اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه ای برای طراحی و تحلیل اسیلاتور گلپیتس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه ای برای طراحی و تحلیل اسیلاتور گلپیتس

سلام
    برنامه ای رو که در این تاپیک گذاشتم می تونه اسیلاتور گلپیتس رو تحلیل و طراحی کنه همانطور که می دونید این اسیلاتور یکی از اسیلاتورهای پایه برای رشته مخابرات هستش البته من خودم رشته الکترونیک هستم .
    این برنامه رو با نرم افزار matlab نوشتم ولی به خاطر .... سورس اون رو نگذاشتم اما یه فایل اجرایی از اون گذاشتم که بدون نیاز به نرم افزار matlab اجرا میشه . این یه نسخه ساده است که میشه اون رو ارتقا هم داد و به اون امکانات دیگه هم اضافه کرد. اگه دوستان پیشنهادی داشته باشند خوشحال میشم ، بشنوم .
    امیدوارم خوشتون بیاد :nice: :nice:

http://www.4shared.com/file/60139031/3a4b0e58/colpitts_ver1_.html

پاسخ : برنامه ای برای طراحی و تحلیل اسیلاتور گلپیتس

منم مشکل دارم، یه ایرادی به dll میگیره
    سیستم عامل من vista ست، شاید مشکل فایل با سیستم عامل باشه؟ :smile:

دیدگاه

سلام
      با عرض پوزش از دوستان بدلیل اشکالی که در اجرای برنامه وجود داره و همچنین برای تاخیر بوجود آمده در رفع این مشکل :cry2: و اما بعد..
      همانطور که قبلا گفتم این برنامه رو با استفاده از نرم افزار matlab نوشته بودم و بعد فایل اجرایی اون رو ساخته بودم این روش رو از روی یه pdf خونده بودم و توی اون نوشته بود که برای اجرای برنامه نیازی به نرم افزار matlab نیست. ولی با توجه به مشکل پیش اومده و بررسیهایی که کردم به این نتیجه رسیدم که برای اجرای یه چنین فایلهایی به این نرم افزار احتیاجه ، البته بعد از اجرای چند دستور در محیط matlab یه سری فایلها نصب میشه که بعد از نصب آنها ، دیگه نیازی نیست که حتما ابتدا برنامه matlab رو load کنیم و بعد برنامه رو اجرا کنیم یعنی می تونیم برنامه رو مستقل از matlab اجرا کنیم.
      حالا برای نصب این فایلها دستور زیر رو توی محیط matlab تایپ کنید:
      mbuild -setup<<
      بعد سوال زیر پرسیده میشه که به اون جواب مثبت بدید.
      Please choose your compiler for building standalone MATLAB applications:

Would you like mbuild to locate installed compilers [y]/n? y
      بعد از شما خواسته میشه که نوع کامپایلر رو انتخاب کنید که می تونید عدد یک رو وارد کنید
      Select a compiler:
      [1] Lcc C version 2.4.1 in E:\MATLAB\sys\lcc
      [2] Microsoft Visual C/C++ version 6.0 in E:\electronic

[0] None

Compiler: 1
      نکته: اگر نرم افزار ++Visual C/C روی کامپیوترتون نصب نباشه اینجا هم نشان داده نمیشه .
      بعد از شما یه سوال دیگه پرسیده میشه که بازهم جواب مثبت بدید
      Please verify your choices:

Compiler: Lcc C 2.4.1

Are these correct?([y]/n): y
      بعد شروع میکنه به نصب .
      خوب خسته نباشید :applause: :applause:
      بعداز طی این مراحل بسیار بسیار بسیار ساده :biggrin: :redface: امیدوارم برنامه اجرا بشه
      راستی یه نکته دیگه که باید توجه کنید اینه که ورژن نرم افزار مطلب باید 7.2 و یا بالاتر باشه وگرنه به دستورات بالا خطا میگیره .
      خلاصه داستان از این قراره که هیچوقت تا کاری رو خودتون انجام ندادید به گفته دیگرون اعتماد نکنید (چی گفتم :eek: oo: :mrgreen: :mrgreen
      امیدوارم بتونید برنامه رو اجرا کنید لطفا اگر دوباره به مشکل برخوردید در همین تاپیک موضوع رو مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط colpits
        سلام
        برنامه ای رو که در این تاپیک گذاشتم می تونه اسیلاتور گلپیتس رو تحلیل و طراحی کنه همانطور که می دونید این اسیلاتور یکی از اسیلاتورهای پایه برای رشته مخابرات هستش البته من خودم رشته الکترونیک هستم .
        این برنامه رو با نرم افزار matlab نوشتم ولی به خاطر .... سورس اون رو نگذاشتم اما یه فایل اجرایی از اون گذاشتم که بدون نیاز به نرم افزار matlab اجرا میشه . این یه نسخه ساده است که میشه اون رو ارتقا هم داد و به اون امکانات دیگه هم اضافه کرد. اگه دوستان پیشنهادی داشته باشند خوشحال میشم ، بشنوم .
        امیدوارم خوشتون بیاد :nice: :nice:

http://www.4shared.com/file/60139031/3a4b0e58/colpitts_ver1_.html
        لطفا آدرس رو تصحیح کنید....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X