اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک فرستنده با 2 گیرنده کدفیکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک فرستنده با 2 گیرنده کدفیکس

سلام بر مهندسین و متخصصین گرامی

یک فرستنده کد فیکس 4کانال (4دکمه داره) دارم، که میخوام 2 تا گیرنده کد فیکس 2 کانال رو بهش بشناسونم یعنی با 2 تا از کلیدهای ریموت یه گیرنده و با 2تا کلید دیگه گیرنده دوم عمل کنه. (جسارتاً دو باره عرض کنم که گیرنده ها کد فیکس آی سی دار هستند و مانند گیرنده لرن کلید فشاری برای شناسوندن ریموت ندارن).
    آیا امکانش هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ : یک فرستنده با 2 گیرنده کدفیکس

دوستان تا بحال کسی تجربه ای در این مورد نداشته من رو راهنمایی کنه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jj128
      سلام بر مهندسین و متخصصین گرامی

یک فرستنده کد فیکس 4کانال (4دکمه داره) دارم، که میخوام 2 تا گیرنده کد فیکس 2 کانال رو بهش بشناسونم یعنی با 2 تا از کلیدهای ریموت یه گیرنده و با 2تا کلید دیگه گیرنده دوم عمل کنه. (جسارتاً دو باره عرض کنم که گیرنده ها کد فیکس آی سی دار هستند و مانند گیرنده لرن کلید فشاری برای شناسوندن ریموت ندارن).
      آیا امکانش هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
      آیسی دار هستن یعنی چی ؟
      pt2272 62 اگه هست که آدرس گیرنده ها رو مشابه بدین

اگه هم آیسی دیگه ای استفاده شده با راه ابتکاری میشه درستش کرد
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran901
        آیسی دار هستن یعنی چی ؟
        pt2272 62 اگه هست که آدرس گیرنده ها رو مشابه بدین
        اگه هم آیسی دیگه ای استفاده شده با راه ابتکاری میشه درستش کرد
        سلام و ممنون از پاسختون.
        بله منظورم آیسی های pt2272 و 62 هست.
        آدرس کد بندی گیرنده و فرستنده یکی هست؛ مشکل اینکه با فشردن کلید مثلا A در فرستنده هر دو گیرنده با هم عمل می کنند.
        من میخوام یکی از گیرنده ها با کلیدA و گیرنده دیگر با کلید B از رو فرستنده عمل کنه.

دیدگاه

من هم همین سئوال را دارم : چطور میشه کد لرن کرد!!؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jj128
            سلام و ممنون از پاسختون.
            بله منظورم آیسی های pt2272 و 62 هست.
            آدرس کد بندی گیرنده و فرستنده یکی هست؛ مشکل اینکه با فشردن کلید مثلا A در فرستنده هر دو گیرنده با هم عمل می کنند.
            من میخوام یکی از گیرنده ها با کلیدA و گیرنده دیگر با کلید B از رو فرستنده عمل کنه.
            با سلام
            فکر نمیکنم شدنی باشه !
            ولی میتونید با ایجاد یک اختلاف در یک پایه دو آدرس مختلف بسازید و گیرنده ها آدرس های منحصر به فرد پیدا کنن
            به این صورت که مثلا گیرنده ی 2 با یک فقط یک پین اختلاف داره و مثلا پایه 4 آی سی در گیرنده ی 1 آزاده ولی در 2 زمین شده
            یک سوئیچ کوچیک هم روی فرستنده قرار میدید که در یک حالت پین 4 رو زمین کنه و در حالت دیگه پین 4 رو آزاد کنه
            که نتیجه میشه این که در حالتی که پین 4 آزاده گیرنده ی یک مچ شده و در حالت زمین شده ی 4 ، گیرنده ی 2
            سوئیچ های کوچیک هم توی بازار موجوده که به سادگی میتونید روی ریموت نصب کنید
            نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه (خودم به زور فهمیدم) ! :mrgreen:
            اگه متوجه نشدید شماتیک بدم !
            مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
            [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

سلام: ممنون از توضیحاتان: من که متوجه نشدم چی گفتید :mrgreen: لطفا شماتیک بدهید و طبق ان توضیح بدهید!
              در ضمن من از این ریموت های اماده که شبیه ریموت دزدگیر ماشن هست استفاده می کنم!! که قطعات اش smd هست! ایا ریموت نیاز به تغییرات داره؟

سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                سلام: ممنون از توضیحاتان: من که متوجه نشدم چی گفتید :mrgreen: لطفا شماتیک بدهید و طبق ان توضیح بدهید!
                اینم شماتیک !
                فقط خواهشا توش دنبال زیر بقل مار نگردید خودم میدونم U2 هم دوتاس !!! :mrgreen:
                چون توی پروتئوس نتونستم بکشم یه شماتیک رو با فتوشاپ تغییر دادم
                اون قسمت هایی که دایره کشیدم رو فقط کار داریم

اگر اون کلیدی که نشون دادم بسته باشه فرستنده با گیرنده ی بالایی کار میکنه و اگر باز باشه با پایینی
                این کلید میتونه کلید 2 حالته و یا کلید فشاری باشه که البته بهتره فشاری نباشه چون برای کار کردن با گیرنده ی بالایی باید تمام مدت پایین نگه داشته بشه !
                این حالت رو زمانی میتونید اجرا کنید که نیاز به هر 2 یا 4 تا کلید ریموت برای هر دو گیرنده دارید اما اگر مثلا یک کلید که توی گیرنده ی یک کار میکنه نیاز نیست توی 2 کاری انجام بده میشه شماتیک بعدی
                در ضمن من از این ریموت های اماده که شبیه ریموت دزدگیر ماشن هست استفاده می کنم!! که قطعات اش smd هست! ایا ریموت نیاز به تغییرات داره؟
                بله با این روشی که گفتم یک کلید کوچیک نیاز هست به فرستنده اضافه بشه
                مدل پر کاربرد فیکس کد که توی بازار من دیدم این مدله که IC دیپ داره :

اگر مطمئن هستید که فرستندتون لرن نیست پس یا باید توش تغییر بدید یا لرن استفاده کنید و یا طبق شماتیک دومی کار کنید
                و اما روش دوم
                در این روش اگر کلیدی رو برای یک گیرنده استفاده کنید دیگه توی گیرنده ی دوم نمیتونید از اون استفاده کنید :

توی این روش اگر کلید A فشرده بشه D5 روشن میشه و اگر B فشرده بشه D4 روشن میشه
                آدرس دهی گیرنده و فرستنده هم در حد مثاله و لزوما نیاز نیست مثل این باشه و فقط باید با هم هماهنگ باشن
                زمانی که مثلا A فشرده میشه پین 11 گیرنده ی دوم هم فعال میشه ولی چون مصرف کننده نداریم توی این گیرنده اتفاقی نمیوفته در مورد B هم همینطور
                پس تداخل هم ندارن
                دیگه انشالا yesterday !!! :mrgreen:
                مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X