اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریموت کنترل کانال جدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریموت کنترل کانال جدا

سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
    من این ریموت کنترل رو ساختم ولی تو برنامش یه مشکل دارم .. مشکل من اینه که کانال ها قاطی میشن مثلا وقتی کلید 4 روی ریموت فشرده میده خروجی آی سی دیکودر بصورت 0100 هست من هم برنامه رو بصورت شرطی نوشتم که اگر ورودی میکرو به اینصورت شد خروجی رو فعال کنه .. حالا وقتی که کلید 7 فشرده شد کد 0111 دریافت میشه که کانال 4 هم با کانال 7 همزمان خروجیشون وصل میشه و کانال 12 هم همینطور ... من تو برنامه نویسیش موندم لطفا راهنمایی کنین ..
    این هم کد ها که در نرم افزار کد ویژن نوشتم : http://s9.picofile.com/file/83206552...annel.rar.html

دیدگاه

سلام بر همگی مشکلم حل شد و ریموت ها رو ساختم ..

دیدگاه

درود دوست عزیز
        اگر مشکلی ندارید یکم در مورد طرحت توضیح بده از چه میکرویی استفاده کردی شماتیک مدار و ...
        پایدار و موفق باشید
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام بر دوستان عزیز و گرامی
          خب توی این پروژه ریموت کنترل کانال جدا داده ارسال شده از ریموت کنترل با استفاده از ماژول گیرنده RF 315MHz دریافت میشه و با آی سی دیکودر PT2272-M4 دیکود میشه که خروجی آی سی هم بصورت باینری هستش و این خروجی باینری توسط میکرو کنترلر ATtiny13 خوانده میشه و هر کانال یه برنامه جدا داره واسه خودش.. مثلا برای کانال شماره 12 ورودی باینری به میکرو بصورت 1100 هستش و برنامه جوری نوشته شده که اگر ورودی به بصورت 1100 بود خروجی رو فعال کن ( البته خروجی بصورت فلیپ فلاپ هستش ) و یا برای کانال شماره 7 هم همچنین که فقط ورودی باینری تعریف شده به میکرو بصورت 0111 هستش ..
          برای تغذیه مدار هم از مدار تبدیل برق شهر به 5 ولت که در این تاپیک : https://www.eca.ir/forums/thread79731.html دربارش بحث شده
          این هم شماتیک ، PCB و کد ها که تا تعداد 15 کانال فایل HEX براش ساختم و آماده پروگرام هست : http://s8.picofile.com/file/83208236...ntrol.rar.html

رمز فایل :ECA.IR
          جدیدترین ویرایش توسط mahdi8; ۱۷:۲۲ ۱۳۹۶/۱۲/۱۴.

دیدگاه

لطفا اگه امکان داره رمزش زاهم قرار بدید فایل درخواست رمز میکند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad341 نمایش پست ها
              لطفا اگه امکان داره رمزش زاهم قرار بدید فایل درخواست رمز میکند
              ممنون از اطلاع رسانی تون یادم رفته بود که در پست بالا نوشتم

دیدگاه

سلام بردوستان گرامی
                به یه مشکلی برخورد کردم که مثلا وقتی کلید کانال 9 رو برای اولین بار روی فرستنده میزنم در گیرنده خروجی فعال میشه و باز زدن دوباره کلید خروجی غیرفعال نمیشه بلکه باید کلید های دیگه از ریموت زده بشه و بعد وقتی که کلید 9 زده شد خروجی هم غیر فعال میشه یا اینکه باید حدودا 20 بار زده بشه تا خروجی غیرفعال بشه ... برای دوباره فعال و غیر فعال شدن هم همینطور مگر اینکه تغذیه مدار قطع بشه و دوباره به تغذیه وصل بشه که دوباره میشه همین ماجرا ..
                برنامش مشکل داره و چون تازه دارم برنامه نویسی یاد میگیرم به مشکل خوردم لطفا برنامش رو چک کنین
                اگر زیاد پیچیده کردم معذرت می خوام..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X