سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی.
بنده کنجکاو شدم یه ریموت کد فیکس خودم بسازم و با یه جستجو تونستم بخش کد و دیکد رو اکی کنم.
مدار با ای سی pt2262 برای فرستنده و pt2272-m4 برای گیرنده هست. وقتی D-out فرستنده رو به D-in گیرنده با سیم متصل میکنم کد و دیکد رو درست انجام میده. اما وقتی این ارتباط رو با ماژول فرستنده RF و گیرنده RF برقرار میکنم، هیچ بازخوردی نمیبینم.
نمیدونم فرستنده ارسال نمیکنه؟ یا گیرنده دریافت نمیکنه یا جفتشون؟ مشکل رو نمیدونم از چیه؟
فرستنده و گیرنده رو از همین سایت خریدم :
این گیرنده هست
این هم فرستنده
این تصویر مدار فرستنده یا انکدر و گیرنده یا دیکدر
مشکل وقتی پیش میاد که اون سیم دیتا به ماژول فرستنده و گیرنده RF تبدیل میشند.
تغذیه هم برای کل مدار 5ولت تا 9 ولت 1 آمپر تست کردم ولی جواب نداد حتی 12 ولت 1 آمپر هم تست کردم نشد.
خواهشا راهنماییم کنین مشکلم از کجاست؟
بنده کنجکاو شدم یه ریموت کد فیکس خودم بسازم و با یه جستجو تونستم بخش کد و دیکد رو اکی کنم.
مدار با ای سی pt2262 برای فرستنده و pt2272-m4 برای گیرنده هست. وقتی D-out فرستنده رو به D-in گیرنده با سیم متصل میکنم کد و دیکد رو درست انجام میده. اما وقتی این ارتباط رو با ماژول فرستنده RF و گیرنده RF برقرار میکنم، هیچ بازخوردی نمیبینم.
نمیدونم فرستنده ارسال نمیکنه؟ یا گیرنده دریافت نمیکنه یا جفتشون؟ مشکل رو نمیدونم از چیه؟
فرستنده و گیرنده رو از همین سایت خریدم :
این گیرنده هست
این هم فرستنده
این تصویر مدار فرستنده یا انکدر و گیرنده یا دیکدر
مشکل وقتی پیش میاد که اون سیم دیتا به ماژول فرستنده و گیرنده RF تبدیل میشند.
تغذیه هم برای کل مدار 5ولت تا 9 ولت 1 آمپر تست کردم ولی جواب نداد حتی 12 ولت 1 آمپر هم تست کردم نشد.
خواهشا راهنماییم کنین مشکلم از کجاست؟
دیدگاه