اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرستنده گیرنده بیسیم با برد حدود 150 متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

من میخوام هشت بیت دیتا (یا بیشتر (حداکثر 16 بیت))رو با baud rate بالا (بالای 56k) تا حدود 150 متر بفرستم.بعد از کلی گشتن تو سایتها با rws-434a وtws-434 برخورد کردم. این ic ها فرستنده گیرنده am با برد حدود 150 متره.اما تو بازار پیداش نکردم و یک سری ic های شبیه به این پیدا کردم اما am نیست و fm است. آیا از این نوع مدولاسیون هم میتونم استفاده کنم یا حتما باید از مدولاسیون am استفاده کنم. اگه کسی در این زمینه تجربه ای داره کمک کنه . لطفا اگه icجدیدی می شناسید معرفی کنید. :!:

نوع مدولاسیون فرقی نمیکنه، موضوع خیلی مهم اینه که فرستنده های RF خیلی سخت می تونن چنین حجم اطلاعاتی رو بفرستن. فرستنده های معمولی که در بازار هست و معمولا تایوانی هستن و قیمتشون 10000 تومن هست دارای حداکثر نرخ 4800bps هستن و یک مدل دیگش که داراری برد بیشتر و نرخ انتقال حدود 16Kbps بود دارای قیمت 70000 تومن بود. دیگه در بازار تهران چه چیزایی پیدا میشه رو نمیدونم/

HTH - Shahriar
    Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

با عرض سلام دوباره.اگه baudrate پایین باشه چی؟ نظرتون راجع به آی سی هایspread spectrum چیه؟ در این زمینه کی کار کرده؟

دیدگاه

جواب خودم

مودولهای rxd1 و txc1 شرکت keymark که جمعا 7000 تومان میشن جایگزین مناسبی برای rws-tws434 هستند که تو بازار هم پیدا میشن. برای راه اندازی اونها از pt2262 و pt2272 استفاده کنید.

دیدگاه

اگر Baud Rate فرستنده پایین باشه معلوم نیست چی در خروجی گیرنده بیاد. در مورد این Spread Spectrum زیاد شنیدم ولی چیز خیای زیادی نمیدونم. شرمنده.

شهریار
          Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...