اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت فرستنده گیرنده با برد بیشتر از 4 کیلومتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ساخت فرستنده گیرنده با برد بیشتر از 4 کیلومتر

سلام دوستان من میخوام وضعیت یک میکروسویچ از فاصله 4 کیلومتری یا بیشتر چک کنم . ولی اصلا از مدارات فرستنده و مخابراتی سر در نمیارم . اگه ممکنه راهنماایی کنید .
    ممنون

پاسخ : کمک در ساخت فرستنده گیرنده با برد بیشتر از 4 کیلومتر

نوشته اصلی توسط rasool1370 نمایش پست ها
    سلام دوستان من میخوام وضعیت یک میکروسویچ از فاصله 4 کیلومتری یا بیشتر چک کنم . ولی اصلا از مدارات فرستنده و مخابراتی سر در نمیارم . اگه ممکنه راهنماایی کنید .
    ممنون
    سلام.
    با توجه به برد مورد نیاز و همچنین افزایش انعطاف پذیری، بهترین راه، استفاده از زیرساختها و بستر مخابراتی موجود است!
    یعنی شبکه موبایل یا ثابت مخابرات!
    و استفاده از پیامک، Voice و یا Data برای پیاده سازی این منظور!
    نگران پیچیدگیش هم نباش!
    اینها همه ماژول داره و توی همین سایت هم موجوده!

میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید: اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا .
    ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

اتفاقا من طبق sim800 همین کار کردم . ولی چون تعداد حدود 100 تا گیرنده فرستنده میخواستم هزینه این روش یکم بالا میره و در ضمن مسائلی مثل اتمام شارژ سیم کارت یا خط دهی ضعیف میتونه مشکل ساز بشه.

دیدگاه

سلام دوست عزیز محدودیت فضا دارین آیا ..؟!!
        همچنین هزینه ای که برای هر مدار در نظر گرفتین چقدره .. (چقدر میتونین هزینه کنین)؟؟
        جدیدترین ویرایش توسط mahdi8; ۱۸:۲۹ ۱۳۹۶/۱۲/۰۷.

دیدگاه

نه محدودیت فضا نیست . فضای بازه
          برای هزینه هم الان کیتهایی که با sim800 زدم هر کدوم 100 تومن شده . یعنی فرستنده و گیرنده 200 .
          بیشتر من میخوام کارایی و اطمینان کار بالا بره

دیدگاه

مدار rf با این برد ، یا خود ماژول قیمتش بیشتره یا هزینه آنتن بیشتر میشه ، بهرحال اگر اولویت کاهش هزینه بعدی ( مثل شارژ سیم کارت و ... ) و افزایش اطمینان دیتا هست گزینه های rf میتونید استفاده کنید ، البته دید مستقیم داشته باشید و آنتن درست و خوب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X