اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی جهت راه اندازی ماژول fsk

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی جهت راه اندازی ماژول fsk

سلام خدمت دوستان و مهندسین گرام

بنده یک عدد گیرنده و فرستنده فرکانس 315 خریداری کردم طبق عکس فوق

مشگلم اینجا با گیرنده هست وقتی تغذیه رو بهش وصل میکنم که 3.5 ولت هست و یک ال ای دی به پایه دیتا و مثبت وصل میکنم ال ای دی مدام روشنه و نوسان داره وقتی فرستندرو فعال میکنم یک لحظه چراغ گیرنده پرنور میشه خاموش میشه و بعد دوبار مدار درحال کار کردن با نوسانه(مدل های مختلف اتصال رو هم امتاحان کردم اتصال ال ای دی به پایه دیتا و گراند استفاده از مقاومت ) از دوستان میخوام راهنمایی کنن این ماژول هارو راه اندازی کنم و میخواستم بدونم حالت فلیپ فلاپ رو میشه رو این ماژول ها اجرا کرد برای اتصال به رله باتشکر و سپاس فراوانننننننننن

نوشته اصلی توسط ahmad1317 نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان و مهندسین گرام

بنده یک عدد گیرنده و فرستنده فرکانس 315 خریداری کردم طبق عکس فوق

مشگلم اینجا با گیرنده هست وقتی تغذیه رو بهش وصل میکنم که 3.5 ولت هست و یک ال ای دی به پایه دیتا و مثبت وصل میکنم ال ای دی مدام روشنه و نوسان داره وقتی فرستندرو فعال میکنم یک لحظه چراغ گیرنده پرنور میشه خاموش میشه و بعد دوبار مدار درحال کار کردن با نوسانه(مدل های مختلف اتصال رو هم امتاحان کردم اتصال ال ای دی به پایه دیتا و گراند استفاده از مقاومت ) از دوستان میخوام راهنمایی کنن این ماژول هارو راه اندازی کنم و میخواستم بدونم حالت فلیپ فلاپ رو میشه رو این ماژول ها اجرا کرد برای اتصال به رله باتشکر و سپاس فراوانننننننننن
    درود،
    اول اینکه چشمک زدن نامرتب نشانه مشکلی در کار هست!
    دوم اینکه برای اجرای حالت فلیپ فلاپ نیازمند مدار جانبی هستید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X