اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرستنده گیرندهfm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرستنده گیرندهfm

سلام دوستان عزیز میشه کمکم کنید میخوام یک فرستنده گیرنده fmبا برد سه کیلومتر بسازم ازتون ممنون میشم یه مدار درست حسابی بهم معرفی کنید
    دوستان خواهشا کمکم کنید وقته زیادی ندارم

پاسخ : فرستنده گیرندهfm

سختی ساختن فرستنده و گیرنده درست وحسابی FM یا VHF بیشتر بخاطر موجود نبودن و یا اگر هم گیرت بیاد قیمت های غیر واقعی و نجومی قطعات RF هست تا پیدا کردن مدار.مدارهای فرستنده زیادی تو همین فروم معرفی شده : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60876.0
    در مورد گیرنده هم میتونی از ماژول هایی که با ارتباط i2C به میکرو وصل میشن استفاده کنی مثل RDA5807 که اینترنتی هم میتونی بخریش.یا از ای سی های گیرنده FM مثل TDA7000 ، TA2003 یا TDA7021استفاده کنید

دیدگاه

سلام آقا مهدی پیشنهاد می کنم دنبال نقشه ی یه مدار آماده نباشی و خودت از پایه فرستنده و گیرنده رو یاد بگیری و طراحی کنی و لازمه ی آن گذراندن درس شیرین مدارهای مخابراتیه.
      منم حدود یک ماه پیش بر روی پروژه ی فرستنده و گیرنده ی fm در فرکانس 10 مگا هرتز کار می کردم که جواب گرفتم.
      من بوسیله یک VCO 4046 که یک مدولاتور fm هس و یک آیسی mc1496 به صورت double balanced mixer بایاس کردم و بعد خروجی میکسر رو به یک سلف که هسته ی 2 سانتی حلقه ای بود 8 دور پیچیدم (البته یا باید L متر باشه یا بوسیله ی آزمایش و سعی و خطا بتونی سلف رو بسازی)
      از اونورم در گیرنده باز با 1496 سیگنال رو به فرکانس پایین میاره و بایک 4046 دمودله میکنه و با یک آشکارساز (پ امپ) کد دیتا رو آشکار میکنه.
      اگه بخای نقشه ی مدار رو میزارم واسه پلود.
      یه چیزه دیگه:
      فک نمیکنی دو سه کیلومتر یکم زیاد باشه؟؟؟؟
      من الان رو ماژول nrf24l01 کار می کنم که نوع آنتن دارش حدود 1100 متر برد داره و بدون آنتنش حدود 70-100 متر (در فضای باز) اگه بخای از ماژول استفاده کنی میتونی یک ماژولی بخری که بردش بیشتر باشه اینطوری کارت راحتتره فقط باید ماژول رو راه اندازی کنی و دیتارو بهش بدی . البته توصیه می کنم قبل از خرید ماژول به نحوه ی راه اندازیش دقت کنی که میتونی یا نه. :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BEHNAM jafari
        سلام آقا مهدی پیشنهاد می کنم دنبال نقشه ی یه مدار آماده نباشی و خودت از پایه فرستنده و گیرنده رو یاد بگیری و طراحی کنی و لازمه ی آن گذراندن درس شیرین مدارهای مخابراتیه.
        منم حدود یک ماه پیش بر روی پروژه ی فرستنده و گیرنده ی fm در فرکانس 10 مگا هرتز کار می کردم که جواب گرفتم.
        من بوسیله یک VCO 4046 که یک مدولاتور fm هس و یک آیسی mc1496 به صورت double balanced mixer بایاس کردم و بعد خروجی میکسر رو به یک سلف که هسته ی 2 سانتی حلقه ای بود 8 دور پیچیدم (البته یا باید L متر باشه یا بوسیله ی آزمایش و سعی و خطا بتونی سلف رو بسازی)
        از اونورم در گیرنده باز با 1496 سیگنال رو به فرکانس پایین میاره و بایک 4046 دمودله میکنه و با یک آشکارساز (پ امپ) کد دیتا رو آشکار میکنه.
        اگه بخای نقشه ی مدار رو میزارم واسه پلود.
        یه چیزه دیگه:
        فک نمیکنی دو سه کیلومتر یکم زیاد باشه؟؟؟؟
        من الان رو ماژول nrf24l01 کار می کنم که نوع آنتن دارش حدود 1100 متر برد داره و بدون آنتنش حدود 70-100 متر (در فضای باز) اگه بخای از ماژول استفاده کنی میتونی یک ماژولی بخری که بردش بیشتر باشه اینطوری کارت راحتتره فقط باید ماژول رو راه اندازی کنی و دیتارو بهش بدی . البته توصیه می کنم قبل از خرید ماژول به نحوه ی راه اندازیش دقت کنی که میتونی یا نه. :bye
        سلام دوست عزیز لطف کن شماتیک مدارت رو قرار بده
        ای سی 1496 یه مدولاتور اف امه؟ یعنی باید فرکانس کریر و فرکانس پیام رو بهش بدیم و در خروجی سیگنال مدوله شده رو داشته باشیم درسته؟
        نقش هستی نقشی از ایوان ماست اب و باد و خاک سرگردان ماست
        * برای آینده درست مصرف کنیم*

دیدگاه

مرسی از لطفت دوست عزیز اگه میشه یه فرستنده گیرنده fm حالا بردش کمتر باشه همون 1کیلومتر بهم معرفی کنی ممنون میشم

دیدگاه

سلام دوستان
            میخوام گیرنده ای بسازم که از 110 تا 174 مگاهرتز رو پوشش یده
            آیا برای اینکار IC طراحی شده ای موجود هست؟
            اگر هم نیست چطور و با چه روش گیرندگی میتونم اینکا رو انجام بدم و اگه مداری مد نظرتون هست ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاه

سلام و خسته نباشین خدمت همه عزیزان
              آیا کسی میدونه آی سی های TDA7000,TDA2003,TDA7021,zn414 رو چطوری میتونم تهیه کنم؟
              ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...