اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت جمر با Magnetron

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت جمر با Magnetron

با سلام
    دوستان سوالی که دارم این هست که آیا لامپ های مگنترون که در مایکروفر وجود دارند و نمونه باز آن همراه با اینورتر یا ترانس در بازار موجود است دارای چه فرکانس کارایی هستند ؟ و آیا امکان ساخت جمر سیگنال های wifi ، موبایل و ... یا ارتباط راه دور point to point با استفاده از دیش با آن ها وجود دارد ؟

این پروژه صرفا برای یک پروژه تحقیقاتی می باشد و چندین سال قبل من با این لامپ ها کار کرده ام و متوجه خطرات احتمالی آن هستم.

در اینترنت نیز گشتی زدم ظاهرا برادران غربی هر دو کار بالا را با این لامپ انجام دادن ولی باز من دقیقا متوجه نشدم آیا پاسخ گوی کار ما هست ؟

نمونه ای همراه با موجبر و ترانس :

نمونه ای که لامپ را به جای LNB قرار داده اند :

باز تاکید می کنم این پروژه صرفا تحقیقاتی بوده و آزمایشات در خارج از محیط شهری انجام می شود.

با تشکر

پاسخ : ساخت جمر با Magnetron

این یه سلاح هست برای جلوگیری از اغتشاش های شهری که چینی ها اخیرا یه مدلش و ساختند
    البته آمریکا در شروع جنگ افغانستان میخاست از این استفاده کنه که به دلایلی استفاده نکرد و از چیزای بد تری استفاده کرد.
    خیلی چیز خوبیه , اما اگه لباس آلومینیومی بپوشه هدف , اکثریت امواج منعکس میشه!
    همینطور باید دید در محیط مرطوب و یا بارونی چه تاثیری داره ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط by pass
      این یه سلاح هست برای جلوگیری از اغتشاش های شهری که چینی ها اخیرا یه مدلش و ساختند
      البته آمریکا در شروع جنگ افغانستان میخاست از این استفاده کنه که به دلایلی استفاده نکرد و از چیزای بد تری استفاده کرد.
      ولی من در یوتوب فیلمی دیدم که دقیقا با همین لامپ جمر wifi ساخته بودند و زمانی که روشنش می کردند ارتباط تمام دستگاه ها قطع می شد.

همچنین در دستگاه های پارازیت انداز ماهواره به نظرم از همین لامپ استفاده شده است :

و سوال دوم آیا در صورت استفاده از دیش امکان ارسال امواج به فاصله چند کیلومتری وجود دارد ؟

دیدگاه

سلام
        خطرناکه
        مگنترون داخل اجاق مایکرویو توی چند دقیقه یه ظرف آب رو جوش میاره
        حالا اگه یه احمقی ( کلمه احمق دقیقا درست بکار رفته ) اینو خارج از محفظه شیلد شده اجاق روشن کنه و این توان به ارگانهای مهم بدن مثل چشم و یا مغز و ... برسه چه بلایی سر اون خواهد اومد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
          سلام
          خطرناکه
          مگنترون داخل اجاق مایکرویو توی چند دقیقه یه ظرف آب رو جوش میاره
          حالا اگه یه احمقی ( کلمه احمق دقیقا درست بکار رفته ) اینو خارج از محفظه شیلد شده اجاق روشن کنه و این توان به ارگانهای مهم بدن مثل چشم و یا مغز و ... برسه چه بلایی سر اون خواهد اومد ؟

دوست عزیز تمام این لامپ ها یک شعاع خطری دارند که حدودی بدست می آید ضمن اینکه در حالت عادی آنتن مگنترون omni با بیم 360 درجه است لذا توسط موجبر جهت دار شده و امواج فقط به یک سمت ارسال می شوند وقتی جهت دار شد احتمال ایجاد مشکل تقریبا صفر می باشد مگر آنکه بصورت دائمی برای مدت زمانی طولانی روشن باشد ضمن اینکه این قطعه توانایی روشن بودن دائمی را ندارد.

همچنان من به پاسخ سوال خودم نرسیدم آیا در صورت استفاده از دیش امواج تولیدی پایداری ایجاد یک لینک چند کیلومتری را دارا هستند ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karbar98

دوست عزیز تمام این لامپ ها یک شعاع خطری دارند که حدودی بدست می آید ضمن اینکه در حالت عادی آنتن مگنترون omni با بیم 360 درجه است لذا توسط موجبر جهت دار شده و امواج فقط به یک سمت ارسال می شوند وقتی جهت دار شد احتمال ایجاد مشکل تقریبا صفر می باشد مگر آنکه بصورت دائمی برای مدت زمانی طولانی روشن باشد ضمن اینکه این قطعه توانایی روشن بودن دائمی را ندارد.
            سلام
            به امواج منعکس شده هم توجه داشته باشید با این توان مخوف اونها هم خطرناکند

نوشته اصلی توسط karbar98

همچنان من به پاسخ سوال خودم نرسیدم آیا در صورت استفاده از دیش امواج تولیدی پایداری ایجاد یک لینک چند کیلومتری را دارا هستند ؟
            همونطور که خودتون گفتین این قطعه توانایی روشن بودن دائمی رو نداره
            از طرف دیگه با توجه به نوع تغذیه ای که داره مدولاسیون روش مشکله

در کل اصلا به این توانهای خطرناک نیازی نیست
            به این لینک یک سری بزنین
            http://www.qsl.net/pa3gco/zelfbouw/blauwkap/bluecap.html
            طرف با 35 میلی وات و دوتا دیش 30 سانتی 20 کیلومتر فاصله رو جواب گرفته

زادیو های تجاری که برای ارتباط نقطه به نقطه یا یک به چند نقطه بکار میرن معمولا توانی زیر یک وات دارند ( پاور استیشن مارک ubnt توانی حدود 26dbm یعنی کمتر از نیم وات داره )

دیدگاه

مگنترون هایی که توی این مایکروفرها استفاده میشن فرکانس حدود 2 گیگاهرتز دارند
              پرتویی هم که میدن اصلا همدوس نیست و به درد کارهای مخابراتی نمیخوره. از قدیم بیشتر به عنوان اسیلاتور ازش استفاده میشده تا مدولاتور.

... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط by pass
                دقیقا چیکار میکنه این سلاح؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                  دقیقا چیکار میکنه این سلاح؟
                  توی درگیریای شهری و اغتشاش ها به طرف مردم میتابونن و مردم بدون این که بفهمن احساس میکنن پوستشون داره توی اتیش میسوزه و فرار میکنن ,
                  به محض این که از محیط دور شدن همه چیز به حالت عادیش بر میگرده !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط by pass
                    توی درگیریای شهری و اغتشاش ها به طرف مردم میتابونن و مردم بدون این که بفهمن احساس میکنن پوستشون داره توی اتیش میسوزه و فرار میکنن ,
                    به محض این که از محیط دور شدن همه چیز به حالت عادیش بر میگرده !!
                    به چشمها اسیب نمیرسونه؟مثلا کوری بیاره؟

دیدگاه

درود بر همگی دوستان.

فرکانس کار مگنترون های مایکروفر 2450 مگاهرتز است. این فرکانس، فرکانس طبیعی آب است. تاباندن این فرکانس به هر جسمی که دربردارنده ی ملکول های آب باشد، باعث بروز پدیده ی «تشدید الکترومغناتیسی» در ملکول های آب و جنبش شدید آنها و نهایتاً گرم شدن آب می شود.

بدن انسان از 70% آب تشکیل شده و در صورت قرار گرفتن در معرض این فرکانس گرم می شود و اعضا و جوارح و ارگان های داخلی و هر آنچه در زیر پوست قرار دارد، بسته به شدت توان ریزموج دریافتی، گرم می شود ... تا پخته می شود .... تا می سوزد.

تابش ریزموج با قدرت کافی می تواند به ایست قلبی و مرگ کسانی که در بدن آنها دستگاه Pace Maker دارند، منجر شود، زیرا انرژی بالای امواج ریزموج می تواند همه نوع دستگاه های الکترونیک و به ویژه قطعات نیمه هادی را تخریب کند.

کسانی که حتی با احتیاط کامل و با دانش کافی از خطرات امواج ریزموج با آنها کار می کنند، اکثراً یا عقیم می شوند و یا دخترزا. این پدیده در 99% از خلبانان ( که در ارتفاعات اشعه ی کیهانی بیشتری دریافت می کنند)، و در افسران و اپراتورهای متخصص رادار از نظر اماری به اثبات رسیده است. به ویژه در کارکنان دایمی رادارهای نظامی نرخ بالاتری از نرمال از ابتلا به سرطان دیده می شود.

امیدوارم مطالب بالا برای دوستان جوان به اندازه ی کافی روشن کرده باشد که مراعات نکردن احتیاط های ضروری، چه خطراتی دارد و چه آثار غیرقابل بازگشتی می تواند برای خودشان و دیگران بوجود بیاورد.

توصیه می کنم این مطالب را هم پیش از دست به کار شدن با ریزموج ها به دقت مطالعه کنید:

ایمنی امواج الکترو مغناطیس:
                      http://www.safety2006.blogfa.com/post-58.aspx

آئین نامه اجرایی قانون حفاظت در برابر اشعه:
                      http://treatment.tbzmed.ac.ir/uploads/30/CMS/user/file/47/aennameh/101.pdf

توجه فرمودید که «برای کار با پرتوهای پرانرژی» قــــانـــــون وجود دارد. مراقب باشید که ناخواسته قانون شکنی نکنید!

و اما به طور مشخص در ارتباط با چشم، دوستان باید بدانند که خیره شدن به منبع تولید ریزموج می تواند سبب کوری دایم شود.

در نهایت، به دوستانی که علاقه مند به استفاده از انرژی ریزموج هستند، پیشنهاد می کنم وقت و توان خود را روی ساخت دستگاه های خشک کننده ی بهداشتی مواد غذایی (تولید برگه و لواشک و مانند آن) متمرکز کنند که آینده ی بسیار خوبی برای سازنده خواهد داشت. من نمونه ای از چنین دستگاهی را از نزدیک دیده ام که متشکل بود از یک محفظه ای مکعب شکل فلزی (ساندویچ پنل) در ابعاد تقریبی 2×2×2 متر که به خوبی ارت شده بود. درون آن در دو ردیف مقابل هم دو سری دو تایی مگنترون نصب شده بود که با فرمان مدار تایمر این مجموعه روی محورهایی که در واقع پیج های درازی بودند، کم کم از سمتی به سمت دیگر حرکت می کردند و محتویات روی میز کار را گرم می کردند. بخار آب از طریق کانال فلزی و هواکش در منتهی الیه خارجی آن بر روی سقف محفظه ، از آن خارج می گردید.

پیروز باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X