ممنون دوست عزیز. من تعداد فرستنده هام زیاده و به صورت ستاره ای قرار گرفته اند . استفاده از این ماژول برای تمام فرستنده ها گرون در میاد. ولی برای دستگاه میانی که توضیحاتش رو در پست اول دادم بسیار مناسبه... شما نظری دارید که چطور می شه این دستگاه رو ساخت؟
من پست های قبلی خوندم
اینکه با میکرو میشه این ماژول راه انداخت بله میشه
ولی این که بشه چنتا فرستنده رو هم زمان فعال کرد نمیشه
یعنی شما نمیتونی اون به اصطلاح رپیتر رو استفاده کنی.
منظورتون رو از ستاره ای متوجه نشدم
کدوم دستگاه رو میخواین بسازین؟
آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
من دقیقا رپیتر می خواستم بسازم.
منظورم اینه در یک فضا فرستنده ها پرا کنده شده اند و ممکنه گیرنده در مرکز یا خارج از محیط فضا عمل نکنه برای همین باید رپیتر رو در مرکز و کناره های اون فضا قرار بدم تا منطقه رو کاملا پوشش بده.
فکر کنم حتما باید از میکرو استفاده کنم تا این که پس از دریافت و تاخیر لازم دوباره ارسال بشه در غیر این صورت اگه به طور آنی ارسال بشه باعث تداخل میشه...
خیلی ممنون...
من هردو ماژول 315 و 433 رو امتحان کردم 315 بهتر جواب داد ولی باد ریتشون رو رویه 9600 گذاشتم جواب نمیدادند 2400 جواب گرفتم و برای دریافت از دستور input استفاده کردم به نظرم این کار رو نکنی بهتره چون تداخل به وجود میاد
برای برد بیشتر میتونی یک فرستنده قوی بزاری با تعدادی گیرنده ارزان
عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!
با همین برنامه میشه کاری کرد که بعد از مثلا 1 ثانیه امواج ارسال بشه؟ چون اینطوری دیگه تداخل ایجاد نمیشه.
منطورتون از چند تا گیرنده چیه؟ با هم موازی نصب بشن؟!
خیلی ممنون.
با همین برنامه میشه کاری کرد که بعد از مثلا 1 ثانیه امواج ارسال بشه؟ چون اینطوری دیگه تداخل ایجاد نمیشه.
منطورتون از چند تا گیرنده چیه؟ با هم موازی نصب بشن؟!
خیلی ممنون.
منظورم اینه که در صورت نیاز ....
چند تا گیرنده
عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!
دیدگاه