اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار ّF2V و V2F با آیسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار ّF2V و V2F با آیسی

سلام
    میبینم که کسی به سوالات من جواب نمیده امیدوارم به این سوالهام جواب بدین :cry2:
    مدار زیر یک مدار تبدیل فرکانس به ولتاژه میخواستم ببینم اون قسمتی که دایره قرمز رنگ کشیدم یعنی چی (66Hz/V )
    و کسی فرمول نسبت فرکانس به ولتاژشو بلده ( میخوام مدار در باند فرکانسی 10 هرتز تا 10000 هرتز جواب (ولتاژ) بازی بده)

این مدار زیری هم یک مدار تبدیل ولتاژ به فرکانسه که متاسفانه من مقدار قطعاتش و نسبت ولتاژ ورودی به فرکانس خروجی رو ندارم و میخواستم ببینم آیا کسی میتونه با استفاده از مدار پایین تر که فکر کنم یک اسیلاتور متغیر با پهنای باند 20 هرتز تا 20 کیلوهرتزه قطعات این مدارو تشخیص بده که این مدار خروجی فرکانسی 10 هرتز تا 10000 داشته باشه ممنون

وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

پاسخ : مدار ّF2V و V2F با آیسی

مدار اول که مروبوط به مخابرات نمیشه. یه سویچ محافظتیه. به این شکل که فرکانس ورودی (که مثلا از از یه سنسور دور سنج میاد) رو با یه اشمیت تیز میکنه وارد یه چارج پمپ میشه(واسه اینکه بدونی چیه باید توی مقالات راجع به PD ها بگردی) و خروجیش ولتاژ ایجاد میکنه. فرکانس بره بالا ولتاژ یره بالا و... خلاصه یه خروجی پ امپ هم به عنوان دنبال کننده ولتاژ داره واسه درایو یه چیزی سبیه لامپی یا ... .
    باقی هم فکر کنم IC های به اصطلاح سیگنال ژنراتورند که یه چندتا خازن مقاومتش که واسه فیلترینگه یه خازن یا مقاومت متغییر هم دارند که فرکانس خروجیشو تغییر میده. (دیتا شیتشون رو باید بخونی) :job:
    Gracias A La Vida
    [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
    http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
    زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز 66hz/v یعنی به ازای هر 66 هرتز یک ولت تغییر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pajuhaan
        مدار اول که مروبوط به مخابرات نمیشه. یه سویچ محافظتیه. به این شکل که فرکانس ورودی (که مثلا از از یه سنسور دور سنج میاد) رو با یه اشمیت تیز میکنه وارد یه چارج پمپ میشه(واسه اینکه بدونی چیه باید توی مقالات راجع به PD ها بگردی) و خروجیش ولتاژ ایجاد میکنه. فرکانس بره بالا ولتاژ یره بالا و... خلاصه یه خروجی پ امپ هم به عنوان دنبال کننده ولتاژ داره واسه درایو یه چیزی سبیه لامپی یا ... .
        باقی هم فکر کنم IC های به اصطلاح سیگنال ژنراتورند که یه چندتا خازن مقاومتش که واسه فیلترینگه یه خازن یا مقاومت متغییر هم دارند که فرکانس خروجیشو تغییر میده. (دیتا شیتشون رو باید بخونی) :job:
        اما من این مدارهارو از دیتا شیت و به اسم مدارات vco و pll این اسیا در اوردم
        وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X