اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار بسیم برای انتقال خط تلفن ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار بسیم برای انتقال خط تلفن ثابت

مهندسین عزیز مداری میخوام که خط تلفن ثابت رو به صورت بیسیم انتقال بده در حد چند کیلومتری. نمیخوام باهاش صحبت کنم فقط میخوام خط تلفنم به صورت بیسیم مثلا 10 کیلومتر انتقال داده بشه از اونور یه مودم ای دی اس ال بزارم و از اینترنتش استفاده کنم.

پاسخ : مدار بسیم برای انتقال خط تلفن ثابت

نوشته اصلی توسط omomomomomom
    مهندسین عزیز مداری میخوام که خط تلفن ثابت رو به صورت بیسیم انتقال بده در حد چند کیلومتری. نمیخوام باهاش صحبت کنم فقط میخوام خط تلفنم به صورت بیسیم مثلا 10 کیلومتر انتقال داده بشه از اونور یه مودم ای دی اس ال بزارم و از اینترنتش استفاده کنم.
    با سلام
    میرید مخابرات فرم انتقال پر میکنید یک هفته منتظر میشید معجزه اتفاق میوفته و خطتون 10 کیلومتر انتقال پیدا میکنه !!! :mrgreen:
    برادر من 10 کیلومتر فاصله ی دوتا شهره توی شمال !!!! :eek:
    اگر بخواید با ماژول هم این کار رو انجام بدید میشه آفتابه خرج لحیم کردن !!! oo:
    یه آنتنم نیاز دارید در حد دکل مخابراتی اگه میخواید دقیقا همون سرعت مبدا رو داشته باشید !!!!
    مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
    [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

پاسخ : مدار بسیم برای انتقال خط تلفن ثابت

نوشته اصلی توسط omomomomomom
      مداری که خط فیزیکی تلفن رو با دیتای ADSL اون انتقال بده وجود نداره
      شما باید دیتاتون رو با یک لینک رادیو مثلا نانو استیشن انتقال بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X