اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرستنده و گیرنده رادیویی برای روبات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرستنده و گیرنده رادیویی برای روبات

سلام دوستان.
    من میخواستم یک فرستنده و گیرنده بیسیم برای روبات بسازم،بعد از کلی گشت و گذار تو اینترنت اخرش رسیدم به مدار همین ماشین کنترلیای دوران بچگیمون :biggrin:چقدر باهاشون ور میرفتیم.
    خوب برای ما که با میکرو مبتدی هستیم و روبات خیلی پروفشنال هم نمیخوایم،ای سی RX2 و TX2بود که در مدارات رادیو کنترل همین اسباب بازی ها بود که برای ساختن روبات های مبتدی خیلی خوب هست.آیا این ای سی ها به خوبی یافت میشن؟
    خوب بحث بعد از اینا میشه تقویت و یه سری دستکاری.میدونیم که اولین چیزی که از یک روبات بیسیم میخوایم برد بلندشه که از 10متر بیش تر نمیشه :( چه با اینا و چه با سری PT2272که اونام تقریبا بردشون همینجوری بود.کریستال شماتیک 27مگا هرتز هست ولی من روی یک کنترل اسباب بازی دیدم از کریستال 49مگاهرتزی استفاده کرده بود.برای همین اگه برد بیش تر میخواید از کریستال با فرکانس بیش تر استفاده کنید.بعد از اینا نیاز به یک مدار امپلی فایر رادیویی داشتم که هیچی در اینترنت پیدا نکردم.3-4وات و برای فرکانس حدود 24تا 72مگاهرتز باشه عالیه.اگه کسی شماتیکشو داشت ما رو هم بی بهره نگذاره.
    اینم شماتیک ایسی کدک و دیکودر امیدوارم به دردتون بخوره

در اخر اگر کسی مدار رادیو کنترل برای روبات داشت و یا هرجور امپلی رادیویی ما رو بی بهره نکنه،در انجمن گشتم ولی زیرخاکی بودن و فایل ها از بین رفته بودن :sad:مدار با میکرو ولی برد بالا هم بود خوبه حداقل 100متر. :agree:
    ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

پاسخ : فرستنده و گیرنده رادیویی برای روبات

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60876.50
    [img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
    -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

در عمل کار داره و باید تجربه داشته باشی

ولی در تئوریش اگه من بودم همچین کاری میکردم

سلف L2 رو خودم می پیچوندم و یه ثانویه 4 دور سیم 0.8 قرار میدادم البته روی ای افی که هسته فریتش پیچی باشه و بتونهبه سمت بالا و پایین حرکت کنه

و خروجی ثانویه به امیتر بیس یه ترانزیستور نسبتا قدرت فرکانسی میدادم و البته امیتر ش باید بدون مقاومت به منفی متصل بشه

ترانزیستور Q2 را هم با یه 2N2219 تعویض میکردم

اگه بتونید این ایده را به نحو احسن انجامش بدید و با انتن مناسب بالای یک کیلومتر برد دارید

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
        در عمل کار داره و باید تجربه داشته باشی

ولی در تئوریش اگه من بودم همچین کاری میکردم

سلف L2 رو خودم می پیچوندم و یه ثانویه 4 دور سیم 0.8 قرار میدادم البته روی ای افی که هسته فریتش پیچی باشه و بتونهبه سمت بالا و پایین حرکت کنه

و خروجی ثانویه به امیتر بیس یه ترانزیستور نسبتا قدرت فرکانسی میدادم و البته امیتر ش باید بدون مقاومت به منفی متصل بشه

ترانزیستور Q2 را هم با یه 2N2219 تعویض میکردم

اگه بتونید این ایده را به نحو احسن انجامش بدید و با انتن مناسب بالای یک کیلومتر برد دارید
        1کیلومتر؟ :eek:
        اگه بشه که خیلی عالیه!اگه ای سی هاشو گیر بیارم خودم همینطور که گفتید میبندم اگه گیر نیارم از روی ماشینم باز میکنم برد کنترلشو.
        منظورتون از خروجی ثانویه چی بود؟بیش تر توضیح میدید؟
        باز هم میشه با استفاده از ترانزیستور پرقدرت تر بردشو بالا تر برد؟نیاز به ولتاژ بیش تری نداره؟یا مثلا یه ولتاژ 24ولت فقط برای بایاس تقویت کننده ها!
        به نظر شما ای سی اش گیر میاد؟
        یه دنیا ممنون
        ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

طرح اقای بخت اور هم مثله همین بود که گفته شد در بهترین شرایط 3 کیلومتر برد گرفتند

البته اینگونه مدارات فوق العاده راه اندازیش برای کسانی که تجربه کم دارن مشکله

نیاز به ای سی نیست اول همون فرستنده و گیرنده را مدارشا ببندید اگر دیدید برد خوبی داره ای سی ها را تهیه کنید

سلف L2 خودش یه سلف هست که باید خودتون بپیچید و بعد یه ثانویه را کنارش بپیچید و ثانویه انرژی طبقه بعد را تامین میکنه

برای افزایش برد امکان تقویت بیشر وجود داره ولی در عمل نیاز به تجربه فراوان برای اینگونه مدارات هست

برای ولتاژ و ..... باید دید چه ترانزیستوری استفاده میکنیم و اون ترانزیستور با چه ولتاژی کار میکنه و مثلا چقدر توان در ورودیش نیاز داره و ....
          --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X