برای مربعی میشه از اسیلاتوری که با گیت NOT بسته میشه استفاده کرد. کافیه 3 تا گیت NOT رو پشت سر هم ببندی و به ورودی و خروجی این مجموعه یک کریستال 1350 وصل کنی. در ضمن هر پایه کریستال با یک خازن کوچک مثلا 20 پیکو به زمین وصل بشه.
با گیت های معمولی این کار امکان پذیر نیست. باید از بازار گیت پر سرعت تهیه کنید. ( طبقه دوم امجد ).
و برای ساختن فرکانسهای بالاتر می تونید از مدارات خاصی استفاده کنید که تو پست های بعدی میگم.
برای سینوسی ساختن هم روشی هست که فرکانس رو یک هشتم می کنه. اون رو هم توضیح میدم.
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
پیشنهاد دوستمون عملی نیست چون اولا که کریستالی با فرکانس 1350 مگاهرتز ه میشه 1.35 گیگا هرتز وجود نداره ثانیا هیچ گیت not معمولی نمیتونه با فرکانس 1.35 گیگا هرتز کار کنه حتی اگه ورودی و خروجیشو به هم وصی کنی که میشه ناپایداری کامل!!!
پیشنهاد دوستمون عملی نیست چون اولا که کریستالی با فرکانس 1350 مگاهرتز ه میشه 1.35 گیگا هرتز وجود نداره ثانیا هیچ گیت not معمولی نمیتونه با فرکانس 1.35 گیگا هرتز کار کنه حتی اگه ورودی و خروجیشو به هم وصی کنی که میشه ناپایداری کامل!!!
من هم خدمتتون عرض کردم که با گیت های معمولی عملی نیست. اون مغازه ای که بغل سعید الکترونیک هست ( فکر کنم آبی الکترونیک) گیت های پر سرعت داره.
کلا کار با فرکانس های بالا راحته. اما قطعاتش کمه یا موجود نیست. اگر قطعات PLL فرکانس بالا پیدا بشه براش فرکانس 12 گیگ هم می سازم.
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
شما به جای طفره رفتن ، اگه می تونید جواب بدید که کدوم قسمت lnb اسیلاتور میسازن و ازش استفاده می کنن؟ :redface: :mrgreen:
سلام دوست عزیز
LNB مخفف Low Noise Block بوده وکار آن دریافت امواج متمرکز شده در کانون دیش وضرب فرکانسی وتبدیل فرکانس سیگنال به فرکانس پایین تر در بازه 900MHz-1.4GHz می باشد.هر ضرب کننده ای یک اسیلاتور محلی نیاز داره دیگه فرزندم!!!!!!
دیدگاه