اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیسیم دوربرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بیسیم دوربرد

:byeسلام دوستان من به تازگی عضو این انجمن شدم و باعث افتخاره که این همه دوست داره علم کارای فنی اینجا زیاده.... :bye
    دوستان من در حال ساخت 2 هواپیمای شخصی هستم :job:و در حال تکمیله ولی به لحاظ ایمنی باید یک سیستم مخابراتی داشته باشه(شانس که نداریم فکر میکنن پهپاد یا جاسوسیم با f14 آبکشمون میکنن :angry یا برای مواقع اظطراری باید بتونم اعلام کنم شرایطمو به ایستگاه زمینی....
    دنبال یک بیسیم میگردم دوربرد و قوی بدون اختلال و خش و خوووط
    منبع تغذیه م هم باتری 13 ولته ولی میشه به نسبت مدار و تجهیزات کاکپیت عوضش کرد....
    ممنون میشم کمکم کنید......بدجور حیاتیه :smile:

پاسخ : بیسیم دوربرد

این سیستمو اگه جدا طراحی کنی بتنهایی میتونی کلی درامد داشته باشی که فک کنم از ساخت خود هواپیما بیشتر سود داشته باشه :mrgreen:
    حداکثر فاصلت چقدره؟ چه حجم از اطلاعاتو میخوای بفرستی؟ فرستنده و گیرندت دید تو دید هستن یا بینشون ذیواری چیزیم قرار داره؟

دیدگاه

مانعی که نیست فقط هواست
      چون سقف پروازیش حدود 1000-3500 متره بلکم بیشتر...
      به طور مثال برای تقرب به یه فرودگاه یا اعلام وظعیت قرمز برای لندینگ(معدی!!!)
      میخوام مثلا از 5 کیلومتری قبلش تماس بگیرم....
      خلبان عقب بیسیم داخلی داره نیاز به ارتباط با اون نیست...
      تنها نیاز برای اینه که اولا برای اجازه فرود
      دوما اگر اعلام مشخصات خواستن بگیم خودی هستیم آبکش نشیم....
      سوما مسافت دیگه 10 کیلومتر
      آخرشه ....نیاز به کدینگ هم نیست اصلا چون تمام حرف های ما با اپراتور بر اساس استاندارد های پروازی و عامعه مردم نمیفهمند....
      کمترین حالتش 3 کیلومتر و بیشترین حالت 10 کیلومتر میخوام باشه

دیدگاه

با سلام اگر میخاید ظرف چند روز یه نقشه کامل دریافت کنید و درست کنید و مدار هم به خوبی کار کنه
        این اتفاق بعید که بیافته پس بهتره از این مدارا ساخته شده از جایی خریداری کنید
        چون نقشه یه چیزه و ساختن اون مدار چیز دیگری
        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

ykyjghghhgjhgjghj

دیدگاه

دوست عزیز شما که مهارت ساخت هواپیما با این ابعاد رو دارید یه وقت کسر شان علمیتون نشه در مورد بیسیم سوال می کنید . اولا طبق توضیحاتتون ظاهرا دارید تو خیالتون یه جنگنده می سازید و نه هواپیمای شخصی چون هم خلبان و هم کمک خلبان ( به اصطلاح شما خلبان دوم ) در هواپیمای شخصی تو یه کابین قرار دارند . و ثانیا مواظب باشید ناسا نفرسته دنبالتون و شما رو بدزدند . دوست عزیز برای پرسش و یا درخواست چنین مداری نیاز به قصه گویی و ابراز تخیلات در قالب جریانی واقعی نیست . دوستانی که من توی این انجمنها می بینم با صداقت و دلسوزی به هر پرسشی که بتونن جواب می دن . از شما هم خواهش می کنم مثل بقیه با صداقت رفتار نمایید . البته توانا بود هر که دانا بود و اگر آدم پشتکار داشته باشه می تونه از عهده هر کاری بر بیاد . امیدوارم روزی بتونی از عهده چنین کاری بربیایی . برات آرزوی سلامتی و توفیق در علم و دانش دارم . :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X