم.
البته این کاربرد شنودی هم که گفتید میتونه جالب باشه!!!!!! :smile:
ممنون میشم اگر بتونید یک طرح عملی بهم بدید.
یک پروژه باحالتر دارم که انشاءالله جواب بگیرم همش رو به اشتراک میذارم.
البته این کاربرد شنودی هم که گفتید میتونه جالب باشه!!!!!! :smile:
این ای سی یه ای سی تیونر AM و FM هست که بخش AM افتضاحه ولی بخش FM خیلی عالیه
دیدگاه