اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت سیستم فیکس کد با لرنینگ کد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفاوت سیستم فیکس کد با لرنینگ کد

با سلام
    میخواستم تفاوت سیستم فیکس کد با لرنینگ کد چی هست؟؟؟
    مثلا به این مدار نگاه کنید!! سیتم اش گمان کنم فیکس کد هست!!!

به خروجی این مدار رله وصل می شود و رله را می توان به لامپ و .... وصل کرد!!
    فرض کنید من خروجی رله را مثلا به ایفون تصویری وصل کردم!!! و با ریموت زیر در خانه را باز و بسته می کنم !!
    ایا هر کسی این نوع ریموت را داشته باشد می تواند در خانه را باز کند؟؟؟ از نظر امنیتی!

http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/55/products_id/139/pname/%D8%B1%DB%8C%D9%85%D9%88%D8%AA-%D8%AA%DA%A9---4-%D8%AF%DA%AF%D9%85%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%86%D9%88%D8%A8

سپاس

پاسخ : تفاوت سیستم فیکس کد با لرنینگ کد

سلام.بله مدار شما کد فیکسه.مدار کد فیکس اسمش روشه،یعنی اینکه کدبندی شما بعد از تنظیم(به صورت سخت افزاری) دیگه ثابت میمونه.توی این سیستم معمولا از آیسی های PT استفاده میشه.توی سیستم کدلرنینگ کدبندی(به صورت نرم افزاری) فقط با فشار یه دکمه انجام میشه.این مدارات از آیسی میکرو استفاده میکنن.
    واما روش کدبندی توی کدفیکس به این صورته که هم توی آیسی انکودر و هم توی آیسی دیکودر یه سری پایه های آدرس هست که توی هر دو باید دقیقا به یه شکل بسته بشن(یا به مثبت یا منفی وصل بشن،یا آزاد بمونن).این پایه ها توی مدار شما پایه 1 تا 8 هست.از اونجایی که حالات خیلی زیادی برای این کار پیش میاد پس احتمال اینکه دوتا فرستنده مجزا به یه گیرنده بخورن خیلی کمه.
    تو کدلرن کار خیلی راحته.با فشردن یه دکمه روی گیرنده،مدار آماده معرفی یه ریموت جدید میشه.حالا با زدن یه دکمه از ریموت،این ریموت با دستگاه ست میشه.
    من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: پس این سیستم کد فیکس از نظر امنیت مشکل نداره دیگه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
        ممنون دوست عزیز: پس این سیستم کد فیکس از نظر امنیت مشکل نداره دیگه؟؟؟
        توی این سیستم حدود هزار جفت فرستنده گیرنده میتونن بدون اینکه تداخل داشته باشن،کنار هم کار کنن. :surprised:

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
          فکر کن شما یک ماشین دارید که دارای دزدگیر هست!! و شخص دیگری یک ماشین داره که شامل دزدگیر هست!!! پس چرا بعضی از ریموت ها در بعضی از ماشین ها را باز می کنند؟؟؟ یعنی به هم میخورند؟؟
          سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
            ممنون دوست عزیز:
            فکر کن شما یک ماشین دارید که دارای دزدگیر هست!! و شخص دیگری یک ماشین داره که شامل دزدگیر هست!!! پس چرا بعضی از ریموت ها در بعضی از ماشین ها را باز می کنند؟؟؟ یعنی به هم میخورند؟؟
            سپاس
            من که تا حالا ندیدم ریموت یه نفر به دزدگیر یکی دیگه بخوره.از این ریموتا کجا هست منم برم یکی بگیرم
            این ریموتی که شما میگی از همین مدله که عکسشو گذاشتید؟

دیدگاه

کد فیکس و کد لرن اصطلاح هست.
              در کد فیکس، گیرنده به صورت سخت افزاریه (معمولا یه آی سی از سری PT). که آدرس اون به صورت سخت افزاری با فرستنده ست میشه.
              اما گیرنده های کد لرن، معمولا یک میکرو کنترلر دارن که کد فرستنده رو میگیره و ذخیره میکنه.

در گیرنده های کد فیکس، فرستنده هم به صورت سخت افزاری کد دهی میشه. اما در کد لرنینگ، فرستنده میتونه از نوع آدرس پذیر یا از نوع آدرس ثابت (OTP) باشه.
              فرستنده های با کد ثابت (OTP) به صورت 8 پایه هستن (معمولا) و کد اونا در کارخونه سازنده داده میشه و غیر قابل تغییره.

فرستنده های کد فیکس، 10 تا بیت رمز سه حالته دارن. یعنی جمعا حدود 59000 حالت.

اما فرستده های OTP معمولا به صورت 20 بیت آدرس هستند (یعنی بیشتر از 1 میلیون آدرس).

لذا احتمال تداخل در فرستنده های OTP (که البته فقط با گیرنده کد لرن میشه استفاده کردشون) خیلی کمتره.

قدیما دزدگیرها از سیستم کد فیکس (آدرس سخت افزاری) استفاده میکردن. اما امروزه دیگه اکثرشون کد لرن شدن.
              خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

سلام
                از دوستان کسی اطلاعاتی در زمینه گیرنده زیر داره؟
                آی سی بزرگه max1473 هست. آی سی کوچک 8 پایه رو نمیدونم آخر اسمش 7243 .

http://8pic.ir/images/cjdi4vcf13usnumybbiv.jpg
                این قطعه هم تو مدارش استفاده شده نمیدونم چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
                http://8pic.ir/images/1vqsyxmxu1xit2mde7pv.jpg

دیدگاه

کد فیکس امنیتش پایین تر از کد لرنینگ هست.
                  برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X