با سلام. عضو جدید هستم. امیدوارم بدرد بخور باشم. مداری میخواستم مثل این مدارهایی که در بیمارستان ها برای جلوگیری از امواج موبایل نصب می شود باشد ولی برای تلفن های بیسیم. تو رو خدا راهنمایی کنین
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چگونگی مختل کردن کامل فرکانس های تلفن بیسیم؟
Collapse
X
-
پاسخ : چگونگی مختل کردن کامل فرکانس های تلفن بیسیم؟
دوست عزیز
شما باید در هر صورت موجی را با فرکانس تلفن بیسیم ارسال کنید که فرکانس آن با فرکانس تلفن مورد نظر یکسان باشد . تلفن های پاناسونیک قدیمی 40 مگاهرتز ، بعد از اون 80 بعد 400 مگاهرتز و الان 2.4 گیگاهرتز هستند.
ساخت فرستنده ای در فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار هر کسی نیست و حتی طراحی فیبر آن به تخصص و تجربه احتیاج داره . در این فرکانس هر قطعه سیم یا حتی مس مدارچاپی حالت سلف پیدا می کنه و ....
-
نوشته اصلی توسط siyavash1361اقا مجید از راهنماییت ممنوون هستم. فقط میخواستم ببینم دستگاه اماده هست که همچین کاری رو انجام بده؟
من که ندیدم . ولی اگه تو همون فرکانس 40 یا 80 مگ بخواهی کار کنی ممکنه بتونی از مدارات آماده فرستنده FM ( با کمی تغییرات )آاستفاده کنی.
البته بیشتر تلفن های بیسیم دکمه تغییر Channel دارن و در رنج کوچکی می تونند فرکانسشونو تغییر بدند.
برای چه کاری نیاز دارید شاید فکر دیگه ای بشه کرد .... ( توضیح کامل لطفا)
دیدگاه
-
این مدار را برای یکی از دوستانم می خوام. می خوام یک تلفن ساده هم در کنارش بزازم تا وقتی این دوستم این مجموعه دستگاه رو به برق و تلفن وصل می کنه همه ی تلفن بیسیم های خونشون از کار بی افتند تا وقتی نصف شب زنگ می زنم برای حرف زدن گوشی های بیسیم زنگ نخوره و همه بیدار شن و از طرفی امکان شنود از بین بره. شاید کارم به نظر شما دوستان احمقانه به نظر بیاد ولی لازم دارم دیگه. کمکم کنید :sad:
دیدگاه
دیدگاه