اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رادیوFM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رادیوFM

سلام.دوستان من مدار نویز روی رادیو رو بستم و 3تاسوال داشتم اول اینکه توتوضیحاتش زده توان2.5 وات و دوم اینکه انتنشوچطوری درست کنم؟؟الان دارم از یه انتن کشویی تقریبا 16 سانتی استفاده میکنم..سوم اینکه برای سلفش این توضیحاتو داده:(ترجمه گوگل هست)
    سیم پیچ L باید از نزدیک زخم 5 نوبت فاصله از نوبت و سپس با آن بازی از لاک سیم مسی 1.5mm و قطر سیم پیچ داخلی جریان 1cm (منجر 2x20mm).
    اما من چیزی ازش سر در نیاورم و همین طوری یه سلف 22میکرو هانری گذاشتم رو مدار!و مدار جواب داد اما به نظر من خیلی خوب نشده...خلاصه میخواستم راهنماییم کنید که چطوریه؟و سلف معادلشو طچوری بدست بیارم؟ اصلا سلف تو این مدارا چیکار میکنه؟
    مدارباتزانزیستور2c1947 وولتاژ27ولت هست
    باتشکر

پاسخ : نویز روی رادیوFM

نوشته اصلی توسط elecnic222
    سلام.دوستان من مدار نویز روی رادیو رو بستم و 3تاسوال داشتم اول اینکه توتوضیحاتش زده توان2.5 وات و دوم اینکه انتنشوچطوری درست کنم؟؟الان دارم از یه انتن کشویی تقریبا 16 سانتی استفاده میکنم..سوم اینکه برای سلفش این توضیحاتو داده:(ترجمه گوگل هست)
    سیم پیچ L باید از نزدیک زخم 5 نوبت فاصله از نوبت و سپس با آن بازی از لاک سیم مسی 1.5mm و قطر سیم پیچ داخلی جریان 1cm (منجر 2x20mm).
    اما من چیزی ازش سر در نیاورم و همین طوری یه سلف 22میکرو هانری گذاشتم رو مدار!و مدار جواب داد اما به نظر من خیلی خوب نشده...خلاصه میخواستم راهنماییم کنید که چطوریه؟و سلف معادلشو طچوری بدست بیارم؟ اصلا سلف تو این مدارا چیکار میکنه؟
    مدارباتزانزیستور2c1947 وولتاژ27ولت هست
    باتشکر

As for the transistor Q its the 2c1947. Its a RF Power Silicon NPN Transistor in a TO39 type package designed to be used in amplifiers and oscillator applications in military and industrial equipment.

Usually found as an output driver, or in predriver stages in VHF equipment, but because here we don't care about the modulation of the signal but just the power, that's why we use it as a first and final output driver.
    The transistor is specified at 175MHz and 28V to give: Output Power: 2.5W, Minimum Gain: 10dB and Efficiency: 50%.

The parts are: R1=10k, R2=2,2K, R3=100 C1=47uF/50V, C2=2.2nF, C3=10pF, SW=switch, B=Battery 9V.

The coil L should be closely wound 5 turns (start tunning with the closely wound distance of turns and then play with it and the C4 capacitor, to find the desired frequency )of enameled copper wire 1.5mm and internal coil diameter of 1cm (leads 2x20mm).

The variable capacitor C4 should be air trimmer capacitor rating 4 to 30 pf or the closest to this value.
    سلام میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون از نویز روی اف ام همون مسدود کننده امواج اف ام هست؟
    در ضمن اگه ممکنه مدار رو هم قرار بدید
    نقش هستی نقشی از ایوان ماست اب و باد و خاک سرگردان ماست
    * برای آینده درست مصرف کنیم*

دیدگاه

پاسخ : نویز روی رادیوFM

نوشته اصلی توسط elecnic222
      سلام بله ... همون جمر رادیو هستش.برا انتن میتونم از انتن یاگی استفاده کنم؟باتشکر
      http://upload7.ir/imgs/2014-11/49107749788682952616.png عکس مدار
      مدار شما پخش همگانی اف ام رو میتونه مسدود کنه؟
      پوشش چند متره؟
      برا انتنش هم بستگی داره جهتی باشه نباشه ....
      بله از انتن یاگی هم میتونی استفاده کنی
      در مورد سلف هم با c4 مدار تانک یا به عبارتی فرکانس خروجی رو تشکیل میدن

دیدگاه

پاسخ : جمر(مسدودکننده) رادیوFM

اکثر کانال ها رو مسدود میکنه و کانالایی که مسدود نمیشه،باتغییر خازن مسدود میشه.الان بردش تادو سه متره...ولی به نظر من باید بیشتر از این حرفا باشه.من میخوام بدونم که توان 2.5 وات بردش تا چقدره؟ چون تو توظیحات نوشته مدار خیلی قوی ای هستش.
        انتن جهتی دیگه چیه؟!من سلفشو نمیدونم چطوریه و همین جوری یه سلف 22میکرو،مقاومتی گذاشتم روش...اگه میشه بیشتر توضیح بدید در مورد سلف و انتنش.باتشکر از لطف شما

دیدگاه

اگه میخوای برد بیشتری بگیری باید از پاور امپلی فایر استفاده کنی مثل ترانزیستور 2sc1971 و 2sc1972
          تو همین انجمن هم بچه ها مدارهای راه انداز این ترانزیستور رو کار کردن
          بعضی از انتن ها هستند که امواج رو به سمت خاصی انتشار میدهند یعنی انتن رو به هر سمت که بگیری بیشترین برد در همون جهته که بهش میگن انتن جهتی.

دیدگاه

دستت درد نکنه... یعنی باید انتن مدار رو به پاور امپلی فایر وصل کنم؟ یکم در مورد پاور امپلی فایر و مدارش توضیح میدید؟ اینایی که بچه ها ساختن فرکانسشون اکثرا تا108 مگاهرتز هستش.ولی این مدار فرکانسش تا180مگاهرتز هست.چیکار کنم؟ باتشکر

دیدگاه

اگه مدارت در محدوده پخش fm هست میتونی از همین دو تا ای سی استفاده کنی 50 تا 120 مگاهرتز رو جواب میده توانشون هم 7 تا 14 وات است منتهی باید خوب راش بندازی
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90854.0
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90852.0

دیدگاه

متاسفانه.لینک های دانلودشون خراب هست.. :sad: چیز دیگری سراغ ندارید؟ از اینا میتونم استفاده کنم؟(http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60876.0) ممنون

دیدگاه

مطالب اون صفحه ای که قرار دادی اکثر فرستنده هستند البته امپلی فایر هم توشون پیدا میشه
                  میتونی به اون کسی که اون پست رو قرار داده ایمیل بزی و مدارشو برات بفرسته و از تجربیاتش استفاده کنی البته تو اینترنت هم مدار راه انداز اون ترانزیستور ها هست مثل نمونه زیر

http://www.freeradio.org/documents/6watrev2.pdf

بازم میگم راه اندازی این نوع مدارات سخته و با دردسر همراهه

دیدگاه

:nice: ممنون از شما به خاطر پاسخگویی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X