اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد مخابرات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد مخابرات

سلام من امسال سال آخر اکترونیک هنرستان میرم
    و داشتم در مورد رادیو کنترل ها تحقیق میکردم که دیدم تو بحث مخابرات رادیو کنترل نووبم و هیچی بلد نیستم
    لطفا کسایی که بلدن بگن که من چه کتبایی رو بخونم و در چه موردی تحقیق کنم که بفهمم در کل اینارو

پاسخ : راهنمایی در مورد مخابرات

اگه در این مورد به کتاب خوبی برخورد کردی به ما هم معرفیش کن

تو بحث رادیو کنترل ما یه سری عملگر یا حسگر داریم که میخواهیم اونها رو از فاصله دور کنترل کنیم ما نمیتونیم درست کار کردن اونها رو ببینیم که مثلا بفهمیم این دکمه رو زدیم اون قطعه یا اون عمل به درستی انجام شد یا نه برای همین باید تو قسمت قطعات کنترل شونده طراحی بهتر و ساده تری داشته باشیم

دوم راستی آزمایی عملگر ها و حس گرها هست که شما باید یه مدار بازخوردی هم ببینی که به شما اطلاع بده که مثلا فلان حسگر یا عملگر کارشا انجام داد یا نه

تو بحث الکترونیکش به نظرم سه چیز هست که مهمه

اول فرستنده شما که اینم بسته به کاری که میکنید میتونه بهینه بشه و البته قدرت خروجی و برد مفید فرستنده هست که محدوده عمل شما را مشخص میکنه

دوم مسائل مربوط به کد کردن اطلاعات برای استفاده از تمام ظرفیت کانال رادیویی و امنیت کانال تون هست - تو این قسمت خواسته های شما میتونه به پیچیده شدن یا ساده شدن این قسمت کمک کنه مثلا فقط یه بوبین برق دار بشه یا نشه نهایتا این میتونه یه کلید باشه که یا قطع بشه یا وصل بشه

یا اینکه شما میخواید مثلا زاویه یه بال هواپیما رو کنترل کنید که باید به دقت یک درجه بتونید دستور بدید در این صورت اگر از روش بالا بخواید برید باید تعداد زیادی کلید را و همچنین سیستم عملگر را زیاد و پیچیده میکنید و همچنین تو کنترل رادیویی باید تعداد کانال های کد شده را زیاد کنید که به پیچیده شدن مدار کمک میکنه

سوم هم گیرنده
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X