اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در انتخاب مدار فرستتده و گیرنده کد گزاری شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در انتخاب مدار فرستتده و گیرنده کد گزاری شده

سلام به همه دوستان
    من دنبال یه مدار فرستنده و گیرنده - کد گذاری شده میگردم . که تداخل فرکانسی نداشته باشه
    فاصله حدود 5 متره . ولی به لحاظ شرایط خاص نمیتونم سیم استفاده کنم و باید وایرلس باشه!
    یکم جستجو کردم و خانواده PT22xx رو پیدا کردم . تقریبا 3 کانال احتیاج دارم .
    مشکل اینجاست که اگه من از 3 برای برای دیتا استفاده کنم . 8 پایه برای آدرس دهی باقی میمونه
    و نهایتا میتونم 255 تا دستگاه و آدرس دهی کنم . این کمه . یه چیزی لازم دارم که بشه N آدرس مشخص کرد.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه ! میشه از یک خط دیتا PT22xx و اونم به Usart میکرو وصل کرد و اطلاعات رو ارسال کرد.؟؟
    اینجوری 10 خط آدرس باقی میمونه که میشه 1023 آدرس که اگه از چهار حالت مقاومت های اسیلاتور استفاده بشه میشه:
    4091=1023*4 بد نیست آدرس دهی خوبیه اگه جواب بده
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد فرستده و گیرنده هم میشه از HMR - HMT استفاده کرد.؟ با توجه به اینکه فاصله حداکثر 5 متره؟؟؟
    قومی متفکرند اندر ره دین
    قومی بگمان فتاده در راه یقین
    میترسم از آن که بانگ آید روزی
    که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

پاسخ : کمک در انتخاب مدار فرستتده و گیرنده کد گزاری شده

استادان کسی نیست راهنمایی کنه.!!!! :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
    قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

سلام
      از HMT-HMR میتونی
      از RFMهم میتونی
      یه :read: بزن
      گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

برای وضعیت کد گزاری با توجه به توضیحاتی که دادم نظرتون چیه.؟؟؟
        قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

با این ماژولا میتونی به صورت نرم افزاری فرستنده و گیرنده رو کد بندی کنی

دیدگاه

من متوجه شدم که پایه های این کدگزارها 3State هستند ( 3 وضعیتی) :read:
            یک منطقی ، صفر(زمین) ، وضعیت آزاد
            اگه خطوط آدرس دهی ما ۸ بیت باشه و چون هر پایه میتونه ۳ وضعیت داشته باشه در نتیجه :
            ۳۲۸۰ آدرس خواهیم داشت :arrow:
            ———————& mdash;——————&m dash;——————&md ash;——————&mda sh;——————&mdas h;——–
            اگر از ۲۲۷۲m2 استفاده کنیم خطوط آدرسی ۱۰ بیت میشه.!!!! در نتیجه:
            ۲۹۵۲۴ آدرس خواهیم داشت.
            ———————& mdash;——————&m dash;——————&md ash;——————&mda sh;——————&mdas h;——–
            برای اسیلاتور این قطعات ۳ رنچ مقاومت تعریف شده.!
            سوال: آیا میشه در مداری با ۱۰ بیت آدرس. هر بار از یک رنج مقامت استفاده کرد.؟
            یعنی یک بار مقاومت فرستده ۴٫۷ مگ – گیرنده ۸۲۰ کیلو از آدرس ۰ تا ۲۹۵۲۴ آدرس دهی کنیم
            سری بعد مقاومت فرستده ۳٫۳ مگ – گیرنده ۶۸۰ کیلو از آدرس ۰ تا ۲۹۵۲۴ دوباره آدرس دهی کنیم.!
            ابنجوری ۸۸۵۷۲=۲۹۵۲۴*۳ کلی میشه ریموت ساخت!!!!!! :nice: :nice: :nice:
            بنظرتون این تئوری منطقی هست. :question: :question: :question: :question: :question:
            قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

ببین عزیزم این ماژولهایی که من گفتم کد گذاریش به صورت نرم افزاریه.یعنی اینکه مثلا در فرشتنده عدد 20-55-163-200 رو ارسال میکنید. برای گیرنده طوری برنامه مینویسید که وقتی 20-55-163-200 رو به ترتیب گرفت بعدش اطلاعات رو دریافت کنه. توی روش نرم افزاری میتونی امنیت رو هرچقدر بخوای بالا ببری.
              و اما این روشی که شما میگین نرم افزاریه و از یه حدی بیشتر نمیتونید امنیت رو بالا ببرید.

دیدگاه

پاسخ : کمک در انتخاب مدار فرستتده و گیرنده کد

سلام . مشکل کد گذاری حل شد.
                من به یه مورد دقت نکرده بودم اونم اینه که این پایه های آدرس دهی در سری PT22XX بصورت Tri State هستند.
                "Up to 12 Tri-State Code Address Pins"
                یعنی هر پایه میتونه 3 وضعیت : صفر - یک - آزاد داشته باشه . که اگر 10 بیت برای آدرس دهی داشته باشم حدودا میتونیم 59000 دستگاه رو کدگذاری کنیم
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                یه مشکلی که هست بحث تداخل فرکانسیه . وقتی 2 تا از این ماژول های ASK 433Mhz با 315Mhz رو به این کدگذارها میبندم هیچکدون کار نمیکنه
                چون فرکانس ها یکی هست و روی هم میشنه و کدها قاطی میشه . این ماژول ها زمانی خوب کار میکنن که بصورت همزمان نباشن . مثل دزدگیرها و کرکره برقی ها و ..
                ولی اکه بخوایم همزمان استفاده کنیم نه جواب نمیده :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                حالا ماژولی هست که این مشکل و نداشته باشه.؟؟؟
                بشه چند تا از اونها رو کنار هم و بطور همزمان استفاده کرد.؟؟؟
                ------------------------------------------------------------------------------
                من شنیدم این کنترلرهای هواپیما ها اکثرا روی 900Mhz کار میکنن و مشکلی ندارن . این صحت داره و چطور.؟؟؟

قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

سلام
                  اگه ایرادی نداره و مشکلی نیست، پروژه ت رو کمی دقیق تر تعریف کن
                  یعنی بگو چی داری؟ میخوای چیکار بکنی؟ چی میخوای؟ دقیقا!
                  فکر کنم اینطوری بهتر میشه جلو رفت :nerd:

در مورد اینکه گفتی این ماژول ها 3 حالت دارن، حرف شما کاملا درست
                  اما سوالاینه که این Tri state را چطور میخوای تشخیص بدی؟
                  0 مشخصه، 1 هم مشخصه. اما برای حالت سوم چی؟ چون معمولا HiZ میشن
                  1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
                  2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
                  3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

ببینید آقای رستمی عزیز در مورد اینکه این پروژه کجا و چطوری هستش متاسفانه نمیتونم مطالب زیادی رو بگم
                    چون طرح یکی از دوستان هست و منم دارم کمکش میکنم نمیتونم پروژه رو باز کنم.
                    یه وقت خدایی نکرده سوء تفاهم نشه. ولی در مورد خودم اکثرا با پروژه های LED کار کردم. مخصوصا روی تابلو روان با دوست خوبم فتاح تفرشی :NO:
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55267.0
                    من پست های شما را در مورد "مباحثی در: مدولاسیون آنالوگ و دیجیتال و طراحی آنتن" امروز خیلی دنبال مردم واقعا عالی بود.
                    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    در این پروژه هم به خاطر شرایط خاط مجبوریم یک سری اطلاعات و بی سیم بفرستیم.
                    فرمان های خیلی محدود در حد دو بیت کار مارو راه میندازه.! حتی ما از میکرو هم استفاده نکردیم این کدگزار های PT2262 , pT2272M2
                    جواب گوی کار بوده. البته در فضای باز اتفاده میشه و ماکزیمم فاصله 2 متر هستش . ولی خب کنار هم هستن دیگه.
                    بزار اینجوری بگم فرض کن مسابقات ربات های جنگجوی سبک وزنه . یا یکسری ماشین کنترلی تو پیست داری
                    فرمان ها لحظه به لحظه داره ارسال میشه اونم به طور همزمان.
                    من این مشکل رو تو مسابقات دانشگاه اصفهان داشتم تجربه اولم بود. ربات ها داخل پیست کاملا هنگ بودن.
                    به سختی کار میکردن. با مکافات یه ماژول 868Mhz از مشهد گیر اوردیم بستیم درست شد. چون اکثر بچه ها روی فرکانس 315 با 433 بودن.
                    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    سایت و زیر و رو کردم دیدم NRF24L01 بد نیست و لی نمیدونم اونم اگه چند تا کنار هم باشه تداخل میندازه.؟؟؟
                    احتمالا میندازه . چون وقتی فرکانس ثابت هستش . هر دیتایی که کد گزاری شده و از چند فرستنده میاد . گیرنده همه اونها رو میگیره
                    مدولاسیون همه هم که ثابته دیگه نمیشه کد رو تشخیص داد. :sad: :sad: :sad: :sad:
                    ولی چطور همین مودم های Wireless که روی فرکانس 2.4 هستن . مشکل ندارن. چند تا مودم هم که باشن کنار هم دستگاه گیرنده با پسورد به یکی وصل
                    میشه و راخت کار میکنه.! چرا این بحث تداخل اونجا پیش نمیاد.؟؟ یا همین شبکه های موبایل
                    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    این مشکل تداخل رو توی این فرکانس ها 315 - 433 - 868 - 915 رو تقریبا همه دارن . و من ندیدم کسی تونسته باشه حلش کنه
                    اگه ما هم نتونیم باید تعطیل کنیم :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                    Help me
                    قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

تاپیک زیر رو ببین:
                      راه اندازی ماژول +nRF24L01
                      مباحثی در مورد ارتباط همزمان چندین فرستنده و گیرنده، داره!
                      ماژول فوق که شما هم بهش اشاره کردی، قابلیت انتخاب باند فرکانس ارسالی رو داره
                      فرکانس اصلیش دور و بر 2.4 گیگاهرتزه
                      اما با کمک رجیسترهای داخلیش، قابلیت انتخاب حدود 100 باند مختلف رو داره
                      که باهم تداخل هم نخواهند داشت
                      1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
                      2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
                      3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدصادق رستمی
                        تاپیک زیر رو ببین:
                        راه اندازی ماژول +nRF24L01
                        مباحثی در مورد ارتباط همزمان چندین فرستنده و گیرنده، داره!
                        ماژول فوق که شما هم بهش اشاره کردی، قابلیت انتخاب باند فرکانس ارسالی رو داره
                        فرکانس اصلیش دور و بر 2.4 گیگاهرتزه
                        اما با کمک رجیسترهای داخلیش، قابلیت انتخاب حدود 100 باند مختلف رو داره
                        که باهم تداخل هم نخواهند داشت
                        ماژول های زیگبی که میگن میتونن تا تعداد خیلی زیادی با هم شبکه بشن به خاطر اینه که هر ماژول فرکانسشو تعیین میکنه و همشون فرکانساشون با هم اندکی متفاوت هست یا نه داستان یه چیز دیگست؟
                        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                        شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X