اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه شمارنده تعداد رعد و برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دستگاه شمارنده تعداد رعد و برق

سلام دوستان
    یه دستگاه لازم دارم که تعداد رعد و برق ها رو بشماره.
    آیا سنسور یا دستگاهی میشناسید که تعداد رعد و برق ها رو بشماره؟
    بخشی از پروژم هست و خودم زیاد اطلاعات ندارم. خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ : دستگاه شمارنده تعداد رعد و برق

معمولا رعد و برق ها میتونن سیگنال های رادیویی لحظه ای را تا فواصل دور ارسال کنن

این سیگنال های رادیویی فرکانس های مختلفی میتونن داشته باشن ولی بین حدود 200 تا 300 کیلوهرتز بیشترین قدرت را دارن

با ساخت یه گیرنده تو این فرکانس میتونی به صورت پالسی که مثلا یه LED را روشن کنه را داشته باشی و میتونی این پالس را در دیگر جاها ازش استفاده کنی
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

مدارش چطوریه؟ آنتنش چقدر باید باشه؟ :rolleyes:

دیدگاه

دستگاههای آماده ای هستند که بیشتر برای شمارش دفعات اصابت رعد و برق به برقگیر دکلها استفاده می شوند. معمولا این دستگاه پائین دکل نصب می شود و کابل هادی برقگیر به چاه ارت، از بدنه آنها عبور می کند. این دستگاهها در دو نوع شمارشگر دیجیتال و شمارشگر مکانیکی موجودند.

همچنین برای شمارش Surgeهای شبکه برق، نوع دیگری از این دستگاهها به صورت Din Rail برای نصب در تابلو برق وجود دارند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          مدارش چطوریه؟ آنتنش چقدر باید باشه؟ :rolleyes:
          یه گیرنده AM ساده و تنظیم نشده

انتن هم یا همون بوبین یا انتن هوایی

البته مدارشا دارم و در اینده قرار میدم 😊

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
            یه گیرنده AM ساده و تنظیم نشده

انتن هم یا همون بوبین یا انتن هوایی

البته مدارشا دارم و در اینده قرار میدم 😊
            آره حتما بزار برام جالبه

دیدگاه

سلام دوستان
              خیلی ممنون از راهنماییتون
              من دقیقا می خوام این دستگاه رو روی برج های فشار قوی 400 کیلو ولت خارج شهر قرار بدم که تعداد رعد و برق ها رو بشماره.
              ترجیحا میخوام از نمونه آماده استفاده کنم و وقت ساخت رو ندارم
              همونطور که آقای مهندس نوآور گفتن یک سری دستگاه هست که روی هادی برقگیر وصل میشن که تعداد رعد و برق ها رو میشماره
              نمونش CDR-1 LIGHTNING STRIKE COUNTER
              ولی دو تا مشکل هست
              اولی اینی که من میخوام تعداد رعد و برق ها از راه دور برای یه مرکز ارسال کنه
              دوم اینکه معمولا روی دکل های فشار قوی برقگیر نصب نمی کنن و اگه نصب کنن خیلی کم . نمی دونم می شه اون دستگاه های آماده روی سیم اتصال زمین دکل ها قرار داد.
              البته یه سنسور پیدا کردم که قابلیت ارتباط از راه دور هم داره فقط نمی دونم قابل استفاده هست برای کار من یا نه این سنسور
              Lightning Event Counter with Remote Monitoring-erico
              که ساخت شرکت اریکو هست

دیدگاه

http://s6.picofile.com/file/8195276500/ECA_237.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Shahriar330
                  سلام دوستان
                  خیلی ممنون از راهنماییتون
                  من دقیقا می خوام این دستگاه رو روی برج های فشار قوی 400 کیلو ولت خارج شهر قرار بدم که تعداد رعد و برق ها رو بشماره.
                  ترجیحا میخوام از نمونه آماده استفاده کنم و وقت ساخت رو ندارم
                  همونطور که آقای مهندس نوآور گفتن یک سری دستگاه هست که روی هادی برقگیر وصل میشن که تعداد رعد و برق ها رو میشماره
                  نمونش CDR-1 LIGHTNING STRIKE COUNTER
                  ولی دو تا مشکل هست
                  اولی اینی که من میخوام تعداد رعد و برق ها از راه دور برای یه مرکز ارسال کنه
                  دوم اینکه معمولا روی دکل های فشار قوی برقگیر نصب نمی کنن و اگه نصب کنن خیلی کم . نمی دونم می شه اون دستگاه های آماده روی سیم اتصال زمین دکل ها قرار داد.
                  البته یه سنسور پیدا کردم که قابلیت ارتباط از راه دور هم داره فقط نمی دونم قابل استفاده هست برای کار من یا نه این سنسور
                  Lightning Event Counter with Remote Monitoring-erico
                  که ساخت شرکت اریکو هست
                  خوب این نمونه های مکانیکی معمولا دفعات تخلیه الکتریکی (از برق گیر به چاه ارت) رو شمارش می کنند. بنابراین سیم برقگیر به عنوان سنسور و تغذیه برایشان عمل می کند و صد در صد لازم است. مدلی که نام بردید دارای یک واسط فیبر نوری پنلی است که چند و چون استفاده از آن هم در کاتالوگ روشن نیست. شاید بهتر باشه یک نمونه معمولی مکانیکی تهیه کنید و مثلا اگر در مکان مورد نظر، سیگنال GSM/GPRS موجود باشد، راهکاری برای تامین تغذیه الکتریکی DC و انتقال تصویر صفحه شمارنده دستگاه در زمان دلخواه پیش بینی کنید (فرضا گرفتن عکس بنا به فرمان پیامکی با استفاده از دوربین قابل اتصال به میکرو و سپس MMS آن به یک گوشی هوشمند )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X