اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فوری برای تقویت کننده آنتن باندuhf

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک فوری برای تقویت کننده آنتن باندuhf

با سلام
    من نیاز به یک مدار تقویت کننده باند uhf با ضریب بهره 50 به بالا میخواستم .خواهش میکنم کمکم کنید .اینکه از چه ترانزیستوری برای بره 50 به بالا استفاده کنم وترجیحا تقویت کننده کلاس c باشه
    ممنون میشم که کمکم کنید
    با سپاس

پاسخ : کمک فوری برای تقویت کننده آنتن باندuhf

دقیقا چه فرکانسی رو میخوای تقویت کنی؟
    نقش هستی نقشی از ایوان ماست اب و باد و خاک سرگردان ماست
    * برای آینده درست مصرف کنیم*

دیدگاه

سلام
      474mhz الی 858mhz
      یعنی از کانال 21 تا کانال 69 وبرای هر کانال یک تقویت کننده کلاس c .اگر هم کلاس c نشد اشکال نداره مهمترین چیز برام بهره بالای 50 و محدوده فرکانسی uhf است
      لطفا کمکم کنید
      ممنون میشم

دیدگاه

sd1490
        8دی بی مینیمم خروجی کلاس a
        دقیقا همین بازه ای که گفتی تقویت میکنه وبرای همون کار ساخته شده و بعیده که تو ایران پیدا بشه
        http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/23485/STMICROELECTRONICS/SD1490.html

به اینجا هم یه سری بزن و دیتا شیت اینو نگاه کن:BLF1822-10
        http://www.resana-co.com/branch.aspx?branch=Transistor&name=RF

دیدگاه

این ترانزیستور blf1822ظریب تقویتش زیاد بالا نیست میشه با کوبله کردن ضریب تقویتشو بیشتر کرد؟ میشه بیشتر کمکم کنین
          ممنون میشم

دیدگاه

چرا کسی جواب نمیده
            خوبه که نوشتم کمک فوری :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

واقعا نا امید شدم
              خییلی ممنون :sad: :sad: :sad: :sad:

دیدگاه

من که گین بیشتر از 40 دی بی پیدا نکردم

http://www.armasystem.com/armalist/anten.htm
                http://www.newkiteshop.com/product_info.php/products_id/677/pname/%D8%A8%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86-UV100-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF

http://www.lali-electronic.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA

اینم نگاه کن جالبه:
                http://antenna.blogsky.com/
                ضمنا با کوپل کردن blf1822 بهره بیشتر نمیشه
                از انتن بهینه استفاده کن همونی که اقای دینانی ساخته...

دیدگاه

ممنون آقای حسنی
                  درباره سایتی که گذاشتین
                  کیت نیو کیت رو من خریدم ولی بدردم نخورد بهره 56dbهم الکی بود
                  من میخوام مدار آمپلیفایر فرکانس uhfبسازم نه اینکه بخوام بخرم
                  اون آنتنیم که گذاشتن بر فرض صحیح بودن من که مشخصات کامل این آنتنو ندارم که بخوام بسازم
                  بازم خواهش میکنم کمکم کنیید
                  ممنون میشم

دیدگاه

چرا یکی جواب درست حسابی نمیده :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

شما اول مشخص کنین که پری آمپلیفایر میخواین یا پاور آمپلیفایر
                      به عبارت دیگه مدار شما قراره بین آنتن و گیرنده قراز بگیره یا بین آنتن و فرستنده
                      مساله بعدی اینه که منظورتون از 50 گین بر حسب db هست یا گین برحسب چیز دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                        شما اول مشخص کنین که پری آمپلیفایر میخواین یا پاور آمپلیفایر
                        به عبارت دیگه مدار شما قراره بین آنتن و گیرنده قراز بگیره یا بین آنتن و فرستنده
                        مساله بعدی اینه که منظورتون از 50 گین بر حسب db هست یا گین برحسب چیز دیگه
                        نه. من میخوام یک تقویت کننده باند uhf (فقط) بین آنتن و گیرنده دیجیتال قرار بدم آنهم باضریب بهره 50db و نویز کم
                        حالا اگه 50db نشد بین 30dbالی 40dbهم شد اشکالی نداره
                        ممنونم
                        ببخشید من همونhamd26 هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamd25
                          من میخوام یک تقویت کننده باند uhf (فقط) بین آنتن و گیرنده دیجیتال قرار بدم آنهم باضریب بهره 50db و نویز کم
                          حالا اگه 50db نشد بین 30dbالی 40dbهم شد اشکالی نداره

نوشته اصلی توسط hamd26
                          474mhz الی 858mhz
                          یعنی از کانال 21 تا کانال 69 وبرای هر کانال یک تقویت کننده کلاس c .اگر هم کلاس c نشد اشکال نداره مهمترین چیز برام بهره بالای 50 و محدوده فرکانسی uhf است
                          پس این پرت و پلا های یک تقویت کننده برای هر کانال اونم کلاس c و بهره بالای!!! 50 چیه ؟

پانوشت : برای شروع این لینک رو مطالعه و مونتاژ کنین
                          http://www.electroschematics.com/447/uhf-antenna-amplifier/
                          l4 رو حذف کنین از قطعات smd استفاده کنین تمامی قطعات این مدار در بازار پیدا میشه .

پانوشت 2 : امکانات چی دارین ؟ قطعات smd دور برتون پیدا میشه ؟

دیدگاه

پس این پرت و پلا های یک تقویت کننده برای هر کانال اونم کلاس c و بهره بالای!!! 50 چیه ؟

جناب آقای محسن
                            بنده پرتوپلا نگفتم .درسته اول میخواستم به تعداد تمامی کانالهای uhf یک تقویت کننده کلاسc قرار بدم ودر آخر هم یک مخلوط کن قرار بدم البته دنبال یک ترانزیستوری میگشتم که هم کم نویز باشه و هم ضریب بهره تقویتش بالای 50 یا حد اقل 40db باشه . ولی دیدم دوستان چیز خاصی نگفتن گفتم بخیال کلاس c بشیم گفتیم لا اقل یک ترانزیستور با ضریب بهره بالا معرفی کنیید که.....
                            نه جناب اینجا قطعاتsmd پیدا نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamd25

جناب آقای محسن
                              بنده پرتوپلا نگفتم .درسته اول میخواستم به تعداد تمامی کانالهای uhf یک تقویت کننده کلاسc قرار بدم ودر آخر هم یک مخلوط کن قرار بدم البته دنبال یک ترانزیستوری میگشتم که هم کم نویز باشه و هم ضریب بهره تقویتش بالای 50 یا حد اقل 40db باشه . ولی دیدم دوستان چیز خاصی نگفتن گفتم بخیال کلاس c بشیم گفتیم لا اقل یک ترانزیستور با ضریب بهره بالا معرفی کنیید که.....
                              نه جناب اینجا قطعاتsmd پیدا نمیشه
                              چرا اتفاقا پرت و پلا هست
                              تقویت کننده آنتن در مسیر گیرندگی کلاس c پرت و پلاست
                              اسپلیتر و فیلتر باند پس تو فرکانس uhf و گین 50 دی بی بدون قطعات smd اونم با یک طبقه تقویت هم پرت و پلاست

تقویت کننده های مسیر گیرندگی همواره کلاس A هستند
                              فیلتر های باند پس و اسپلیتر ها توی فرکانس UHF اسباب بازی نیستند همینطور گین 50 دی بی این گین با یک طبقه بدست نمیاد حداقل سه چهار طبقه احتیاج دارین قطعاتتون باید smd باشه چون هر سیم اضافی از جمله پایه های قطعات ایجاد ظرفیت های سلفی ناخواسته میکنه مساله بعدی تشعشع و کوپلاژ ناخواسته بین طبقات تقویت کننده تون هست که باعث نوسانی شدن تقویت کننده تون میشه .
                              مساله دیگه ای که وجود داره اینه که در گیرنده ها مهمتر از قدرت سیگنال ، سیگنال به نویزه در خیلی از موارد با تقویت سیگنال اعمالی به گیرنده نتیجه معکوس میگیرین چون به همراه سیگنال نویز رو هم تقویت کردین و نویز مدار تقویت کننده تون هم به نویز ورودی اضافه شده و سیگنال به نویز بدتر شده .

اگر هم نیاز به بهبود سیگنال برای کار کرد گیرنده دیجیتالتون دارین دنبال ادوات رویایی نگردین .یک دامنه حداقلی باید در منطقه تون وجود داشته باشین که بتونین با استفاده از یک آنتن خوب و نهایتا با یک تقویت کننده با نویز کم اونو قابل استفاده کنین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X