اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دریافت سیگنال تلفن همراه در جنگل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دریافت سیگنال تلفن همراه در جنگل

سلام خدمت دوستان عزیز
    من در شمال کشور زندگی میکنم
    و در جنگل پروش ماهی دارم حالا مشکل اینه که تو جنگل سیگنال موبایل به سختی دارم یا در بیشتر مواقع ندارم
    کریر سیگنالم از -96 هست تا -83
    برای فروشم نیاز به کارتخوان دارم که اصلا پوشش مناسبی ندارم از نظر سیگنالی
    جالب اینه که بالای درخت که میرم سیگنال رو تا حدودی میگیرم

-----------------
    حال دنبال دستگاهی هستم که سیگنال تلفن همراهو تقویت کنه
    از این سایت های داخلی فروش دستگاه تقویت سیگنال هم سرچ کردم ولی با قیمت های خیلی فضایی مواجه شدم
    مثلا برای این منطقه تقویت سیگنالش 17 میلیون هزینه داره که من توان پرداخت ندارم
    لطفا راهنمایی کنید دوستان ممنون میشم

پاسخ : دریافت سیگنال تلفن همراه در جنگل

من یه بار نزدیک فرستنده های مخابراتی شهرمون بودم ، تو ماشین نشسته بودم و داشتم با رادیو ور میرفتم که دیدم رادیو ایستگاه های رادیویی ترکیه و روسیه رو میگیره!!
    خب تا حالا نمیگرفت! اما وقتی انتن ماشین روبروی دیش بزرگی که رو دکل سوار بود قرار میگرفت تا اونور آب رو هم میگرفت!
    البته هوا صاف بود و پروپگیشن هم عالی!

خب به نظرم با ایده گرفتن از واقعه بالا میتونی یه دیش بزرگ بسازی یا تهیه کنی و بزاری بالای درخت یا یه دکل مهار شده بزنی و دیش رو رو اون قرار بدی(دیشت هر چی بزگتر باشه بهتر) ، موقعیت دیش رو هم جوری قرار بدی که نسبت به تو دید مستقیم داشته باشه! این یه راه حل پسیوه و احتمال خیلی زیاد جواب میده.
    اما یه راه حل هم استفاده از ریپیتر GSM هست که میتونی تهیه کنی ولی قیمتش فک نکنم 17 میلیون باشه!
    من تعداد بسیار زیادی آدم رو مشناسم که کارشون همینه( نصب و تهیه تجهیزات مخابراتی) اگر خاستی تو خصوصی پیام بده بهت بگم.
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X