خیلی ممنون از معرفی کتاب های مفیدتون
یه توضیحی هم ضمیمه کنم ،اونم اینکه خیلی خوبه که کتابهارو به زبون اصلی بخونیم،این جوری موقع نوشتن پایان نامه و مقاله به زبان انگلیسی هم کمتر اذیت می شیم ولی برای اون دوست هایی که کتاب فارسی می خونن گفتم بگم که این کتاب آقای استتزمن توسط دکتر همایون عریضی به فارسی ترجمه شده و انتشارات دانشگاه علم و صنعت چاپش هم کرده .
انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
همونطوری که آقای وزیری فرمودن قصد اصلی از معرفی این کتاب ها به زبون اصلی ، کمک به آشنایی کامل با اصطلاحات و همچنین کمک به انجام پرژوه و مقالات به زبون اصلیه .
اقای رهنما دستتون درد نکنه بابت کتابهایی که معرفی کردید هزار بار مرسی
همونطور که خدمتتون عرض کردم من از انتن هیچی نمیدونم یه کتابی میخوام که هم بهم دید بده هم کاربردی باشه از بین این کتابهایی که معرفی کردید کدوم اینا بهتره و ایا کتاب فارسی در این زمینه توی بازار هست؟
همونطور که خدمتتون عرض کردم من از انتن هیچی نمیدونم یه کتابی میخوام که هم بهم دید بده هم کاربردی باشه از بین این کتابهایی که معرفی کردید کدوم اینا بهتره و ایا کتاب فارسی در این زمینه توی بازار هست؟
خواهش می کنم
به نظر من شما قبل از اینکه شروع به خوندن این کتابا بکنی ، تو خود google یه سرچ کلی با کلید واژه ی Antenna بکنی مطالب زیادی دستگیرت میشه یا اینکه به زبان فارسی تو همون گوگل کلمه ی آنتن یا بزنی انواع آنتن ها ، پارمترهای اصلی آنتن و ........
در ضمن یه کتاب فارسی که آقای وزیری معرفی کردن هم به نظر من برای شروع می تونه خوب باشه ولی باز هم تو google چیزای خوبی می تونی گیر بیاری.
کتاب آنتن بالانیس به خاطر اینکه از نظر توضیح مطالب سطح ساده تری معمولا به عنوان منبع دانشگاهی آنتن استفاده می شه
ترجمه 11 فصل اولش جدیدا توی بازار هست اما فکر کنم اگر زبان اصلی بخونید خیلی بیشتر می فهمید oo:
اگر کتاب فارسی می خواید کتاب استاتزمن ترجمه خوبی توسط دکتر عریضی(استاد باسابقه علم و صنعت) شده
حالا یه سوال کلی تر. یه متخصص طراحی آنتن از کجا میشه گیر اورد؟ :read:
ساخت همین آنتن های طراحی شده مثلا یه Log-Spiral تو ایران امکان پذیره؟ یعنی طرح رو بدی یه آنتن با تمام مخلفات, فلان ایزولاسیون جانبی و... رو بدن به آدم؟
البته دیدم شرکت هایی میان میگن مسابقه طراحی فلان آنتن با این مشخصات و با فلان نرم افزار هرکی انجام بده به بهترینش دو یا 3 تا سکه میدن. :mrgreen:
دیدگاه