سلام. من مداری میخوام که وقتی تلفن همراه رو جواب بدیم صدای طرف از رادیوی ماشین بیاید به صورت وایرلس. ممنون می شم کمکم کنید.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اتصال تلفن همراه به رادیوی ماشین به صورت وایرلس
Collapse
X
-
پاسخ : اتصال تلفن همراه به رادیوی ماشین به صورت وایرلس
سلام
اگه ضبط ماشینت ورودی AUX داره میتونی با کابل وصل کنی کیفیتش هم بهتره
ولی اگه نداره باید خروجی هندزفری گوشیتو بدی به یه فرستنده fm معمولی که صدا رو برات میندازه رو باند FMبرخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …
-
نوشته اصلی توسط PouYa007سلام
اگه ضبط ماشینت ورودی AUX داره میتونی با کابل وصل کنی کیفیتش هم بهتره
ولی اگه نداره باید خروجی هندزفری گوشیتو بدی به یه فرستنده fm معمولی که صدا رو برات میندازه رو باند FMترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط majnoon5588سلام میشه مدار یه چند تا از این فرستنده ها رو بذارید؟
تشکر فراموش نشه :mrgreen:
https://www.google.com/search?biw=1366&bih=657&tbm=isch&sa=1& amp;q=fm+transmitter+circuite&oq=fm+transmitte r+circuite&gs_l=img.3...12467.17913.0.19630.0. 0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.img..0.0.0.KGEyw Y9mN2Aبرخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …
دیدگاه
دیدگاه