TOY CAR REMOTE CONTROLLER WITH FIVE FUNCTIONS
این ریموت کنترل ها که الان توی بیشتر خونه ها هست
دو کاناله و 5 تا عملکرد داره که متاسفانه در اکثر اسباب بازی از عملکرد پنجم یا همون توربو یعنی سریع تر چرخیدن آرمیچر استفاده نشده
در بیشتر اسباب بازی ها از ماژول آر اف استفاده نشده و خود داری طبقه آر اف هستند و بیشتر هم 27 مگاهرتز اند
در گیرنده دو تا پل H هست برای چپ گرد و راست گردن کردن دو آرمیچر
اکثر آی سی های استفاده شده
TX2B
RX2B
هستند
یا 2E
از خانواده cmos هستند
دیتاشیت را از اینجا میتونید تهیه کنید
کاربردش میتونه در ساخت قایق کنترلی ماشین اسباب بازی دست ساز و... سایر پروژه وایرلس با برد کم استفاده کرد
ولی به نظر من اگر بشه این آی سی را تهیه کرد (به آقای بلورچیان بگیم که وارد کنند)
و از ماژول های آر اف خود فروشگاه استفاده کرد به راحتی میشه خیلی از پروژه های آماتوری راه اندازی کرد

یکی از تفاوت های این آی سی با آی سی های pt2262/pt2272 این هست که در حالت لحظه ای آی سی های pt نمیشه همزمان از دو کلید استفاده کرد
ولی به راحتی با این آی سی ها میتونید به این منظور برسید
من سابق مجبور بودم از دو تا فرستنده و گیرنده pt استفاده کنم تا بتونم همزمان دوکلید بزنم
حالا به نظر شما این آی سی ها را از کجا میشه تهیه کرد؟
اینجامطلب جالبی داره
اینجا هم روشی با استفاده از آی سی تشخیص تن هست که برای من جالب بود
ولی این آی سی TX-2B/RX-2B بتونیم تهیه کنیم خیلی کار راحت تر میشه
:nerd:
این ریموت کنترل ها که الان توی بیشتر خونه ها هست
دو کاناله و 5 تا عملکرد داره که متاسفانه در اکثر اسباب بازی از عملکرد پنجم یا همون توربو یعنی سریع تر چرخیدن آرمیچر استفاده نشده
در بیشتر اسباب بازی ها از ماژول آر اف استفاده نشده و خود داری طبقه آر اف هستند و بیشتر هم 27 مگاهرتز اند
در گیرنده دو تا پل H هست برای چپ گرد و راست گردن کردن دو آرمیچر
اکثر آی سی های استفاده شده
TX2B
RX2B
هستند
یا 2E
از خانواده cmos هستند
دیتاشیت را از اینجا میتونید تهیه کنید
کاربردش میتونه در ساخت قایق کنترلی ماشین اسباب بازی دست ساز و... سایر پروژه وایرلس با برد کم استفاده کرد
ولی به نظر من اگر بشه این آی سی را تهیه کرد (به آقای بلورچیان بگیم که وارد کنند)
و از ماژول های آر اف خود فروشگاه استفاده کرد به راحتی میشه خیلی از پروژه های آماتوری راه اندازی کرد

یکی از تفاوت های این آی سی با آی سی های pt2262/pt2272 این هست که در حالت لحظه ای آی سی های pt نمیشه همزمان از دو کلید استفاده کرد
ولی به راحتی با این آی سی ها میتونید به این منظور برسید
من سابق مجبور بودم از دو تا فرستنده و گیرنده pt استفاده کنم تا بتونم همزمان دوکلید بزنم

حالا به نظر شما این آی سی ها را از کجا میشه تهیه کرد؟
اینجامطلب جالبی داره
اینجا هم روشی با استفاده از آی سی تشخیص تن هست که برای من جالب بود
ولی این آی سی TX-2B/RX-2B بتونیم تهیه کنیم خیلی کار راحت تر میشه
:nerd: