اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک مدار گیرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک مدار گیرنده

سلام
    من به یک مدار احتیاج دارم که اگر موجی مثلا با فرکانس 2.4 گیگا هرتز وجود داشت آنرا تشخیص دهد و کار خاص را انجام دهد اگر امکان دارد آن را در اختیار من بگذارید ممنون

یک مدار گیرنده

سلام

دوست عزیز ساخت گیرنده در این فرکانس کار ساده ای نیست . گذشته از پیدا نشدن قطعات الکترونیکی برای این فرکانس مشکلات فنی زیادی برای
    طراحی و مونتاژ در این فرکانس وجود دارد که میتوان به در دسترس نبودن ابزار و وسایل آزمایشگاهی در این محدوده را ذکر کرد .
    -
    ولی معمولا از تیونرهای فرکانس بالا برای دریافت این امواج استفاده میشود . بطور نمونه تیونر FM2400RTJMB ساخت شرکت COMTECH برای این
    منظور مناسب است . که توسط ارتباط I2C با میکروکنترلر ارتباط سریال برقرار میکند .
    ممکن است این تیونر به راحتی پیدا نشود ولی میتونی توی اینترنت برای آن فروشنده ای پیدا کنی .
    میتونی این لینک رو هم ببینی :
    http://comtech.manufacturer.globalsources.com/si/6008800012281/pdtl/FM-transmitter/1006907645/Receiver-Board.htm

دیدگاه

پاسخ : یک مدار گیرنده

اگه می خواهید وجود سیگنال فرکانس بالایی رو تشخیص بدید یک راهش اینه که یک سیگنال فرکانس پایین رو باهاش به صورت AM مدوله کنید. در این صورت برای تشخیص دادن سیگنال کافیه اونو از یه مدار بگذرونید که پوش سیگنال رو در بیاره.(دمدلاسیون) اگر سیگنال فرکانس پایینتون رو مشاهده کردید بر وجود کریرش دلالت می کنه.
      دلا یاران سه قسمند ار بدانی
      زبانی اند و نانی اند و جانی
      به نانی نان بده از در برانش
      محبت کن به یاران زبانی
      و لیکن یار جانی را به دست آر
      به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X