اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال دیتا به 5 ایستگاه در فاصله 5 کیلومتر در محیط شهری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال دیتا به 5 ایستگاه در فاصله 5 کیلومتر در محیط شهری

درود
    به ماژول ارسال و دریافت دیتا با حجم کم به صورت کد گذاری شده از یک ایستگاه به حداقل 5 ایستگاه در فاصله 5 کیلومتر نیاز دارم که در محیط شهری قرار داره.
    اطمینان از دریافت و تداخل نداشتن با سیگنال های دیگر و تاثیر نداشتن نویز بسیار مهم و حساسه.
    یا ماژول معرفی کنید یا قطعه و تقویت کننده ای که توی این حالت به خوبی جواب بده
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ : ارسال دیتا به 5 ایستگاه در فاصله 5 کیلومتر در محیط شهری

سلام .
    منم همین مشکل رو داشتم ولی فکر نکنم بتونی 5 کیلومتر رو توی شهر راحت انتقال بدی ( چیزی من فهمیدم )
    واسه این کار باید از فرستنده های با توان بیشتری استفاده کنی که محدودیت داره . با توجه به قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی این لینک : http://www.cra.ir/

می تونی شبکه رو به بخش های کوچکتری تقسیم کنی .
    چه زشت است کوچکی به هنگام نیاز و سرکشی به هنگام بی نیازی ...

دیدگاه

وقت بخیر

پیشنهاد میکنم از سیم کارت و ماجول GPRS استغاده کنید !!

دیدگاه

باید از لینک های باند ازاد استفاده کنی
        هر لینکی هم پات تقریبا 400 تومن در میاد
        بردشم تا 10 کیلومتر میرسه
        میتونی واسه تشکر اون دکمه جیزه رو فشار بدی!
        D:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe
          وقت بخیر

سلام
          منم با دوستمون taktrashe موافقم، فکر میکنم اگه از ماژول های GPRSآ‌ استفاده کنی بهتره. البته اگه خواستی و امکانش برات بود از خطوط تلفن و DTMF هم غافل نشو، به وقتش راهگشاست.
          مرسی
          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

درود بر همه :agree:

نوشته اصلی توسط dvilla1992
            سلام .
            منم همین مشکل رو داشتم ولی فکر نکنم بتونی 5 کیلومتر رو توی شهر راحت انتقال بدی ( چیزی من فهمیدم )
            واسه این کار باید از فرستنده های با توان بیشتری استفاده کنی که محدودیت داره . با توجه به قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی این لینک : http://www.cra.ir/

می تونی شبکه رو به بخش های کوچکتری تقسیم کنی .
            مجوز رو یه کاری می کنم.
            شبکه کوچیکتر همیشه امکانش نیست

نوشته اصلی توسط taktrashe
            وقت بخیر

نوشته اصلی توسط نعمت الهیان
            سلام
            منم با دوستمون taktrashe موافقم، فکر میکنم اگه از ماژول های GPRSآ‌ استفاده کنی بهتره. البته اگه خواستی و امکانش برات بود از خطوط تلفن و DTMF هم غافل نشو، به وقتش راهگشاست.
            مرسی
            نمیشه هزینه ی جانبی داشته باشه!

نوشته اصلی توسط یه ارشد علاف!
            باید از لینک های باند ازاد استفاده کنی
            هر لینکی هم پات تقریبا 400 تومن در میاد
            بردشم تا 10 کیلومتر میرسه
            میشه لطف کنین توضیح کاملتر بدین؟

سپاس از همه

دیدگاه

عرض کنم خدمتتون که شما باید از لینک های مخابراتی استفاده بکنی
              حالا دو تا فرکانس هست که میتونی کار کنی 2.4 و 5.6 گیگ
              لینک زیر رو یه نگاه بنداز
              http://www.digikala.com/Product/DKP-2753/TP-Link-2-4GHz-High-Power-Wireless-Outdoor-CPE-TL-WA5210G/%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3-%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-G-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-2-4GHz-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-TL-WA5210G
              فقط باید تقربیا دید مستقیم داشته باشی
              با این لینک میتونی 5کیلومتر رو جواب بگیری
              بالاتر هم خواستی باید میکروتیک استفاده کنی
              البته به این راحتی هم نیست که من دارم تعریف مکنم
              D:

دیدگاه

http://www.digikala.com/Product/DKP-2753/TP-Link-2-4GHz-High-Power-Wireless-Outdoor-CPE-TL-WA5210G/%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3-%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-G-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-2-4GHz-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-TL-WA5210G
                با سلام

من در مشخصات فنی که زده "12VDC / 1.0A Linear PSU Up to 60 meters PoE is supported" اگه ببینیم 60 متر زده نه 5کیلومتر !!!

دیدگاه

به نظر شما poeچی میتونه باشه??????
                  Poeمخفف powrt on ethernet هست و مربوط به تغذیه 12ولت دستگاهه و چون کابل شبکه بهش وصل میشه ابن عبارت رو میشه این جوری هم ترجمه کرد!
                  با کابل شبکه زیر 60متر میشه دستگاه رو تغذیه کرد
                  توان خروجی دستگاه 400میلی واته
                  البته برا استفاده از این دستگاه باید یه کوچولو به شبکه هم وارد باشی
                  D:

دیدگاه

سلام
                    من با همین 5210 که دوستمون گفتن و یه آنتن فضای باز شبکه ای درست کردم که تا 20 کیلومترو با دید باز جواب داد (البته بیشترش رو تست نکردما، وگرنه استاندارد این دستگاه میتونه تا 65 کیلومتر هم جواب بده (البته مشروط به رعایت بعضی چیزا و برخی تنظیمات)). در کل خیلی دستگاه باحالیه، من کلی باهاش حال میکنم :applause: :nice:
                    الان باهاش یه لینک دارم بین خونه خودمون و پسرخالم که فاصله حدودا 10 کیلومتری داره و مثل یه شبکه کامپیوتری ساده فیلمهامونو به اشتراک میزاریم باهم :biggrin:
                    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

با سلام.

می تونید از روش internet استفاده کنید . AVR می تواند با ماژول هایی با اینترنت ارتباط برقرار کند و به این ترتیب فاصله اصلا مهم نیست.

یا از ماژول sim900 و با SMS ارتباط برقرارر کنید.

و یا از GPRS همونطور کهدوستان گفتند استفاده کنین.
                      [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                      درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

سلام
                        من با همین 5210 که دوستمون گفتن و یه آنتن فضای باز شبکه ای درست کردم که تا 20 کیلومترو با دید باز جواب داد (البته بیشترش رو تست نکردما، وگرنه استاندارد این دستگاه میتونه تا 65 کیلومتر هم جواب بده (البته مشروط به رعایت بعضی چیزا و برخی تنظیمات)). در کل خیلی دستگاه باحالیه، من کلی باهاش حال میکنم :applause: :nice:
                        الان باهاش یه لینک دارم بین خونه خودمون و پسرخالم که فاصله حدودا 10 کیلومتری داره و مثل یه شبکه کامپیوتری ساده فیلمهامونو به اشتراک میزاریم باهم :biggrin:
                        دمت گرم داداش
                        چه کاربرد توپی
                        :applause:
                        برد دستگاه به آلودگی فرگانسی محیط هم بستگی داره دیگه
                        منم 3تا لیتک باهاش زدم
                        کارش درسته این تی پی لینکا
                        شما چند گرفتی هر اکسس پوینت رو داداش؟
                        D:

دیدگاه

دمت گرم داداش
                          چه کاربرد توپی
                          :applause:
                          برد دستگاه به آلودگی فرگانسی محیط هم بستگی داره دیگه
                          منم 3تا لیتک باهاش زدم
                          کارش درسته این تی پی لینکا
                          شما چند گرفتی هر اکسس پوینت رو داداش؟
                          آره، کاربردهای جالب دیگه ای هم داره، بستگی داره به حوصله و ذوق کاربر. واللا من چندسال پیش وقتی تازه این مدل اومده بود 2تا گرفتم با یه آنتن 24 بیرونی، اما از اونجایی که حافظه ندارم یادم نمیاد چندبود! اونموقع که اینترنت موبایلا نسل 3 نبود رو، وصلش کرده بودم به مودم adsl خونه و آنتنشو تنظیم کرده بودم رو خیابون مسیر رفت و آمد اکثر اوقاتم، تو خیابون اینترنت داشتم! دیگرانم کف میکردن!!!
                          خیلی کارای بامزه دیگه هم میشه کرد که باز بستگی داره به آدمش.
                          بله، به آلودگی محیط بستگی داره، به زاویه دید آنتن بستگی داره، به شدت وزش باد و خیلی پارامترهای دیگه. البته یکی از حسن هاش که واقعا غوله اینه که شما میتونی فرکانسش، زاویه امواجش، سرعش ارسال دادش، اندازه آنتن خارجیش، فاصله تمرکز و فوکوس ارسال داده با آنتنش و خیلی چیزای دیگه رو تنظیم کنی...
                          من باهاش دنیایی داشتم، روزگاری رفیق فابریکم بود!!! :nice: :biggrin:
                          خیلی چیز باحال و کاردرستیه. البته بعدها مدلهای 5 گیگاهرتزش هم اومد اما نمیدونم چرا به دل من نمیشینه.
                          تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

از این انتن گرید پک ها یعنی گرفتی؟
                            ما از اون ادماش هستیم :rolleyes:

کاربردهای دیگه اش هم بگی ممنون میشم
                            D:

دیدگاه

آره، کاربردهای جالب دیگه ای هم داره، بستگی داره به حوصله و ذوق کاربر. واللا من چندسال پیش وقتی تازه این مدل اومده بود 2تا گرفتم با یه آنتن 24 بیرونی، اما از اونجایی که حافظه ندارم یادم نمیاد چندبود! اونموقع که اینترنت موبایلا نسل 3 نبود رو، وصلش کرده بودم به مودم adsl خونه و آنتنشو تنظیم کرده بودم رو خیابون مسیر رفت و آمد اکثر اوقاتم، تو خیابون اینترنت داشتم! دیگرانم کف میکردن!!!
                              خیلی کارای بامزه دیگه هم میشه کرد که باز بستگی داره به آدمش.
                              بله، به آلودگی محیط بستگی داره، به زاویه دید آنتن بستگی داره، به شدت وزش باد و خیلی پارامترهای دیگه. البته یکی از حسن هاش که واقعا غوله اینه که شما میتونی فرکانسش، زاویه امواجش، سرعش ارسال دادش، اندازه آنتن خارجیش، فاصله تمرکز و فوکوس ارسال داده با آنتنش و خیلی چیزای دیگه رو تنظیم کنی...
                              من باهاش دنیایی داشتم، روزگاری رفیق فابریکم بود!!! :nice: :biggrin:
                              خیلی چیز باحال و کاردرستیه. البته بعدها مدلهای 5 گیگاهرتزش هم اومد اما نمیدونم چرا به دل من نمیشینه.
                              البته خب انجام اینکارا خرج داره که ما نداریممم
                              فعلا دارم یه انتن گرید طراحی میکنم اگه بشه برا این فرستنده استفاده کنم
                              D:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X