اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همکاری فرستنده و گیرنده AM 450 MHZ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

همکاری فرستنده و گیرنده AM 450 MHZ

سلام دوستان

برای ساخت عملی یک فرستنده و گیرنده AM کی میتونه کمک کنه؟

AM فرکانس احتمالا 315 یا بالا تر 433 یا 650 MHz

البته میدونم که ساخت گیرنده اش oo: زیادی مشکل داره

اما اگر شرکت یا شخصی را میشناسید که میتونه همکاری کنه ، لطفا در اسرع وقت بفرمایید

.

سلام

چرا تو این فرکانس به این زیادی AM میخواهی بسازی ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : همکاری فرستنده و گیرنده AM 450 MHZ

می خوام یه چیزی را تست کنم، اگه AM باشه بهتره
      حالا FM هم میشه
      اگه بشه طراحی کرد دیگه فرقی AM or FM نداره

دیدگاه

.

سلام

میخواهی یه مدار طراحی کنی یا بدی شرکتی برات طراحی کنه که یه چیزی رو تست کنید ؟؟؟
        اگه امکان داره بگید چی رو میخواهید تست کنید شاید قبلا کسی این کار رو کرده باشه و شما
        هم هزینه ای نکنید .
        البته طراحی مدارات مخابراتی کاملا حرفه ای کار ساده ایه ولی چون امکان سوئ استفاده عده ای
        هست معمولا در فروم ها و سایت ها فقط در حد رفع اشکال بحث میشه نه بیشتر .

دیدگاه

:eek: البته من قصد سوء استفاده از چیزی را ندارم
          و ضمنا فرکانس 433 و 315 جزو فرکانس های Free هستند ممکنه که 850 به بالا با یه چیزای دیگه ای قاطی بشه اما اون فرکانس ها که من انتخاب کردم مشکلی ندارند
          یکی از مواردی که میحوام تست کنم خود مدار هستش :biggrin: یکی دیگش هم اینه که عملا send va receive را در فرکانس بالا کارکنم
          ازهمه مهم تر ببینم آیا کسی هست که فرکانس بالا مدار آنالوگ طراحی کنه یا نه

دیدگاه

.

سلام

منظور من شما نبودید . خیلی از کیت سازها و مغازه داران لوازم الکترونیک از همین طرح های توی فروم ها
            برای چاپیدن مردم استفاده میکنند . زحمت و هزینه تحصیل رو شما متحمل میشید و عده ای سودجو مجانا
            نفع میبرند . من بارها شاهد بودم و حتی یک بار طرح خودم رو بصورت کیت دیدم !!!
            خیلی ها تو جمهوری تهران پروژه دانشجویی میگیرند بعد تو همین فروم التماس میکنند که کمک کنید .

ولی قضیه شما فرق داره چون حاضرید هزینه بدید مطمئنا کسانی هستند که این کار رو بکنند .
            من تو پیغام خصوصی یه شرکتی رو معرفی میکنم که این کار رو میکنه .

دیدگاه

سلام
              من میتونم براتون سریع یه سینتی سایز دو کانال براتون ببندم ولی از قطعاتی استفاده میکنم به هیچ عنوان (حتی تو سایتهای ساخته شده اخیر) قطعاتش گیرتون نمیاد
              فرکانس از 760 تا 860 مگ رو vco کارخونه ای استفاده میکنم ولی باقی فرکانسها با vco دست ساز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X